Jump to content

Moto Zajednica

tloken

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Honda cbf600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

tloken's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

12

Reputacija u zajednici

  1. Realno 130 na sat je bilo u redu kad su se vozili zastave i tomosi. Sa danasnjim kolima i motorima 130 na sat je davno prevazidjena tema sto je autoban i dokazao. Danas svaki malo bolji auto ili motor moze bez problema bezbedno da ide 200 na sat.
  2. Jel ste videli novi Peda motor sto je izasao? Ja sam ocekivao samo RX3 ali izgleda da su ubacili i RX401, mnogo ozbiljniji motor.
  3. tloken

    Stara kaciga

    Deda je jos uvek koristi, cim prestane da vozi motor (meni pokloni), rado cu ti je ustupiti.
  4. tloken

    Stara kaciga

    Pronasao sam danas ovu staru kacigu kod dede, znam da je kupljena kad i zoljice pre ~40 godina. Jedina stvar koja se nalazi izmedju glave i pleksiglasa su ova dva kaisa koja cini mi se ne rade nista specijalno. Kacenje samo jedno dugme kao ono na jakni, bukvalno bezbednost 0. Post nema preveliku pojentu, samo da svi vide koliko su tehnologija i bezbednost napredovali u poslednjih 40 godina
  5. tloken

    Lidl kaciga

    Imas bezbroj animacija na youtube o pancirima, tenkovskim aktivnim oklopima, slemovima i slicno. Kad je jednom osteceno u borbi mora odmah novo, ne mozes dva puta koristiti oklop koji je vec ostecen bez obzira sto nije probijen. Koliko sam skapirao, plastika na kacigi rasiri udarac na stiropor-penu, koji rasiri na tvoju glavu. Ako je napukla plastika onda je samo tvoja glava - stiropor - asfalt, nema tog dodatnog sloja.
  6. tloken

    Lidl kaciga

    Kako onda u MotoGP padne sa 300+ na sat, ustane, digne motor i nastavi da vozi, a neko padne sa skutera pri brzini od 40 na sat i ugruva se, zavrsi u urgentnom. Kapiram sve da te skupa oprema nece zastititi od smrti i povreda, ali ja bih uvek pre pao u skupoj opremi sa motora nego u jeftinoj (pri istoj brzini). Mozda gresim, otvoren sam za sugestije
  7. tloken

    Lidl kaciga

    Koliko je nezgodna kupovina jeftinih kaciga. Sta god u zivotu da kupis, a da ne radi, mozes da se zalis, nosis na reklamaciju. Jedino kacigu ne mozes, ako ona ne radi, zavrsio si.
  8. 100 kila bez opreme, mislim da ce 60-70hp biti sasvim dovoljno. T15 sa 50 kubika me je dizao na zadnjaka
  9. Imao sam vec jednu temu o Lidl kacigama, pa nisam stigao da se predstavim zbog zurbe dok traje akcija. Imam 25 godina, iz Novog Sada sam. Trenutno polazem za A kategoriju. Do sada sam vozio samo tomose zoljice, apence, t14, t15 po selu uglavnom. Kad polozim za A plan mi je da uzmem Honda CBF 600 ili BMW F 650. Imam preko 2 metra, pa mi je potreban veci motor.
  10. Sta mislite o crno crvenoj kombinaciji? Za sada sve kacige i jakne koje sam nasao, a da mi se bas svidjaju su crno crvene boje.
  11. tloken

    Lidl kaciga

    Bio sam danas do lidla, pa sam je probao. Udobna je za moju glavu i ima dosta dodataka za pozitivnu stranu. Negativna strana, previse krcka, skripti, uvija se, bas mi ne uliva poverenje. Vizir i flipp up se tako cudno podizu, sve se savija-uvija, bojao sam se da ne slomim nesto, nisam je kupio na kraju. Takodje mat crna boja je toliko masna-prvljava, verujem da je dosta ljudi diralo rukama, ali opet, bas mi se ne svidja.
  12. tloken

    Lidl kaciga

    Jel si gledao od ove godine ili prethondih godina? Ovogodisnja se tek danas pojavila u Lidlu. Koliko sam video po slikama, drugacija je od proslogodisnjih.
  13. tloken

    Lidl kaciga

    Ne deluje mi tako, pre bih rekao da je MT flip up GENESIS pogledaj sliku iz 3 komentara ranije
  14. tloken

    Lidl kaciga

    Koliko vidim to je MT flip up GENESIS samo bez marke. Sad sam poceo da polazem za motor, pa sam se tek registrovao na forum.
  15. tloken

    Lidl kaciga

    Pozdrav svima, sta mislite o Lidl flip up kacigi? Kaciga - u Lidl Srbija WWW.LIDL.RS Kaciga - Spoljna ABS školjka otporna na udare sa EPS jastučićima Pun vizir sa premazom protiv grebanja Odvojiva i periva unutrašnja postava Hteo bih da je koristim kao drugu kacigu ako nekog vozim ili meni za krace relacije da ne stavljam full face. Vidim da ima homologaciju ECE-R 22.06, ali nisam siguran da li su je zapravo testirali ili je to tako napisano.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja