Jump to content

Moto Zajednica

Milos_Dj

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Piaggio Beverly

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Milos_Dj's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Cestitke, puno lepih i bezbednih kilometara. Bas lep u crnoj varijanti.
  2. @Davor83 Motoklinika Bg, motoroom NS... u klinici sam uzimao razne delove. Verovatno moze da se nadje to sto tebi treba.
  3. Hvala komsiji @Satelis na detaljnoj proveri motora i popravkama. Da nije bilo njega ne bih znao sada neke stvari. Inace to je ono sto sam nedavno spomenuo, pomislis dobro si pazario skuter kad ono i ne bude bas da je tako sjajno. No dobro nije ni tako lose a posle servisiranja je svakako dobro. Sada se ceka jedan lep prolecni dan i dobra duza test voznja sa uzivanjem. Nadam se da ce to biti uskoro jer mi se sada vozi, muke su to...
  4. Pozdrav ljudi. Hvala. @nafetS ako te vidim idemo barem do Suze. :)
  5. Treba naravno otvoriti cetvoro ociju. I Sam sam skoro pazario beverly 500 i nije bas da sam se proslavio. Uglavnom ima i dosta neadekvatno odrzavanih motora ili neodrzavanih sto nekad na prvu necemo ni primetiti. Zato je uvek najbolja opcija povesti majstora sa sobom. Ko ne plati na mostu mozda ce platiti na cupriji. Srecna kupovina.
  6. Konacno je doslo vreme i da se prijavim ovde na forumu. Naravno puno puta sam ovde citao neke korisne informacije oko motora. Zovem se Milos 88 godiste BG - Kaludjerica Vozim Beverly 500 koji sam skoro kupio. Zapravo sam pocetnik na motoru ako ne racunam skutere od 50ccm koje sam vozio kao klinac. Za sad cekam lepo vreme za voznju i uzivanje, neke rute su vec isplanirane. Premda cu skuter takodje koristiti svakodnevno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja