Darko Mihajlovic 9903 Napisano Petak u 23:33 Ne silazi, 2637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa osudicu te samo zbog nacina na koji bi im presudio . Uvek mozed da zoves neku sluzbu da ih pokupi , sintere, drustvo za zivotinje , sad ih bar ima pun kufer , umesto sto biras da ga otrujes. .znas li u kakvim mukama umre otrovan pas ?! Strahota. A njemu to nije hir , da te nervira, nego priroda .... 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeksius 127 Napisano juče u 03:47 (promenjeno) U prolazu, 68 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, ske said: Probao ja sa tim neki sprejevima prskalicama i slaba vajda. Cirada mi stalno zapisana. Svaki dan moram da se iscimam kad je skidam da slucajno ne dohvatim rukom donji deo, nego sve neka gimnastika da je uhvatim odozgo pa nekako spakujem. Mene to zapisavanje mnogo nervira. Razmisljao sam i da bacim otrov okolo. Ali nisam samo zato sto se plasim da neko dete ne nadje. Znam da ce sad mnogi da me osude ali zabole me. Vodite racuna o svojim kerovima i nece biti problema. Najveci teroristi danasnjice su pusaci i vlasnici kucnih ljubimaca. Motor ti je na ulici, naravno da ce ga obilaziti prolaznici, lopovi, psi, deca, itd..sta ocekujes? Spremas si da ubijas druge jer ti je motor na ulici ne zasticen pod CIRADOM, mogu da ga rasklope i odnesu, tu CIRADA ne pomaze. Promenio juče u 04:00 član Zeksius 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1460 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 541 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u pravu si, mada nije bas na ulici, vise je unekom kao prolazu, zavucen je i nije na videlu, ali ipak je dostupan svima... Ali to ne menja stvar da bar vlasnici pasa treba da kontrolisu svoje ljubimce i ne dozvole im da zapisavaju tudju imovinu... Naravno da ce naici po neka lutalica ali njih kod mene u kraju i nema mnogo... Pitao bih te vlasnike dal bi se drugacije ponasali kada bi oni morali rukama da hvataju tu ciradu koju je zapisao njihov pas i drugari njihovog psa... Jednostavno nemam resenje, cutim i trpim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4940 Napisano pre 10 sati Drug član, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj biber u spreju, ili u prahu....meni su zapišavali i kenjali ispod prozora na moru....samo sam posuo biber u prahu. Dok ne padne kiša, radi posao. Kada kiša ispere, mora opet...posle par nedelja, lokalni i redovni psi zapamte i ne svraćaju više....jednog gazdu sam odvikao kada sam mu u ruku dao njegovo govno...Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1460 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 541 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu vec veceras, hvala na predlogu. Mislim na biber 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16461 Napisano pre 9 sati Drug član, 1936 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Pa osudicu te samo zbog nacina na koji bi im presudio . Uvek mozed da zoves neku sluzbu da ih pokupi , sintere, drustvo za zivotinje , sad ih bar ima pun kufer , umesto sto biras da ga otrujes. .znas li u kakvim mukama umre otrovan pas ?! Strahota. A njemu to nije hir , da te nervira, nego priroda .... Vidiš ja sam pet šest puta zvao Zoo Higijenu i uredno im prijavio lokacije gde se nalaze 2 - 3 kučeta koje hrane lokalci dok ispijaju pivo ispred prodavnice i od kojih ne može da se prođe biciklom ili motorom. Nekada ih uhvati ludilo grizu branike kolima u pokretu. Inače mešanci natovljeni kao prasići. Slao sam i mejlove sa fotografijama i ništa do današnjeg dana. Teror traje godinama. Ne čudi me što ljudi uzmu pravdu u svoje ruke kada nema institucija koje rade svoj posao... Ceo grad je zapišan i zasran od kerova. Meni je to prestalo da bude simpatično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1460 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 541 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam tako prijavio, dostavio slike psa lutalice koji mi je ugrizao sina za stomak... Nikad niko nista nije preduzeo... Taj isti pas je jos dugo bio tu po kraju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1460 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 541 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Darko Mihajlovic said: Uvek mozed da zoves neku sluzbu da ih pokupi , sintere, drustvo za zivotinje , sad ih bar ima pun kufer Brate, ti zivis u Diznilendu... Ma naravno da ih ne bi otrovao. To kazem u afektu, zato sto svaki dan popizdim kad dodjem do motora i zato sto vlasnike zabole bas da bilo sta urade da sprece svoje kerove da zapisavaju tudje stvari... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeksius 127 Napisano pre 8 sati U prolazu, 68 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ske said: Pa u pravu si, mada nije bas na ulici, vise je unekom kao prolazu, zavucen je i nije na videlu, ali ipak je dostupan svima... Ali to ne menja stvar da bar vlasnici pasa treba da kontrolisu svoje ljubimce i ne dozvole im da zapisavaju tudju imovinu... Naravno da ce naici po neka lutalica ali njih kod mene u kraju i nema mnogo... Pitao bih te vlasnike dal bi se drugacije ponasali kada bi oni morali rukama da hvataju tu ciradu koju je zapisao njihov pas i drugari njihovog psa... Jednostavno nemam resenje, cutim i trpim... Apsolutno se slazem sa tobom, da pas pored vlasnika stoji i zapisava tako, to je van svake pameti. Ti kao vlasnik psa, ne smes da dozvolis psu da zapisava tako nesto jer jbg kad bi oni krenuli tako pa sve baste kafica bi bile zapisane i sve. To je sve totalno vlasnicka greska. Mogu da ti dam savet da psi zapisavaju jer obelezavaju teritoriju, tj osete miris. Izribaj ceradu sa necim da neutralises taj miris, obicno sredstvo za pranje podova ti radi posao, samo je bitno da ubije taj miris i onda ih nista nece privlaciti da zapisavaju opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24097 Napisano pre 6 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2944 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Nema loseg psa, samo loseg gospodara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...