Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Integrisan, 7578 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Evo upravo mi suprugu jedan udario ceono, presao u njenu traku cackajuci telefon... Sada me zove na telefon, znao sam da je neko sranje.

Doduse, ovaj se vratio, i izvinio se... 

• Tužan 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 3333 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Samo da je ona dobro, jebes lim. 

Danas na Ibarskoj je bilo par situacija, ono bi poslao na posmatranje. 

Lik je presao u drugu traku fazon 100 metara da bi skrenuo lepo u ulicu ili u dvorište, bas je bilo ovo da stanes i da se zapitas kako su jos živi ili imaju dozvolu. 

Malo pre klinka skrece levo, pomerila se skroz desno a neka raspala korsa, migavac se jedna vidi, na dva metra od nje sam bio nije se video. 

• Ne silazi, 3014 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

Danas su pusteni sa lanca.Jedan proleteo kroz crveno drugi na silu me obilazi.Jos par debila je bilo.prazni putevi pa luduju.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 581 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre 2 sati, Robi je napisao:

Screenshot_2026-04-27-14-34-14-900_com.facebook.katana-edit.thumb.jpg.54410fe63d89b66e3701e15f77c0ee0f.jpg

Poginulo četvoro,jedan teško povredjen🥴. Ovoj zemlji budala ne manjka😡

Promenio član vex

• Drug član, 1277 postova
  • Motocikl: Lep

I dalje to rade? Znam da su se jedno vreme snimali dal za tiktok ili tako nesto, cak i matorci to radili.

• Svrati ponekad, 194 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT

na toj deonici je to stanje redovno, ja sam jednog uspeo da vratim da ne uleti kontra. Cekao covek da se ja iskljucim da on moze da se ukljuci...

• Zbunjen 2

• Drug član, 1076 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25

Kod prvog se ni sam nisam snašao da ga zaustavim.

Na drugog sam namerno išao, ma jok, ode na travu i ide na autoput.

Prestrašno.

• Haha 1
  • Zbunjen 4
  • Tužan 2

• Zainteresovan, 455 postova
  • Motocikl: Honda NX 500

Je l postoji opcija da pokrenemo neku inicijativu da policija i sud prihvataju kao dokaz snimke sa kamera? Koliko znam to sada ne važi

• Podržavam 1

Au bre sta je s ljudima. 

Gledam i ne verujem kuda je proleteo, jos sam pomeren skroz desno. 

Vozio je po ivicnjaku i to ne malom brzinom. 

Promenio član RankoBg87

• Integrisan, 8519 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ima i dobru opremu, gole noge. Beli BMW F10 sigurno čeka da se ubaci u traku jer neće da se vuče iz kamiona. Eto ti situacija da ga nabije u banderu. 

• Vinyl rider, 892 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина
Pre sat vremena, markommarko je napisao:

Je l postoji opcija da pokrenemo neku inicijativu da policija i sud prihvataju kao dokaz snimke sa kamera? Koliko znam to sada ne važi

Priznaje se danas snimak ali mora da ima aktivnu GPS lokaciju 

• Sviđa mi se 1

• -, 1926 postova
  • Motocikl: /
2 hours ago, RankoBg87 said:

Au bre sta je s ljudima. 

Gledam i ne verujem kuda je proleteo, jos sam pomeren skroz desno. 

Vozio je po ivicnjaku i to ne malom brzinom. 

Ma bre sve ih je vise! Ne znam sta im znaci da obilaze desnom stranom i to ne dostavljaci i skuterasi, vec i veliki motori, ljudi u opremi.

Ajde razumem ove T-max mentole sa torbicama, zunzara naocarima i polu kacigama, oni su posebna sorta i nema leka za njih, al kad vidim nekog u opremi racunam ga da je pravi ljubitelj, kad on desnom stranom, gura se sa ivicnjakom. Zasto?

Pre neki dan mentol sa Harlijem i svira, ja necu namerno da se pomerim, vidim ga pre toga u retrovizoru i bezim skroz desno da se provuce, jok on oce bas sa desne i ljuti se sto se ne sklanjam, ma sisaj ga. Stoj sad tu iza mene kad si debil...

Jos patike neke 50 broj strce mu sa motora ko gabarit na kamionu, taman da me zakaci sa njima i izgubi kontrolu, opali ivicnjak i da ga prikljesti onaj tenk od motora...

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Voge 625 dsx

Poludeo narod.

Nedelja pre podne, lepo vreme za voznju, neki bi rekli jos lepse da se pogine. Potez Sopot - Mladenovac (Djurinci - Vlaska), ekipa obilazi u krivini preko pune. Ja u kolima usporavam, ne bi li "kolege" izvukle zivu glavu, jer u toj krivini ja iz kola vidim sta ide iz suprotnog smera, oni, barem dok obilaze, nemaju pojma, samo se nadaju najboljem.

Zena pored mene kaze: "obicno imam razumevanja za motoriste, al ovo su cisti kreteni".

Ako se neko od drugara sa foruma prepoznaje u ovome odozgo, zelim mu jos mnogo bezbednih kilometara, ali ako ne ohladi glavu, ostace bez nje.

Ako neko hoce da se ubije, predlazem mu neki nacin koji nece kod nekog drugog da stvara osecaj krivice. Imao/imali su kanal desno, sa 80+ u tom pravcu, ne bi ga vise sastavili ni mali Japanci na proizvodnoj traci. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Voge 625 dsx
Pre 14 sati, markommarko je napisao:

Елем, већ неко време свуда трубим и досађујем људима са неком идејом, можда се и прими код некога ко има утицаја:

Камерица кошта колико, 10-20 Еура, јел да? Увести обавезу/опцију да се у вожњи користи камера, нека држава пропише параметре исте. Свако има право да преда снимак било којег прекршаја најближој полицијској управи, они га прегледају и, ако снимак испуњава услове, особа са снимка се позива на одговорност, плаћа казну и шта већ иде уз то уз једну ситницу: Пола лове добија онај ко је снимио прекршај.

Прилично сам сигуран да би било људи који би се масно опарили и којима био ово био озбиљан извор прихода. Исто тако сам сигуран да се нико не би превише просер..ао кад би знао да га иза сваког угла чека камера. 

Шта знам, можда би ово нешто и променило.

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 1

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21
13 minutes ago, ducinac said:

ekipa obilazi u krivini preko pune. Ja u kolima usporavam, ne bi li "kolege" izvukle zivu glavu, jer u toj krivini ja iz kola vidim sta ide iz suprotnog smera, oni, barem dok obilaze, nemaju pojma, samo se nadaju najboljem.

Zena pored mene kaze: "obicno imam razumevanja za motoriste, al ovo su cisti kreteni".

Isto sam rezonovao ali me je ''poklopio'' jedan bajker, koji vozi grupne vožnje. Fazon je u komunikaciji (uz kacigu). Prvi koji je pretekao javlja stanje napred i svi su u toku. Nama u kolima deluje kao rizik a oni znaju da nemaju vozilo u susret.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21
7 minutes ago, ducinac said:

Елем, већ неко време свуда трубим и досађујем људима са неком идејом, можда се и прими код некога ко има утицаја:

Камерица кошта колико, 10-20 Еура, јел да? Увести обавезу/опцију да се у вожњи користи камера, нека држава пропише параметре исте. Свако има право да преда снимак било којег прекршаја најближој полицијској управи, они га прегледају и, ако снимак испуњава услове, особа са снимка се позива на одговорност, плаћа казну и шта већ иде уз то уз једну ситницу: Пола лове добија онај ко је снимио прекршај.

Прилично сам сигуран да би било људи који би се масно опарили и којима био ово био озбиљан извор прихода. Исто тако сам сигуран да се нико не би превише просер..ао кад би знао да га иза сваког угла чека камера. 

Шта знам, можда би ово нешто и променило.

Isto mislim u potpunosti. Kamera, dokaz, kazna pola-pola. Sada imaju kamere, patrole, Viber patrole... i znamo gde se policija može nalaziti a tamo gde znamo da je nikad nema... ali kada bi znali da u svakom autu može biti kamera, druga bi se pesma pevala. 

• Podržavam 1

Ma samo mora debelo po dzepu, bukvalno par meseci lik je vozio auto s dugim svetlima, svako jebeno jutro mu blicam, za divno cudo skoro ih je namestio al eno sad mu opet ne radi jedno kratko, sad se pojavio jos jedan da mu crklo kratko pa vozi pod dugim. 

Alergičan sam kad vidim lose farove ili kad voze po dugim a o ostaloj voznji necu da pricam, ko divlji zapad. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• 4_tocka_i_karoserija, 2402 postova
  • Motocikl: -
pre 23 minuta, RankoBg87 je napisao:

Alergičan sam kad vidim lose farove ili kad voze po dugim

Ja sam alergičan na LED u kratkom svetlu :)

Promenio član zaludan
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• -, 1926 postova
  • Motocikl: /

Nije to neverovatno, namerno rade da ne bi kruzili...

Mislim jeste neverovatno sto to rade, al niko tu nije slucajno zavrsio, vec svesno

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja