sst 120 Napisano Maj 28 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sharky - Alex je napisao: Moje mladunce i ja Ne navikavaj ga na ruke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 120 Napisano Maj 28 (promenjeno) U prolazu, 33 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam generacija u sredini Prođe deset godina ... Promenio Maj 28 član sst 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Maj 29 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Sharky - Alex said: Moje mladunce i ja Uzivaj!!! Juce je i moj ovako izgledao, eno ga sad ... 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1646 Napisano Jun 3 Drug član, 983 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina, tacnije sam pocetak kovida, tamo negde po EU dok nigde nikoga nema uvece balkanci po centru lagano setaju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4030 Napisano Jun 3 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Golija, foto by @shoyyka. 10 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22095 Napisano Jun 3 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sa rukama na ledjima sam ja (Iskoci memory na gphotos). 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2646 Napisano Jun 3 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD Gde je stender? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Jun 3 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, MaxiS je napisao: @QmBGD Gde je stender? нестао у фотошопу 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1442 Napisano Jun 23 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Jul 2 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Zapratite me za jos saveta o moto opremi i mogucoj trajnoj depilaciji! 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 316 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7290 Napisano Jul 2 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, lestra said: Zapratite me za jos saveta o moto opremi i mogucoj trajnoj depilaciji! Papuča color match sa motorom... Nema šta, volim kad ljudi imaju ukusa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7290 Napisano Jul 2 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 5/28/2024 at 9:18 PM, živke said: Uh, izgled vara. Ovo su jedini fabrički štitnici ruku sa alu nosačima koje sam ja video na motorima do 12k evra. Ni tenere ni tuareg recimo nemaju takve. @drmilan_ Versys 650 OE Kawasaki, LT paket. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Jul 3 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kod (i sa) @zika56 u kancelariji...: 13 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 6 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Grunf style 4 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 13 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Нашли се најбољи еле'трићари на Форуму Мало је врућина, плус 35 али држимо се. 26 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4030 Napisano Jul 13 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Iznad jezera Blidinje, BIH. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22095 Napisano Jul 13 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj sto je lepo i pusto! Pozitivno sam ljubomoran, evo gledam na oglasima Jasminkovog GS-a upravo, sve zamisljam sebe kako stojim u voznji tamo gde puta (ni ljudi!) nema. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1276 Napisano Jul 13 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Omiš.. i moja malenkost! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 13 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan NaFatao sam još jednog drugara po Sokočiću univerzalca maximalnog, našeg @pronto 14 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Jul 13 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta momcine u najboljim godinama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Jul 13 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 5. 2024. at 21:01, estel je napisao: Jedna sa Autoprometovog testday-a. U iscekivanju svog SVT-a. Prodao zzr? Kakav je svt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Jul 13 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zarkela said: Prodao zzr? Kakav je svt? Prodao sam zzr-a, a svt dolazi pocetkom avgusta. Ja sam tada na godisnjem, razradicu hiljadarku km za par dana u Kikindi, pa onda na more s njim. Mozemo se tada i videti pa da pogledas, a i da se upoznamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Jul 13 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Moze naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 27 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis , @joska i @Ribolovac 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...