RankoBg87 7372 Napisano Mart 28 Ne silazi, 3297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je i meni palo na pamet posto fali tako oko 2cm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9900 Napisano Mart 28 Ne silazi, 2448 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Lično,ovo bih izbegao...u pitanju je prednja kočnica koja se koristi za kočenje u 90% kočenja....za mene je ovo samo jedan dodatak koji može da uzrokuje da se loše odzrači kočnica...ali to je moje mišljenje. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 1071 Napisano Mart 28 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Gordak985 said: To ima smisla da menjam sve, meni treba ovo jedno od pumpe do spoja kod rezervoara. Jel neko probao ovako nešto? Sent from my SM-S911B using Tapatalk Ja ovo ne bih stavljao a to jedno koje ti treba skineš i odneseš/pošalješ u Metaloproizvod NS da ti naprave duže. Nije neophodno da praviš sva ako ne želiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16776 Napisano Mart 28 Integrisan, 8498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ni u ludilu. Za te pare nek ti naprave duže kočiono crevo kako treba da se uradi. Pa nek je i duplo skuplje uradi tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano Mart 28 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je konsenzus ne, a razlog je? Dodatni point of failure? Gledam stavljaju razne ekstenderde dok rade razne prepravke oko kormana, ne vidim šta ima toliko problematično iskreno. Razmišljam da stavim nešto ovako na par dana, pa ako mi odgovaraju rajzeri, da onda poručim crevo. Ne znam ni koliko duže bi trebalo, ja ovo samo nagađam. Ali kapiram da mogu da izmerim po rajzeru i dodam 5mm za sigurnost. Jedino što privremena rešenja znaju predugo da traju :-). Zovem Novosađane u ponedeljak.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10794 Napisano Mart 30 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/25/2026 at 9:53 PM, the_doctor said: Evo sastavljam ga - Ikea fazon. Evo nastavka... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2572 Napisano Mart 31 Drug član, 933 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Како је алнасер почео да ме нервира и то задње 2 године узео да га мало освежим…заменио четкице, очистио контакте, подмазао све, сад само звижди и врти много боље.. четкице 700динџи, што би се рекло баш повољно.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2853 Napisano Mart 31 Drug član, 1274 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nove gume stigle, cela soba mi mirise na njih, stoje vec danima. Danas stigle i tvrdje opruge (lakse to nego smrsati ) I jos da se sve ugradi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16776 Napisano Mart 31 Integrisan, 8498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad čekam da se javiš i kažeš "jao ljudi drugi motor". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 49 Napisano Mart 31 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan @Abi koliko su koštale opruge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2853 Napisano Mart 31 Drug član, 1274 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Valsorim said: @Abi koliko su koštale opruge? 265e od toga je postarina bila nekih cini mi se 25e (nisu stigle kod nas) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10794 Napisano April 1 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetno ubijeno vreme, pogotovo kad je ovako drljavo napolju. Gotov. Piše 7+ godina, a ja ga lagano sastavio za nedelju dana. 18 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9901 Napisano April 4 Drug član, 1970 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Iako nisam neki ljubitelj kineskih džidža, ponešto okačim na motor: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1807 Napisano April 6 prisutan, 1335 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Zamjenio fabrički ECU sa ujka Wangovim, i mogu reći da sam zadovoljan. NIje popeglano 100% , ali jedno dobrih 80%. I motor kao da je malo živahniji, dal zbog tih dodatnih šest konja, pojma nemam?? Doduše mana svih modernih motora je gomila šarafa , da bi zapravo skinuo dvije plastike, par skrivenih šarafa, i pod kljun plastiku kojih moraš skinuti, da bi skinuo te dvije. I ako imaš crash bar kao ja, i njega možeš skinuti, ali ga vratiti kad si sam patnja živa,sav je on spregnut mamu j..o svoju, pukla mi leđa!! E sad vjerujem da bi se remapom i vađenjem katalizatora to eliminisalo do kraja, ali jednostavno mislim da se ne isplati. Bolje si kupiti kakav komad opreme npr. E sad ružna stvar koju vidiš je blaga korozija na navojima, i na jednom šarafu. Jbg. jeftin motor i to ti je. Ne pravdam Kineze, ali navoje, tj. matice u koje ulaze navoji, šarafi su im slabi sa antikorozivnom zaštitom. I crash bar ista priča. Da budem precizan na jednom šarafu od plasika, i dva na krešovima,i to oni najniži na udaru vode i elemenata!! Testirao sam ga odmah u gradu, gdje je zapravo i bio najveći problem, i po seoskim uskim putevima gdje se puno upotrebljavaju druga, treća i četvrta brzina, i malo se još osjeti, ali ne onako nervozno i izraženo,i često kao prije. Kao da je motor fluidniji, i još se lakše vrti, i povlači ljepše.. bez nervoze, da laički kažem. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3350 Napisano April 6 Drug član, 1775 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio onaj carplay. Tek mi sada ne treba noviji motor. Imam i tablet ispred sebe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1476 Napisano April 6 (promenjeno) Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, po meni dobra i korisna stvarcica... Ja ga imam vec evo god i nesto. Zadovoljan sam. Imao sam problem proslog meseca, taman ukljucim aplikaciju koja mi ocitava kamere i radare, a ujedno mi je umesto google maps, on iskljuci i upali mi zadnju kameru, i bude tako 30 sekundi, zatim ugasi kameru ali ne vrati na aplikaciju, vec kaze kamere nisu dostupne. I hebavao me 2 dana, dok mi nije palo na pamet da mu iscupam memorijsku karticu. Iscupao i radi normalno. Promenio April 6 član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2374 Napisano April 6 Drug član, 1472 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, MaxiS je napisao: Ugradio onaj carplay. Tek mi sada ne treba noviji motor. Imam i tablet ispred sebe Gde si porucio? Moze link i slika po danu. Tenkju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 100 Napisano April 7 U prolazu, 64 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas danas, ali u nedelju montiran gornji crash bar, kao i dodatna svetla.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3350 Napisano April 7 (promenjeno) Drug član, 1775 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Zarkela je napisao: Gde si porucio? Moze link i slika po danu. Tenkju https://share.temu.com/lFVPM1wcmyB Slikacu danas... Edit: Promenio April 7 član MaxiS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3350 Napisano April 7 Drug član, 1775 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1222 Napisano April 7 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Džoli je danas dobila bolji vizir (jeste da je i ovaj kineski ali je stabilniji i bolje joj "čuči" i, verovali ili ne, oslobodila se gomile svetlucavih detalja - znači sad mora neka rozLe nalepnica da ukaže da je vozi lujka a ne ludak 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4914 Napisano April 7 motoras, 2629 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se malo radilo na jednom od motora. Jeste da Hondu ne vozim,ali mora da se sredi da bude tip-top. Danas sam kompletirao delove za nešto kao veliki servis. Zašto kao? Pa zato što nisam menjao vodenu pumpu i spaner jer su u odličnom stanju,ali sam promenio roler i kais da ne mislim o njima. Motor upaljen,radi kao doxa. U međuvremenu sam ofarbao retrovizore koji su bili presvučeni nekom folijom i to se meni nije dopalo. Onda ja kupim foliju i zalepim. Grozno. Mislim,lepo sam zalepio,ali ružna mi folija. E onda lepo sredim i prefarbam. Picikato. Vratio sam dekle razvoda,hladnjak i creva. Sutra nastavljam... 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1476 Napisano April 8 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Peppermint je napisao: Džoli je danas dobila bolji vizir (jeste da je i ovaj kineski ali je stabilniji i bolje joj "čuči" i, verovali ili ne, oslobodila se gomile svetlucavih detalja - znači sad mora neka rozLe nalepnica da ukaže da je vozi lujka a ne ludak Haha jesi blesava 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 129 Napisano April 10 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4914 Napisano April 11 motoras, 2629 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nasuto novo ulje,antifriz. Probudila se Honda. E onda uzela da me zeza. Ugasila se i ni da bekne. Skinem creva i skontam da pumpa gruva,ali slavina propušta. Zaobidjem je, kontakt,start dugme u wrummm... Odradila dvadesetak minuta, upalila ventilator par puta. Kada sam je upalio prvi put posle godinu ipo stajanja dima je bilo puno dvorište. Sad kad je malo odradila nema više dima. Prezadovoljan sam. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...