lalajko 2031 Napisano Septembar 24, 2019 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad nema nikog, opet ja. Rally FIM, Vrnjacka Banja, 1981. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Numanja 347 Napisano Novembar 21, 2019 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Početnik Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedino imam ovu sliku na motoru Salu na stranu,na prvoj slici sam ja.a na drugoj je moj pokojni deda teca sa trke u Cehoslovackoj.Slika je nastala sredinom 1960-ih godina.On je treci sa desne strane 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4180 Napisano April 12, 2020 Drug član, 388 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne fotografije, po godinama starosti mesto joj je ovde... 29.08.1988. Beranovac-Kraljevo Mislim da će neko sigurno prepoznati ovaj motor (ja sam se samo slikao ) sa specifičnom bojom felni i podsetiti se na neko davno lepo vreme kada ga je vozio... Inače glavna atrakcija, trka 250ccm, "okršaj" Martin Šraj, Zdravko Ljeljak i Dragan Stanković Stankara... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4380 Napisano Februar 3, 2022 (promenjeno) motoras, 2504 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvežimo temu slikama iz prošlosti... Na fotografiji Neša Vasic na GPZ 600r, Baća Maksimovic - Jawa TS 350, Daniel Ilić na DR-u i ja na 50 /5. Promenio Februar 3, 2022 član stari roker 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Februar 3, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ivanjički drum 1986. Joco Marić, ja, naša dva MZ-a i Setefov BMW! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7324 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 3094 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 22.07.1995. Beograd, kod crkve sv. Marka 20 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Mamin tata, nije nikad polagao, al stalno je terao točak, motor je pripadao veterinarskom zavodu, koristio ga je kad je išao na intervencije, a malo i privatno. Jednom su se vozili baba i on, krava izleti na put i glumi zid Baba kaže da je preletela kravu, a dedu su zezali "prepoznala te je šarulja, bio si nežan kad si je telio pa htela da se javi" Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moj pocetak 80-tih je ovako startovao u prve 3 slike, a zavrsio se u zadnjoj. Sedim na toj Zoljici, a imam osecaj kao da sedim na raketi. Srce hoce da iskoci, niko sretniji. Eh, kad se samo setim. . 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10805 Napisano Februar 3, 2022 Hronični Motociklopata, 7459 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Slikano 1998 godine, ja klinac od 15 godinica na komšijinom IŽ Planeta5 7 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4706 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1206 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ne tako davno, Moto Passion 2013. godina. Ja pored Yamahe, a Honda u pozadini (u gornjem delu)... Sad mi je sve jasnije. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1785 Napisano Mart 29, 2022 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Slika malog motorina (Romet 50cc) na kojem sam zapoceo "karijeru" 1980 (za sada samo slika same makina koja je i dalje u funkciji). Kada nadjem sliku gde samo zajedno iz tog vremena, postavljam. MZ-a sam kupio 1986-7 kao prvi "veliki" motor (Slika sa letovanja u Ohridu 1988). 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23371 Napisano Mart 29, 2022 Integrisan, 9883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Deki Katana je napisao: prvi "veliki" motor To je i moj najveci "skok" u snazi, sa BT50 na MZ250! Nisam mogao da verujem koliko snage ima, sa toliko sam ga uzivanja vozio i voleo. Dadoh ga poznaniku "da proba", udario je u zgradu, predamnom i bivsim vlasnikom (Srbenda na forumu). Oko 17 mi je godina bilo, tuga ziva... Nije postojao internet pa da delove za dan nadjes, sve je moralo na "o ruk!" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1785 Napisano Mart 29, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, N.F.S. said: sa toliko sam ga uzivanja vozio i voleo. Ma bili smo mladji, pa nam je sve bilo drugacije. Nema vise te prve varnice. Putovanja su bila uzbudljivija, prave avanture. Prvenca sam vozio celu srednju skolu a MZ posle odsluzenja vojnog roka (tada se odmah posle srednje islo u vojsku ako upises fakultet iako je rok bio 15 meseci, sa skracenjima i nagradama 13.5), tako da je pauza bila najkraca moguca. Promenio Mart 29, 2022 član Deki Katana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 871 Napisano April 9, 2022 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan ‘87 Nov, nov ( sto bi sad rekli) vozio nekih 8 god eto.. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moj otac je za mene bio najveci biker koga znam . Celog zivota je vozio neki Tomos kao jedino prevozno sredstvo do posla i oko posla i zimi i leti i to svaki boziji dan. Moji prvi koraci ka motorima upravo poticu odatle. Vozio je APN4 Tomos do 82. god. Zivota i to do 4 meseca pre smrti. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2420 Napisano Maj 18, 2022 Zainteresovan, 628 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sad vec davna 2006-07...Polini kit, leovince tt auspuh, kako je to islo ljudi moji... Lepo smo se druzili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8891 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 907 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11218 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pronađoh dve svoje moto slike iz prošlosti. Prva je napravljena početkom 90-tih ( MZ TS 150 ) a druga 2007- me ( BMW F650 ). 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8655 Napisano Maj 18, 2022 Ne silazi, 2233 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Zemljače ,a gde je frizura. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11218 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Frizura je prohujala sa vihorom! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8891 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 907 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Možda to i ide sa BMW-om? Onomad kad smo bili klinci, kako je ko od mojih drugara kupio BMW, kockicu i slične, šišao se na ćelavo. Mangupluk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2015 Napisano Maj 19, 2022 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1025 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 72' Tornex 200 ccm,stara slika aja mlad 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2015 Napisano Maj 19, 2022 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1025 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pula , NSU,175 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...