Jump to content

Moto Zajednica

vucko23

Članovi
  • Broj tema i poruka

    256
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda CB 500x

Poslednji posetioci profila

1375 profile views

vucko23's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

588

Reputacija u zajednici

  1. Taj je, samo što sam ja gledao poslednju tabelu sa navedenim modelima, ovo za HPE su ubacili između, pa sam preskočio u brzini...
  2. Jednostavno C400 odaje utisak premium skutera, ko ga nije vozio ne može mu se taj momenat dočarati. Da li vredi te novce je subjektivno pitanje i zavisi od dubine nečijeg džepa, milion puta prežvakana tema na forumu, ali opet će se naći ljudi koji zagovaraju određene brendove kao da ih ovi plaćaju. Sveti gral među motorima/skuterima ne postoji, svakom fali ono malo, ali zato menjamo motore, razmenjujemo mišljenja i uživamo u vožnji.
  3. Kolege sa Bevom Hpe (posebno @bakica) mala pomoć ako znate da li je isti prenos kod Hpe 300 modela i pređašnjeg 300ie modela? Čovek hoće da kupi j costu za Hpe 300, a ja neću da ga zahebem iz neznanja, gledao po internetima, ali na raznorazne informacije nailazim.
  4. Šta sam trpao u Beverlija nije moglo da stane u gepek VW Polo. Jednostavno mi nije skuter ako nema prostor ispod sedišta, nije mi problem da ima kofer, ali opet ti zafali prostora, a kofer mogu i na motor da stavim. Gledao prošle godine BMW C400 jedva FF kaciga da stane kad skuter stoji i flex case može da se spusti, inače u vožnji možeš da staviš jako malo jer flex case mora biti podignut u toku vožnje. Slična priča Integra, Forza 750, novi T-ma, prostor ispod sedišta da spakuješ mrežicu mandarina.
  5. Laganica, ovih dana kad uhvatiš vremena baci sliku za potvrdu bez obaveze. NFS javio kaže da taj koji sam našao na ebay pasuje na malog gsxf. Hvala svakako!
  6. Šojka jel možeš da baciš još koju sliku centralnog štendera sa obe strane, čini mi se da je aftermarket kao što sam na ebay našao za mog malog gsxf. Mislim da je isti za malog i velikog, pa da uporedim da ne naručujem bez veze.
  7. Otišao kolegi @malitomic U zdravlju ga koristio!
  8. @Ćomi- zavisi koji je nosač kofera Da budem transparentan kolega @malitomic se javio prvi u PP jutros
  9. J Costa variator za Quasar 300 agregate iz Piaggio grupacije. Korišćen 2 sezone u Beverliju 300. Metkići (rolnice) u okej stanju, počinju da se naziru znaci istrošenosti. U paketu se dobijaju novi rezervni metkići. Cena za forum 12000 dinara.
  10. Prodajem SW Motech aluminijumski kofer sa pripadajućom pločom. Kupljen prošle godine u Burnout Beograd, plaćen 44 hiljade dinara. Kofer je skinut sa prošlog motocikla koji je imao pad i zbog toga ima oštećenja koja se vide na slikama. Cena za forum 12000 dinara.
  11. Doprineo si tako što si verovatno gnjavio pri polasku, niko tebi ne priča da treba pun gas da zavrneš, nego pri kretanju odsečnije zavrneš da bi lepo uhvatilo kvačilo (CVT).
  12. vucko23

    KOVE 510X

    Težina je 205kg ništa revolucionarno u tom segmentu. Kove 500x je oko 20kg lakši u odnosu na konkurenciju i ne znam zbog čega njega nisu uvezli, jer u toj klasi malih ADV su svi manje više istih karakteristika i treba ponuditi nešto što drugi nemaju. Meni je recimo ovaj model jako sličan Voge 525dsx i QJ srt 550, a BO pravi samom sebi konkurenciju u prodaji Benelija TRK. Da odmah naglasim nemam ništa protiv kineskih motocikala, neka prodrmaju tržište, pogotovo ne protiv Kove koji sa modelom 450 rally gađa ono što niko drugi u Srbiji ne nudi, ali postupak uvoznika da krene sa hiljadu evra skupljim modelom i samom sebi napravi konkurenciju mi je van svake pameti.
  13. U potpunosti se slažem, skuter je sprava kojoj ne postoji zamena na dva točka za svrhu za koji je napravljen. Ja evo još uvek nisam stigao do Kg da doteram Suzanu od Neše, u međuvremenu prodao Beverlija i dobrano razmišljam da uzmem nešto novo od 125 kubika za po gradu. Jednostavno skuter je izmišljen za brzo i efikasno delovanje po gradu, pogotovo po beogradskoj džungli i čovek ni ne shvati koliko je takvo prevozno sredstvo neophodno do trenutka kad ga nema, a nekada ga je posedovao. Meni sada mrsko da sedam u kola, sve završim pešaka ili izbegavam špic, razmazio me skuter, a izgleda i moje ukućane, kad treba nešto cap cap i za pola sata sam nazad, pa misle da sam Supermen
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja