jozamladen 22 Napisano Mart 25 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Коме се свиђају нови БСА мотоцикли, нек се јави Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2558 Napisano Mart 25 Drug član, 875 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3911 Napisano Mart 26 Drug član, 1308 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan gledam Peaky i setim se brenda... A onda odem na sajam i imam šta da vidim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 482 Napisano Mart 27 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Videh na sajmu, deluju mi zanimljivo, prilicno robusno i kvalitetno, cena pristupacnija nego RE. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4279 Napisano Mart 27 Malinar u pokusaju, 1861 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Obožavam te vintage motocikle (RE, triumph bonnevile, bsa, a i japanci polako izbacuju pokoji model, bmw takodje). Sutra, kada budem u nekim zrelijim godinama i kada manje budem terao motor na duže ture, zasigurno ću kotrljati nešto tako za po gradu i malo dalje. Indijci su prljavi, aljkavi i poprilično neinteligentni kao nacija (naravno i medju njima ima i pedantnih i inteligentnih i nije moguća apsolutna generalizacija), ali ovo je neki moj prvi utisak koji sam stekao u saradnji sa njima. Ipak, pokazalo se da su im motocikli robusni, konstrukcijski jednostavni i poprilično pouzdani. Ako je japan motorizovao aziju, indija je motorizovala afriku i nisu se pokazali loše nimalo. Opet kažem, ko ima para, može da pojuri bonnevile, ko nema, tu je RE i BSA, svakako lepo je što su se pojavili na našem tržištu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...