cezarpa 12727 Napisano Petak u 07:11 Ne silazi, 3044 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan U sumi ludnica,vuku pukla gumica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23766 Napisano Petak u 13:12 Integrisan, 7684 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih otvarao temu, posto kako je pocelo, tema se moze otvoriti svaki dan Oboren motociklista u naselju Brestovac kod Bora. Stanje učesnika nije poznato. Usporen saobraćaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 93 Napisano Petak u 14:45 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Danas za ne sedati na motor. Od žene koja se na sred Teodora Drajzera okreće polukružno, ali joj baš i ne ide, do Ustaničke gde me druga umalo ne istera na razdelni ostrvo jer me nije videla u sve full fluo zelenoj jakni i ja je posmatram svo vreme i razmišljam šta radi, do dugokosog idiota na džinovskom kvadu na slaviji koji je uleteo na pun gas i lepo seče pravolinijski kružni dok gde njemu paše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5063 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Drug član, 1085 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Taxista malopre uspeo trojicu kolega da obori - svaka čast. Verovatno je sekao na novu autobusku stanicu. Kolege ka Ikei krenule 100% MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,296 likes, 73 comments - moj_beo_grad_ on May 23, 2026: "Na autoputu kod stanice „Beograd Jug”... Promenio pre 22 sati član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7641 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 3372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I problem je sto izlaze na kvarno, nece da idu normalno paralelno napred pa da se uključe nego seku odmah, Nadam se da su kolege dobro a stoka ce se jednom naučiti pameti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12727 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 3044 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan A komentari u PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1147 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada ne treba čitati komentare zarad svog mentalnog zdravlja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23766 Napisano pre 19 sati Integrisan, 7684 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nezgoda na autoputu kod stanice "Beograd Jug" posle Autokomande. Oborena trojica motociklista. Trenutno nije poznato njihovo stanje. Stvaraju se veliki zastoji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23766 Napisano pre 19 sati Integrisan, 7684 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Info sa lica mesta. Bajkeri su išli ka Ikei na zbirno mesto za miting. Taksista je iz čista mira skrenuo na autobusku stanicu i pokupio motore. Ima povređenih ali nije strašno.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5098 Napisano pre 18 sati Drug član, 3133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: Info sa lica mesta. Bajkeri su išli ka Ikei na zbirno mesto za miting. Taksista je iz čista mira skrenuo na autobusku stanicu i pokupio motore. Ima povređenih ali nije strašno.. To je zato što je MORON od gradonačelnika smestio međugradski prevoz na najgoru moguću lokaciju u gradu. Napravio je opšti haos sa tom stanicom...sad je normalna pojava pored naglog skretanja automobila nonšalantna šetnja pešaka autoputem jer MORON nije uspeo da obezbedi adekvatan prevoz ljudima iz tog slepog creva od stanice. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10314 Napisano pre 13 sati Drug član, 3390 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Neeee... ne shvataš viziju. On je apstraktni umetnik, a Bgd je njegovo platno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23766 Napisano pre 13 sati Integrisan, 7684 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan On je kerov kurazz sa kupljenom diplomom. Bivsi plivac u sportu koji je u svetskim okvirima nebitan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 21817 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 1341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao: Ima povređenih ali nije strašno.. Koliko sam ja čuo povrede su više nego strašne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9224 Napisano pre 12 sati -, 1938 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, mick said: To je zato što je MORON od gradonačelnika smestio međugradski prevoz na najgoru moguću lokaciju u gradu. Napravio je opšti haos sa tom stanicom...sad je normalna pojava pored naglog skretanja automobila nonšalantna šetnja pešaka autoputem jer MORON nije uspeo da obezbedi adekvatan prevoz ljudima iz tog slepog creva od stanice. Ono? Ono je samo dokaz sta se dogodi kad ne ukljucis ljude iz struke da daju svoja misljenja i predloge! Ej bre, napravili prosirenje tamo posle dela gde su stajali medjugradski i odmah ga zatvorili stubicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5098 Napisano pre 12 sati Drug član, 3133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Rođen sam u Beoradu...ceo život živim u njemu...ovo je prvi put u životu da sve što gradska vlast uradi bude toliki promašaj da je to neverovatno. Bukvalno svaka stvar koju su započeli, završili, predložili...sve je apsolutni promašaj! Neverovatno! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10964 Napisano pre 12 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3339 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, mick je napisao: Rođen sam u Beoradu...ceo život živim u njemu...ovo je prvi put u životu da sve što gradska vlast uradi bude toliki promašaj da je to neverovatno. Bukvalno svaka stvar koju su započeli, završili, predložili...sve je apsolutni promašaj! Neverovatno! Prošli vikend negde sat dva posle ponoći sam išao Svetogorskom ka trgu, bila ona kiša i kod Politike može samo kroz stanicu,samo za autobuse. Da li nisam video neki znak, nije mi jasno šta sam uradio. Milion onih traka po zemlji, ogradica... I dok sam preko trga krenuo ka Slaviji (uz one kružne tokove) osećao sam se kao stranac u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1831 Napisano pre 4 sati Drug član, 416 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Obicno bradato neuko govedo, jebo ga šef 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10964 Napisano pre 2 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3339 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Motorcyclist je napisao: Info sa lica mesta. Bajkeri su išli ka Ikei na zbirno mesto za miting. Taksista je iz čista mira skrenuo na autobusku stanicu i pokupio motore. Ima povređenih ali nije strašno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9224 Napisano pre 2 sati -, 1938 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, mrle said: I dok sam preko trga krenuo ka Slaviji (uz one kružne tokove) osećao sam se kao stranac u Beogradu. A najdebilnija stvar sa tim novim kruznim tokovima su oni semafori postavljeni zbog pesaka. Trepce ti zuto svetlo i ti logicno stajes ispred pesackog da ga propustis jer semafor nije u funkciji i to ti je obaveza po pravilima saobracaja. Ali ne, njemu je crveno I kako ti to da znas? Da ti radi zeleno, spucao bi se u kruznom sa onim iz predhodnog ukljucenja jer je i njemu zeleno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10964 Napisano pre 2 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3339 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, ser je napisao: A najdebilnija stvar sa tim novim kruznim tokovima su oni semafori postavljeni zbog pesaka. Trepce ti zuto svetlo i ti logicno stajes ispred pesackog da ga propustis jer semafor nije u funkciji i to ti je obaveza po pravilima saobracaja. Ali ne, njemu je crveno I kako ti to da znas? Da ti radi zeleno, spucao bi se u kruznom sa onim iz predhodnog ukljucenja jer je i njemu zeleno Takvi semafori su i na autokomandi. Kada se spuštam iz Ljutice Bogdana i bude crveno, stojim. Upali se zeleno, krećem, a ono i ovima sa levo nesmetan prolaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...