Jump to content

Moto Zajednica

N.F.S.

Nosilac medalje zahvalnosti
  • Broj tema i poruka

    8426
  • Pridružio se

O članu N.F.S.

  • Rođendan 15.11.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac
  • Motocikl
    ---Honda---

Poslednji posetioci profila

63088 profile views

N.F.S.'s Achievements

Integrisan

Integrisan (6/6)

18k

Reputacija u zajednici

  1. N.F.S.

    NC750X 2016

    Hahha, vrh! Moj je model 2017, moze mreza kod mene da se montira? Saljem broj.
  2. N.F.S.

    NC750X 2016

    Kako da dodje do mene, zanima me
  3. Sem ove plave (wobihaus), sve sijalice pazarim u Kg radnji "lider auto", svasta nesto imaju pa i ako ti kazu da nemaju! "Brljam" i obicno nadjem sta mi treba! Ova sa slike je 750 din, h4 photon 3500din, pozicije osram 1100din, narva t10 za tablicu 650din/par... Koliko je kvalitetno ne bih znao, nisu se zadrzavali dovoljno dugo kod mene motori , mada niko me nije od novih vlasnika zvao da se zali. Ova H4 ima garanciju 6 meseci.
  4. Ipak mocni photon h4 ide u far integre, sijaju obe bas jako ali sa ovom je snop "ograniceniji". Nisam stelovao, slikano foruma radi Bez/kratko/dugo...
  5. Ova koja sam namestio je vlasnik kupio, meni se i ne svidjaju bas, prilicno su kruta ali sama firma je poznata... Sta znam, previse spojeva za moj ukus. Moj je izbor HEL naravno (motomania radnja).
  6. Vlasnik je do sada koristio ipon i bio zadovoljan, necu menjati! Za rs4000 u ovoj viskoznosti sam se odlucio zbog vrucina koje nam predstoje, katana je previse za agregat koji se vrti 6K, ono 10.4 je socijala... Ovo sa esterima je bas kao pravljeno za NC! Jedino sto cu promeniti sa slike je antifriz, hteo sam G12 a stiglo je ovo... Kociona tecnost provereni nemacki ATE. Oznake filtera ulja su (ako zatreba nekome, mada pisali smo o tome u nazad 100x ), HF204 veliki filter, HF117 uljni filter DCT magistrale.
  7. Sijalice koje koristim su vrv svima vec poznate, u sve ih svoje motore ugradjujem. H4 (plava sijalica) je ona za glavno osvetljenje, T10 osram metal/keramika su pozicije napred, pljosnata T10 narva je za svetlo tablice i poslednja BAY15D je za stop lampu.
  8. Led T10 pozicije i zuto halogeno svetlo (prva slika, poredjenja radi). Slika 2, led pozicije i H4 led (kratko/dugo), slika 3 je kako se sijalica pozicionira unutar fara zarad optimalne iluminacije reflektora.
  9. ... ovaj se tip creva ugradjuje na sledeci nacin. Ja kada to radim, kocionu tecnost ne ispustam iz sistema, sve drzi vakuum i mozda jedna kap izadje. (Podrazumeva se da posle zamene sistem napunim novom tecnoscu i odzracim!!!) Skinemo fabricko crevo, na kocionu pumpu se montira samo holender sa pripadajucim dihtung podloskama. (Pritezanje 1.5kg, aluminijumski je sraf u pitanju!). Zatim na metalni vod od ABS pumpe montiramo crevo, zavijamo i protinjemo kroz fabricke nosace. Racva nema urezan navoj tako da ne pasuje fabricki srafic, nije problem, m6x25 prohrom i matica odozdole, glava plastificirana da se slaze sa okolinom Sva srafljenja preko tanke folije, da se eloksirani delovi ne ogrebu, obelezena mesta se montiraju bez ikakvih dodatnih dihtunga/gumica! Jedna fotka, novo/fabricko... Ova zamenska su nesto duza kao sto se vidi. Menjam dalje
  10. Integra naseg drugara @mimahitna, prihvatio sam da je radim zbog nacina na koji mi se covek obratio. Pravo je zadovoljstvo razmeniti reci sa nekim ko ume da se izrazi, precizno, tacno, odmereno i kulturno! Elem, svasta nesto treba, za danas sam planirao zamenu kocionih creva napred (bas i ne volim ovaj tip gde se holenderi srafe na crevo, zahteva povremenu inspekciju a retko je ko vrsi! Kupujte creva sa krimpanim/trajno spojenim okcima!) a da bih samo gornja dva zamenio rastura se pola motora Kada sam "tu", kompletna rasveta se prebacuje u LED tip, efikasniji i boljeg ucinka. Zamena brisajucih semeringa koji su ispucali, te ulja u ogibljenju. Generalno podmazivanje, tretiranje kontakata i tako to Kako sta bude pristizalo a ja ugradjivao/radio, interesantne momente cu kucnuti ovde
  11. N.F.S.

    NC750X 2016

    ...i kod mene je zadnja fabricka ali ima gaz po sredini, jos malo pa na semaforu ne moram noge spustati
  12. N.F.S.

    NC750X 2016

    Pusti koju sliku, cifra? Meni treba, hvala.
  13. N.F.S.

    NC750X 2016

    Da vidis ovu cbf1000 sto sam prodao poznaniku, sigurno ima 20 kljuceva koji vise uz onog za kontakt. Na stranu estetika, ne vrednujemo je svi jednako, ali tezina koja visi/skace, za bravu je veliki sok! Bas ce se iznenaditi kada mu budem saopstio cenu zamenske i same zamene Cekam da "crkne" a vise puta sam skrenuo paznju i ukazao na problem u nastajanju (burence dobilo luft, kljuc se mora pomeriti ka satu da bi se okrenuo). 500evrica kao dobar dan!
  14. N.F.S.

    NC750X 2016

    Ceka me moja lepotica Koliko je "pametna" ova kutija umesto rezervoara napred, koristim baaaaaas, 22L mesta, sve sto nosam tu stane. Elem, da podelim ideju sto se kljuceva tice, ovo radim na svim motorima... Pertla, malo termo buzira i metal kod kljuca od kofera, magnetic na pogodnom mestu. Pantljika dovoljno dugacka za obe brave... Nemojte da kljucevi grebu trokut, plastike
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja