Kawazzr500 222 Napisano Octobar 3, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Narucio i ja cekam da stigne...cuo sam da je super stvarcica. Zlu ne trebalo ali taj set sa alija moze da spasi coveka na putu...ja sam za ove čepiće. Posto od proleca nameravam da idem na duza putovanja u opticaju mi je i akumulatorski mali kompresor. Ajd živeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 6, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan U dekatlonu imaju sasvim povoljne patrone za punjenje gume. Ja ih koristim za bajs koji pumpam na 6 bara, tako da mozemo da kazemo da je izdrzljiv. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Octobar 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo iskustva iz prve ruke sa gumificiranim šrafčićima za ušrafljivanje u rupu. Jutros reko' da iskoristim dan pa krenuo na malo jači krug - Divčibare, Pranjani, Milanovac, Rudnik, Ralja pa nazad u Bg. Ali avaj... Put od Uba ka Lajkovcu haos prljav i pun kamiona. Izobilazim sve, izađem na Valjevsku magistralu, krenem uzbrdo ka Divčibarama kad osetim da mi nešto motor leluja pod guzicom. Dal' je put, dal' je guma... Naravno da je guma. Spakujem mali šrafić, krenem da duvam kompresorom, vidim malo zviždi oko njega... Neće biti dovoljno. Izvadim i spakujem veći šrafčić. To otprilike ovako izgleda Naduvam na 2.9, blago peni oko šrafčića, reko proveravaću na pumpama idem nazad za BG Kada sam se mlatio tražeći vulkanizera za BMW-a sam dobio preporuku (hvala @blackmore). Pozovem čoveka, kaže 'ajde doteraj Naravno šrafčić se pojeo pošto je bio baš na gazećem delu, pa je bilo malo muke oko izvlačenja Skroz je ok uradio, ali je od nečega guma pukla sa unutrašnje strane. Kaže prekrio je sve flekicom, ali nije siguran da će držati. Jebi ga, dobiće novu gumu kada budem išao u Nemačku sledeći put. Sve u svemu, bez šrafčića i kompresora ni po burek. Promenio Octobar 15, 2022 član Mr_Wolf 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo iskustva iz prve ruke sa gumificiranim šrafčićima za ušrafljivanje u rupu. Jutros reko' da iskoristim dan pa krenuo na malo jači krug - Divčibare, Pranjani, Milanovac, Rudnik, Ralja pa nazad u Bg. Ali avaj... Put od Uba ka Lajkovcu haos prljav i pun kamiona. Izobilazim sve, izađem na Valjevsku magistralu, krenem uzbrdo ka Divčibarama kad osetim da mi nešto motor leluja pod guzicom. Dal' je put, dal' je guma... Naravno da je guma. Spakujem mali šrafić, krenem da duvam kompresorom, vidim malo zviždi oko njega... Neće biti dovoljno. Izvadim i spakujem veći šrafčić. To otprilike ovako izgleda Naduvam na 2.9, blago peni oko šrafčića, reko proveravaću na pumpama idem nazad za BG Kada sam se mlatio tražeći vulkanizera za BMW-a sam dobio preporuku (hvala @blackmore). Pozovem čoveka, kaže 'ajde doteraj Naravno šrafčić se pojeo pošto je bio baš na gazećem delu, pa je bilo malo muke oko izvlačenja Skroz je ok uradio, ali je od nečega guma pukla sa unutrašnje strane. Kaže prekrio je sve flekicom, ali nije siguran da će držati. Jebi ga, dobiće novu gumu kada budem išao u Nemačku sledeći put. Sve u svemu, bez šrafčića i kompresora ni po burek.Kod Pavla na 25. Maju!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što se desilo što se desilo, ali mi je drago da sam bio od pomoći Baš te hoće ti ekseri komšo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 228 Napisano Octobar 15, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko neki želi da kupi set za krpljenje guma, imam ja na KP. https://m.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/ostalo/givi-s450-set-za-krpljenje-guma/oglas/135680829#mhs0-1665854298357 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 360 Napisano Octobar 15, 2022 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_Wolf Jel mozes da ostavis kontakt od vulkanizera ovde ili na PP, danas sam otkrio da mi guma pusta zbog srafa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, blackmore je napisao: Šteta što se desilo što se desilo, ali mi je drago da sam bio od pomoći Baš te hoće ti ekseri komšo Znaš da sam na ovim kolima sada pocepao gumu prvi dan? Isterao iz salona, otišao na mračni put da vidim kako rade matrix svetla i naravno ošinuo rupu i pocepao gumu. Vulkanizer me pita za kilometražu - reko' 70. On mučenik napisao 70000, bilo mi žao da ga ispravljam. Pre sat vremena, Djeronimo je napisao: @Mr_Wolf Jel mozes da ostavis kontakt od vulkanizera ovde ili na PP, danas sam otkrio da mi guma pusta zbog srafa Kao što kolega reče u pitanju je Pavle na 25. maju. 0652388500. Momak skroz na mestu i za dogovor i za rad. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Octobar 16, 2022 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da su ovi šrafčići ipak poslužili svrsi. Ono kad sam postavio link ranije na ovoj temi, slučajno sam naleteo na njih na Aliju, a, eto, izgleda da završavaju posao i to na tako velikom i teškom motoru. Samo da svima što manje puta zatrebaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano April 21 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Treće korišćenje istog seta iz Wobbyija. Savršeno funkcioniše. Isekao višak naravno, obavezno odmah posle krpljenja vožnja da se zakrpa ušuška dobro. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8244 Napisano April 22 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Krpio zadnju gumu na motoru sa tim setom, inače prvi put u životu i k'o šećer drži. Vozim vrlo često sa ženom i nikada nije popustila. Promenio April 22 član shlem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano April 22 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi imalo da se odvojeno kupe kertridži, patrone, sa vazduhom iz onog seta sa crvićima?Samo patrone, bez drugih delova seta.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6581 Napisano April 22 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ima toga po kineskim radnjama.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1222 Napisano April 22 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Kod čajniza sve komplet sa alatom oko 250 dinara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 611 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 4. 2024. at 17:54, KoleD je napisao: Gde bi imalo da se odvojeno kupe kertridži, patrone, sa vazduhom iz onog seta sa crvićima? Samo patrone, bez drugih delova seta. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Ima u Decathlonu i u Planet Bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Jun 6 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 4. 2024. at 18:41, maza1 je napisao: Kod čajniza sve komplet sa alatom oko 250 dinara Sam set sa crvicima da, mislim da kolega misli na metalne ampule umesto kompresora. Njih vec nisam vidjao kod kineza, a njihov set za krpljenje je ok. Koristio sam ga vise puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1021 Napisano Jun 10 Drug član, 1065 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan U dekatlonu ima sigurn CO2 ampula sada ja gledao jer sam kupio set za popravku guma gde su uključene i ampule. Samo što to uopšte nije jeftino, to mu dođe samo kako poslednja opcija, tipa da se zalepi tubeless guma ako se odlepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 307 Napisano Septembar 16 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam sve, na kraju sam napravio izbor tri "artikla" 1) "Šrafovi" (po 10 manjih i većih) 2) Set, prošireni, za krpljenje, rekoh nije loše imati i malo više alata 3) Kompresor na baterije, ovo sam rizikao da li radi posao, nisam još isprobao, ali tražio sam da se puni na USB pošto to imam i na skuteru Nisam uzimao ampule, valjda će kompresor biti dovoljan Oko 30e je ispalo sve. Kupio sam mir u glavi, nadam se da mi neće zatrebati 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2679 Napisano Septembar 16 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo meni treba, kompresor imam al ostalo nista. Jel ovo Aliexpres ili ovako negde kupljeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 307 Napisano Septembar 16 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Prodajem da i naši nešto zarade 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Septembar 16 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 7/27/2022 at 1:13 AM, Četka said: Ja sam sa Alija poručio Ovo Obični, samo malo deblji šrafovi, utopljeni u neku gumu/silikon. Po komentarima, ljudi se zakljinu da odlično radi. Nisam imao prilike da probam i nadam se da neću, ali još nisam video ništa manje od ovoga čime može da se okrpi guma. Veći je problem da se negde ne zature, nego mesto koje zauzimaju. Čak ih ima u 2 veličine, tj, različite debljine Meni stoji kesica sa ovim šrafićima pored kompresora. Sredio tako gumu na poslednjoj grupnoj vožnji, drži od tad preko 1000km kasnije bez diranja. Sredio i gumu na kamperu da može do vulkanizera. Odlična stvar, jako jednostavno, čisto i brzo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 60 Napisano Septembar 16 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Гоша je napisao: Pročitao sam sve, na kraju sam napravio izbor tri "artikla" 1) "Šrafovi" (po 10 manjih i većih) 2) Set, prošireni, za krpljenje, rekoh nije loše imati i malo više alata 3) Kompresor na baterije, ovo sam rizikao da li radi posao, nisam još isprobao, ali tražio sam da se puni na USB pošto to imam i na skuteru Nisam uzimao ampule, valjda će kompresor biti dovoljan Oko 30e je ispalo sve. Kupio sam mir u glavi, nadam se da mi neće zatrebati Ja sam svojevremeno uzeo ovakav kompresor (na baterije, usb punjenje), Xiaomi. Radi perfektno, dopumpam sve 4 18ice na autu od 1500+kg po 0,5 bara bez problema i ima još struje ihaha. Tako da pumpanje moto gume za njega je ništa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...