Jump to content

Moto Zajednica

lestra

Članovi
  • Broj tema i poruka

    572
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

4 Pratilaca

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bg-Ar
  • Motocikl
    Africa Twin CRF1000L, Kymco Xciting 250

Poslednji posetioci profila

2074 profile views

lestra's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

2k

Reputacija u zajednici

  1. Da provozas par hiljada km na adaptivnom tempomatu i bez njega znao bi da gresis.
  2. Poluga sa alija ume da bude malo deblja na mestu gde se kaci, pa ume da baguje. Secas se da je i kod brata bio problem da se ne vrati do kraja pa stalno daje signal da je stisnuta. Jako neprijatno ako vozite iza tog.
  3. Sad stadoh kod Dobrice na sokic. Popricasmo malo, sta da kazem, muka... Od jutros jedini dinar koji je zaradio je sad od mene, u skoro 4 popodne... Dobra stvar je sto se vratio na naplatnu rampu, pa ga vise ljudi vidi, losa stvar je sto je zbog tog setanja kod rampe dobio 11 kazni koje treba da plati, a od cega, to izgleda nikog ne interesuje...
  4. I meni je i mene odjebao za Tiger 800 kad sam vozio.
  5. Ima lik na yt, nemac, vozi elektricni motor, trenutno je u Indiji, vozi road4 vec 20k km i jos mu traju. Odlicne performanse i izdrzljivost, svaka cast.
  6. lestra

    NC750X 2016

    Pre mesec dana porucio za drugara Pireli Angel ST u Xmoto - 23500 msm da su bile sa postarinom. Eto jedan info ako nekom znaci.
  7. @Dudico javi se @Bojan Budjevac, mislim da ima jednog 2015 adv dobrog za prodaju.
  8. Up. Nova cena 7200e fiksna.
  9. Stokke Xplory v6 Brushed Lilac 2u1 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju Stokke Xplory v6, 2u1, brushed lilac u odlicnom stanju. Kolica poseduju ravnu korpu za novorodjence sa nadstresnicom i ventilacijom. Sportsko sediste 6+ meseci koje... Up. Za forum 700e.
  10. Stara ekipa je velikom vecinom presla na kvacilo, ali svakako je greota sto nema vise neke organizacije sa toliko skuterasa.
  11. Da me neko ne razume pogresno, obozavam t7, jedan od najboljih ako ne i najbolji motor u svojoj kategoriji ali sam mislio u direktnom poredjenju sa Afrikom je 1/1 ofroad motor. Velika Afrika je Adventure Sports, mala je obicna.
  12. @Rider000 T7 je offroad motor 1/1 dok je afrika malo i za put, moras probati i jedan i drugi. Kolega @ПИпезос je ja mislim iz NS, i ima malu afriku.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja