QmBGD 5276 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Drug član, 1111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pokrećem novu temu, iako je "samo" nadogradnja na postojeći model, ALI ta nadogradnja se ogleda u napokon potpuno podesivom vešanju i "E-clutch" pomagalu, što dosta menja pogled na ovaj model, barem za mene. Već sjajan i svestran model je dobio ozbiljnu dodatnu upotrebnu vrednost, to vešanje su svi zamerali ovom modelu i slažem se da je bilo isuviše "labavo", sada su to ispeglali. E-clutch deluje jako upotrebljivo i korisno, naročito u gradu za nas lenje, a opet ukoliko zatreba tu je i dalje klasična poluga kvačila te nema prigovora kao sa DCT. Lično čekam da pređem na svoj dečački san Africu ("običnu") koja bi 90% bila sa DCT menjačem, ali od kada se pojavio novi Transalp, sve vreme mi je tu negde kao skroz realna opcija, realnija od Afrike jer motor koristim tokom cele godine po gradu... Da li je probao neko ovo kvačilo? Promenio pre 19 sati član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1394 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: 701 enduro / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, nije lose, a realno nije potrebno, meni licno nema smisla Radi sasvim ok, sistem moze da drzi na pola kvacila za spore manevre bez cimanja itd.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2234 Napisano pre 10 sati Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ni mene nesto to kvacilo ne interesuje ali bih da probam 25/26 model, zbog boljeg vesanja, vozio sam 23. model i nije mi se svideo. Jako traljavo upravljanje bilo, sporo. Sada sam video ovaj grafik, koliko su utegli vesanje jos od 2025. I kod 2026. dodatno. Inace bas mi se svidja kako izgleda SP verzija, onaj retro dizajn. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...