Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem Kawasaki KLE 2006.

Recommended Posts

• Advanced Member, 2572 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Bio sam prilično uveren da ovaj dan neće doći, ali...

Prodajem KLE 2006. godište. Prešao nešto ispod 75000km i apsolutno je originalna (ja sam valjda jedina osoba na Balkanu koja je kilometražu podešavala unapred. Svojevremeno jedno vreme nije radio brzinomer. Kada sam zamenio prednji točak bušilica je vrtela par dana kako bih došao do potrebne cifre...). Dva ključa, fabrički komplet alata.

0hUjlSr.jpeg

Od 2023. mi je ovo drugi tj. treći motor u ergeli i jednostavno ga ne vozim. Od početka sezone 2022. je prešao nepunih 6000km. Registrovan je do sredine aprila 2027.

Xj5jaxq.jpeg

Prvi vlasnik motora je moj ćale, ja sam ga nasledio i uvezao u Srbiju krajem 2011. kada je imao 12000km na satu. Ko me zna na forumu, verovatno zna i za ovaj motor. Bio je svuda i po svakakvim terenima, 2015. imao udes (tada zamenjena prednja vila, far, hladnjak). Redovno održavan i menjani potrošni delovi.

Od potrošnih delova u skorije vreme (po kilometrima) je zamenjeno sledeće:

-Lanac i lančanici (na 60300km)

-Pancirno crevo prednje kočnice (na 68100km)

-Novi prednji kočioni disk (EBC) i pločice (69000km)

-Novi zadnji disk (EBC) i pločice (70400km)

my7eyCX.jpeg

0AwSjcI.jpeg

gmzhm33.jpeg

5BxeqsR.jpeg

Dakle, što se tiče potrošnih delova sve je u stanju blizu novog.

-Ulje i filter menjani na 72700km, ali to je bilo pre dve godine.

-Prošle godine je kod Arakisa zamenjen regler (73700km). Ako se dobro sećam stavljen je regler sa V-Strom, ali lako moguće da nisam u pravu.

Gume su ok, poslužiće još neko vreme.

briMKwv.jpeg

gefQOmL.jpeg

Od dodatne opreme:

-SW-Motech centralni štender

-YSS kertridž emulatori za prednju vilu (trenutno su montirani u viljušku koja nije na motoru a koju kupac dobija)

-Givi Monolock kofer od 33l (knap staje ful face kaciga)

-Aluminijumska ploča za prtljag (moj proizvod, napravio nakon što je originalna plastična pukla). Na ovu ploču mogu direktno da se kače Givi/Kappa Monokey i SW-Motech / LS2 i kineski no name koferi. Ima odgovarajuće rupe za to.

-12V utičnica

-Podmazivač lanca

-Produžetak prednjeg blatobrana. Blato više ne dolazi do hladnjaka.

-Ukrućenje prednje vile kojim je ujedno i podignut prednji blatobran. Sa ovim se prednji kraj dosta manje uvija.

-Kratke ručice kvačila i kočnice (trenutno je na motoru originalna, lomom skraćena ručica kočnice).

Motor je podignut napred i nazad, ćopava je produžena. Stavljeni su kraći dogbones (podizanje zadnjeg kraja), a prednja vila je produžena za 4-5cm novim poklopcima.

Iako ih nema na slikama, uz motor dolaze i fabrički štitnici za ruke. Koliko se sećam levi je napukao.

AzyVQb5.jpeg

qSoJX5p.jpeg

eegzsro.jpeg

WxsIODt.jpeg

6ziIwIb.jpeg

L793zF5.jpeg

E sad, naravno da nije sve med i mleko. Ako slučajno niste primetili na dosadašnjim fotkama, motor je daleko od kozmetički i estetski lepog stanja. Mislim da je samo plastika oko stop svetla bez oštećenja. Sve ostale su krpljene. Ja nikada nisam hteo da ga farbam jer sam svestan da bi pre ili kasnije opet stigao u ovakvo stanje. Ovo na slikama ispod su najreprezentativniji primeri, tj. plastike u najlošijem stanju. Desna strana motora je mnogo prijatnijeg izgleda.

Sva signalizacija je neoštećena, ispravna.

Poluga zadnje kočnice je nekada davno pukla. Vrh je veoma elegantno zamenjen armaturom, mislim da je rebrasta 12-ka. Poklopac hladnjaka bi trebalo zameniti, čini mi se da ne otvara ventil ka ekpsanzionoj posudi.

d9TBXFX.jpeg

fMg6vHC.jpeg

4Nu3plj.jpeg

Mislim da je to to što se tiče motora. Ako se setim još nečeg dodaću.

Za sada neću postavljati oglas na drugim mestima. Ovde je lepo sve transparentno.

Cena je stvar dogovora. Prilično sam svestan stanja motora (u negativnom pogledu mislim na estetiku. U pozitivnom pogledu mislim na mehaniku) i računajte da je osetno povoljniji nego drugi primerci istog godišta koji su dostupni na oglasima.

Meni ovaj motor baš mnogo znači i voleo bih da ga uzme neko ko će ga voziti, a ne da ga prefarba i preproda.

Promenio član Gliga
Dodao još fotki i opis
  • Sviđa mi se 5
  • Tužan 2
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 464 postova
  • Motocikl: V-Strom DLA 650

Realno je bilo za očekivati, nema smisla da stoji motor kao ukras :) Nadam se da će ga novi vlasnik voziti kao i ti :)

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja