Jump to content

Moto Zajednica

Zapišavanje motora i kazna

Recommended Posts

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: ZRX 1100, CB 1300

Ne znam da li je ista ili slicna tema bila. Ako jeste... jbg. sorry

Da probam da ne duzim.

Dan lep suncan.  Odvojilo se vreme, ,energija ,sredstva da se motor opere . Ne na brzinu kako se danas zivi nego kako zasluzuje. Trajalo je to druzenje - terapija sa vodom ,samponom, krpama,sprejevima jedno dobrih  3 sata. Samo sto sam zavrsio zove me prijatelj  da se ispricamo , posedimo malo kod njega u basti kafica. U pitanju je strogi centar grada. Motor  da parkiram na trotoar i nikome ne smeta moze pored njega kombi da prodje.

Kako smo seli iz ulaza pored kafica izlazi neki lik sa zenom   i na povodcu izvede nekog cupavog psa, javi se mom prijatelju i produzi. Nije proslo ni par sekundi a on i njegova zena su pored mog motora,zagledaju ga dok ga njihov pas zapisava. Dok se razmisljam  onako zatecen  prizorom sta mi je ciniti (dal da im j.... samo mamu i tatu  ili i baku,deku ili  mozda prva tri reda na sahrani ) oni vec odlaze . Motor je jedno 20m od kafica  tako da potera vec tada postaje besmislena.Prijatelj odmahuje glavom,kaze to ti je ovde normalno.Vode te pse naokolo .Ne znaju sta ce sa njima po tim stanovima. Jebe im se sta zapisavaju. U narednih sat vremena koliko sam jos bio tu oni se nisu vratili tako da nisam dobio priliku da se ispricam sa njima kako dolikuje sto ko zna zasto je to mozda dobro.

Neko ti indirektno-direktno zapisava imovinu,trud, ljubav...

Kako se postaviti?

Kako reagovati na to boljenje k.?

A ne napraviti sranje sebi a posledice drugima?

Nisam pametan

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• -, 1922 postova
  • Motocikl: /

Cime se ti opterecujes :D

Sta bi radio da neko pusti papagaja da proleti malo po kraju i om ti se posere na sediste, tako lepo, cisto, izglancano, oprano...?

• Haha 3

• Integrisan, 8495 postova
  • Motocikl: TDM 900

Prospeš flašu vodu na felnu i to ti je... Na našim putevima ionako se posle jakih kiša lije i kanalizacija. 

Kod nas u gradu, svaki kvadratni metar je u kerećim govnima. Negde su ljudi postavili znak gde održavaju zelenu površinu ali redovno viđam ljude da gaze po toj travi sa malim kerovima. Onda te male kerove kad im dosade izbace na obilzanicu ili blizu deponije gde ih podave druge životinje ili pregaze vozila.

• Drug član, 1273 postova
  • Motocikl: Lep

Gledas dok ti dzukac pisa po motoru i cutis i onda pitas na forumu sta da radis? Dobro je tebi u zivotu, veruj mi :D

P.S. Pljusni felnu vodom kuci i uzivaj, ne opterecuj se. Da ti nije zapisao pas, verovatno bi pala kisa, pokenjao se golub ili nesto trece, tako da uzivaj :) 

• Svrati ponekad, 207 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6-S

Mogao je ortak da ti pokaže njihova vrata pa im vratiš istom merom 😄

Promenio član Bug1
  • Sviđa mi se 1
  • Hvala 1
  • Haha 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 1935 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600
Pre sat vremena, DrugCrni je napisao:

probaj ovo kad zavrsis sa predjivanjem, cuo sam da cini cuda

image.thumb.png.7255f54c0e3b11a36dea97480e82d0d5.png

Ovo je hit, moglo bi da bude rešenje za nervozne vozače u beogradskim gužvama!  

Sipati u posudu za pranje vetrobrana a prskalice podesiti da prskaju sa strane...   :lol:

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

Pre 2 sati, BAJATI1 je napisao:

Ne znam da li je ista ili slicna tema bila. Ako jeste... jbg. sorry

Da probam da ne duzim.

Dan lep suncan.  Odvojilo se vreme, ,energija ,sredstva da se motor opere . Ne na brzinu kako se danas zivi nego kako zasluzuje. Trajalo je to druzenje - terapija sa vodom ,samponom, krpama,sprejevima jedno dobrih  3 sata. Samo sto sam zavrsio zove me prijatelj  da se ispricamo , posedimo malo kod njega u basti kafica. U pitanju je strogi centar grada. Motor  da parkiram na trotoar i nikome ne smeta moze pored njega kombi da prodje.

Kako smo seli iz ulaza pored kafica izlazi neki lik sa zenom   i na povodcu izvede nekog cupavog psa, javi se mom prijatelju i produzi. Nije proslo ni par sekundi a on i njegova zena su pored mog motora,zagledaju ga dok ga njihov pas zapisava. Dok se razmisljam  onako zatecen  prizorom sta mi je ciniti (dal da im j.... samo mamu i tatu  ili i baku,deku ili  mozda prva tri reda na sahrani ) oni vec odlaze . Motor je jedno 20m od kafica  tako da potera vec tada postaje besmislena.Prijatelj odmahuje glavom,kaze to ti je ovde normalno.Vode te pse naokolo .Ne znaju sta ce sa njima po tim stanovima. Jebe im se sta zapisavaju. U narednih sat vremena koliko sam jos bio tu oni se nisu vratili tako da nisam dobio priliku da se ispricam sa njima kako dolikuje sto ko zna zasto je to mozda dobro.

Neko ti indirektno-direktno zapisava imovinu,trud, ljubav...

Kako se postaviti?

Kako reagovati na to boljenje k.?

A ne napraviti sranje sebi a posledice drugima?

Nisam pametan

Ovako sam ja rešio problem...

KODSATA.RS

Koncentrat protiv vršenja nužde psa i mačke u spoljnim uslovima Drži pse i mačke dalje od tretiranih područja Koncentrat za 10 l/100 m²

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 95 postova
  • Motocikl: Voge 625DSX, Tomos a3
pre 16 minuta, bajker71 je napisao:

Ovako sam ja rešio problem..

Da li ovo sredstvo generalno odbija zivotinje ili samo da vrse nuzdu? Imam neku macku sto mi svaku noc spava na sedistu motora, sto ne bi bio problem, ali ostavi tragove sapa po celom motoru.

• Ne silazi, 2634 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
pre 24 minuta, bajker71 je napisao:

Ovako sam ja rešio problem...

KODSATA.RS

Koncentrat protiv vršenja nužde psa i mačke u spoljnim uslovima Drži pse i mačke dalje od tretiranih područja Koncentrat za 10 l/100 m²

Ovo si vec negde napisao , i onda sam okrenuo Srbiju uzduz i popreko da nadjem ovo i ne postoji. Niko vise ne prodaje ..

Ima gomila nekih zamena , ali ni sa jednim nisam resio problem. 

Generalno ,nije to neka filozofija , svaki citrus odbija pse i macke , dakle , limun, nesto u vodu, naprakas .. 

Ali nije to trajno resenje.  

Ps - ko sto rekoh...

IMG-20260424-142239.jpg

Promenio član Darko Mihajlovic
  • Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2448 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0

Koliko sam ja razumeo,nije poenta u psu koji je zapišao(to je njemu instiktivno)već bolekurcija vlasnika,koji mirno gledaju kada zapišava tuđu imovinu.Imao sam problem sa komšijama,pas im se otkači,i direkt na moju kapiju da je zapiša.Nije kriv pas,komšiji sam sugerisao,ako sledeći put vidim da njegov ker zapišava,da se ne čudi ako mene vidi da mu pišam po kapiji.Toliko za TV dnevnik.

• Sviđa mi se 2
  • Haha 2

pre 5 minuta, tloken je napisao:

Da li ovo sredstvo generalno odbija zivotinje ili samo da vrse nuzdu? Imam neku macku sto mi svaku noc spava na sedistu motora, sto ne bi bio problem, ali ostavi tragove sapa po celom motoru.

Ovim sredsvom sam rešio problem sa mačkama, da mi ne zapišavaju ceradu i točkove.

Bilo je ranije u petshopovima da se nađe.

Inače možeš i fizički da onemogućiš mačke da ti se penju po sedištu, grebu rezervoar itd., tako što ćeš pokriti motocikl ceradom a gurtnom preko cerade smanjiti prazan prostor preko sedišta da mačka ne može da se zavuče ispod cerade. Tako ja radim, za svaki slučaj.  ;)

@Darko Mihajlovic kaže da nema nigde, ali verujem da neko to još prodaje...

• Sviđa mi se 1

• -, 1922 postova
  • Motocikl: /
2 hours ago, tloken said:

Stavi krastavac na sediste

• Svrati cesto, 4067 postova
Pre 2 sati, Darko Mihajlovic je napisao:

Ovo si vec negde napisao , i onda sam okrenuo Srbiju uzduz i popreko da nadjem ovo i ne postoji. Niko vise ne prodaje ..

Ima gomila nekih zamena , ali ni sa jednim nisam resio problem. 

Generalno ,nije to neka filozofija , svaki citrus odbija pse i macke , dakle , limun, nesto u vodu, naprakas .. 

Ali nije to trajno resenje.  

Ps - ko sto rekoh...

IMG-20260424-142239.jpg

LJUBIMCI.CO.RS

Trixie sprej za odbijanje životinja, da ne uriniraju, ne grizu i ne grebu određeno mesto. Samo za spoljašnju upotrebu-na otvorenom prostoru.

• Ne silazi, 2634 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
pre 15 minuta, Fredi je napisao:
LJUBIMCI.CO.RS

Trixie sprej za odbijanje životinja, da ne uriniraju, ne grizu i ne grebu određeno mesto. Samo za spoljašnju upotrebu-na otvorenom prostoru.

Kazem, nasao sam , ali ti su kratkog daha ...spere ih lagana kisa...

Onaj koncentrat sto je bajker postavio , jer je napisao da je "uspesno" resio problem treba naci , jer je proveren ..

Njega nema...

A ovih u spreju ima na svakom cosku. 

Ja licno isprobao vec dva tri cetiri komada ...ma nista ..limunada. 

Em stoji mi u gepeku, svaki put kad prodjem prsnem...nista ..eno ga , komsijski macak, izlezava se na sedistu

• Sviđa mi se 1

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2942 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport

Ko zna koliko puta vam se ispišao pas (a verovatno i komsija) na motor a da to i ne znate...tako da...🤣

• Haha 3

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: ZRX 1100, CB 1300
Pre 4 sati, Žaksi je napisao:

Koliko sam ja razumeo,nije poenta u psu koji je zapišao(to je njemu instiktivno)već bolekurcija vlasnika,koji mirno gledaju kada zapišava tuđu imovinu.Imao sam problem sa komšijama,pas im se otkači,i direkt na moju kapiju da je zapiša.Nije kriv pas,komšiji sam sugerisao,ako sledeći put vidim da njegov ker zapišava,da se ne čudi ako mene vidi da mu pišam po kapiji.Toliko za TV dnevnik.

Upravo o tome govorim.  Kako odreagovati. Da sam ih stigao i nasamarao osvanuo bih sutra u naslovu  "Monstruozno". Sa druge strane da cutis i pomiris se sa tim da je to normalno da ti se pisa po imovini ...nisam jos toliko lajsnuo.

A zivci sve tanji.Tolerancija skoro na 0

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 1644 postova
  • Motocikl: SMC 300
28 minutes ago, BAJATI1 said:

Upravo o tome govorim.  Kako odreagovati. Da sam ih stigao i nasamarao osvanuo bih sutra u naslovu  "Monstruozno". Sa druge strane da cutis i pomiris se sa tim da je to normalno da ti se pisa po imovini ...nisam jos toliko lajsnuo.

A zivci sve tanji.Tolerancija skoro na 0

Samo viknes , ALO BRE. -Makni ga na drugo mesto. - Jos ako u kaficu radi dobra kelnerica, to ti je plus.😉

Namerno to rade. Zato i zastanu, kao vau motor, a kuce to razume - pisaj sad. Inace bi ga odvukli kad je zapoceo. Ma znaju oni kako dise pas, a kamoli gde ce da moca. Nije kriva zivotinja, krive su te ljudske zivotinje. Nepostovanje i unistavanje privatne imovine. Nek prijave komunalnoj ako im smeta motocikl parkiran naa trotoaru. Jajare.

• Podržavam 2

• Drug član, 392 postova
  • Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100

Rekoh šta i gde curi.....Moja sreća kada sam shvatio da se samo neki mali ispišao...91bb56ce309a4aee225157f971707e48.jpg

Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1

Pre 4 sati, Darko Mihajlovic je napisao:

Kazem, nasao sam , ali ti su kratkog daha ...spere ih lagana kisa...

Onaj koncentrat sto je bajker postavio , jer je napisao da je "uspesno" resio problem treba naci , jer je proveren ..

Njega nema...

Moguće da i ovaj rastvor koji ja koristim spere lagana kiša, ne znam nikada nije pokisao. Stoji pod velikom nadstrešnicom pokriven sa dve cirade...

• Zainteresovan, 537 postova
  • Motocikl: k9

Probao ja sa tim neki sprejevima prskalicama i slaba vajda. Cirada mi stalno zapisana. Svaki dan moram da se iscimam kad je skidam da slucajno ne dohvatim rukom donji deo, nego sve neka gimnastika da je uhvatim odozgo pa nekako spakujem.

Mene to zapisavanje mnogo nervira. Razmisljao sam i da bacim otrov okolo. Ali nisam samo zato sto se plasim da neko dete ne nadje.

Znam da ce sad mnogi da me osude ali zabole me. Vodite racuna o svojim kerovima i nece biti problema. Najveci teroristi danasnjice su pusaci i vlasnici kucnih ljubimaca.

• Sviđa mi se 2
  • Zbunjen 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   3 članova

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja