Jump to content

Moto Zajednica

nafetS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1244
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu nafetS

  • Rođendan 23.03.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S

Poslednji posetioci profila

1821 profile views

nafetS's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

3,8k

Reputacija u zajednici

  1. nažalost nisu Al drugar je organizovao štampu bio, tako da sad prva tura neka ide ovako. Pogodi ko mi radi sledeću turu i od kog materijala
  2. Stigle nalepnice. Saće padne pasivna agresija po naselju i prevaspitavanje... Naselje je poluzatvorenog tipa (ima jednu ulicu koja ulazi u naselje, i sve ulice u naselju su slepe) -> samo stanari i njihovi gosti su tu, nije tranzitnog tipa nikako, u blizini nema radnji, firmi i slično, pa da kažeš da se parkira ko stigne.. Uvek ima mesta za parking, ali komšijama je teško 200 metara da prošetaju, pa automobile ostavljaju na ulici, na trotoaru... Pisali smo po grupama naselja, molili da se ne radi to... Ne vredi. I to je uvek istih par automobila. Sinoć se vraćam oko pola 12, ima 4 parking mesta, ja parkiram, komšija me prođe i stane na "njegovu" poziciju, 20 metara dalje. "Komšo, ima mesta ovde, prebaci auto" "A ne mogu". Pa sad ćeš da guliš sa vetrobrana. Eto, nek ovo bude priznanje ili šta već. Ne krijem se da ih ja lepim, nosite se bahati.
  3. Nije problem šraf... počeo sam nosač skid plate-a da kidam kad sam skontao da su šrafovi kesa za zameniti Prvi skok sa stromićem (I @maxx baš to nije snimio!!!) Propuštenu janjetinu to veče mu još nisam oprostio!
  4. Da li su servisi (i koji) rađeni na vreme. Nisam čuo za neke specifične boljke, gledaj stanje, da ne lupka, ne zvecka, da lepo radi na leru, da vraća gas, itd.. Reći će ti se dosta na probnoj vožnji. Baci link ka oglasu, neko ko se razume da baci oko, možda sa slika vidi nešto (farban, kriv, ili potencijalni kandidat). @sinisa66 lepo je na oko! Šta kaže glavna i odgovorna, udobnost zadovoljava?
  5. Oću ja da se guram sa malim stromom, jer mi se može!
  6. @zika56, evo kratak review. Vlajko, @maxx, vozi dunlopke na malom smoru. Ja vozim metzelerke, isti motorić, s' tim da ja već trošim drugi par. Prvi je potrajao 21k km i promenio sam je samo zbog kilometraže i nekog tripa u glavi, iako je bilo mesa na gumi još. Drugi par mislim da ću još koju hiljadicu preko toga terati, jer stvarno mi traju dugo. Ima razlike u ponašanju: 1) lakoća obaranja (metzeler lakši malo) 2) povratni osećaj koji guma daje(dunlop "priča" mnogo za moj ukus). Zajedničko je da obe drže lepo na mokrom kolovozu. Sad, da li se druga dimenzija isto ponaša, plus jači motorić, to ne mogu komentarisati. Ovo je moje zapažanje sa ličnog i personalnog motora. Vlajko, dopuni ako sam nešto slagao čo'eka
  7. Putnik najbolje da se ponaša kao vreća krompira na sedištu. Opušten i da prati motor, ne treba ni da dodaje ni da oduzima naginjanje, to je tvoj posao.. Mojoj sestri je bilo jako čudno, sad uživa u krivinama, kaže "tad bar vidim nešto ispred sebe", jer sam ja na "kontra" strani od nagiba motora, a ona je, tehnički, u nagibu koliko i motor.
  8. ne, menjam ga za pare. Ne znam, čačka me ovaj 800RE, ili da uložim u ovu ragicu po pitanju ogibljenja i da teram. Nisam ni tu ni ovamo. @slobasuper9 jel u planu 800RE u nekom trenutku da bude na probi? Znam da nemate ništa sad, pitam za neko buduće vreme?
  9. Nov (drug) član, jebooooote! Dobrodošao na forum dobre zabave, druženja i vožnje
  10. Oćeš 2, da imaš i za rezervu? Baci u pp broj, danas kupim i šaljem večeras
  11. @Ćale, hvala ti na lepim rečima! Pišem kako umem i kako ja sve ovo doživljavam, prvenstveno sebi za uspomenu, ali je uvek motivacija da nastavim sa tim kad pročitam ovakvu poruku! Drago mi je da ti se sviđa, vidim već par dana malo malo pa "Ćale je reagovao na odgovor u temi...", i svaki put pomislim "opet neko čita ono moje piskaranje". A uz tvoj nick su mi prva asocijacija tvoji putopisi uz koje sam maštao kako je putovati motorom i šta sve zanimljivo može da se dogodi na proputovanju. Kad budem opet na tu stranu, javljam se, bila bi mi čast da se upoznamo! Hvala još jednom!
  12. da ima jednu za rezervu
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja