Jump to content

Moto Zajednica

4. Moto GP , Jerez , Španija 2026

Recommended Posts

• Ne silazi, 5772 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Buenos dias camaradas. I konačno Evropa. Prošle godine na podijumu Markez sa Temua, Rarararo i Peko. Ove godine klavijaturista baš slabo stoji, a ni Ducati dvojac se ne može pohvaliti. Iako sa raznih strana najavljuju da bi ovdje mogla da se zaustavi Aprilia, dok ne vidim, ne vjerujem. Mark će htjeti da popravi prošlogodišnji utisak, Bez i Martin u naletu, sada im je prilika, iako im Jerez do sada nije bio baš naklonjen, tako da, ako ovdje prezupče, onda  je Rivola odradio mećanje Monoobrvi. Acosta tu vreba iz prikrajka, moraju nekako da nađu način i ne spale te gume. Diđa se dobro naoštrio ove godine, iako se do sada nije proslavio u Jerezu, najbolji rezultat u GP-u mu je peto mjesto. Sada kaže da su spremali prednji kraj da mogu bolje da brenzaju i probaju dobiti uže linije prolaska kroz krivinu. Pa da vidimo, da li Monoobrva ima ideju kako da ga meti Rivoli ili im je dao ovu godinu da se malo sokole, a već smišlja neko mećanje svima za 850ccm?

U svakom slučaju, staza svima znana, vrijeme da posluži, pa da opletu pun gas.  Vozači da ne padaju, gumari i mehaničari da se ne zajebavaju. Ne znam kod koga će ovaj put biti Dornin daljinski, tako da ne mogu nikakve prognoze. Rossi ne vozi!

image.jpeg.422f5cf3f25f78410ffc74ca1b72075f.jpeg

Staza je napravljena 1986 godine ,a godinu kasnije je ugostila prvi Moto GP na kojoj je pobjedio Gardner Wayne na Hondi.

Staza je modifikovana 2002 godine. Ukupna dužina staze je 4423 metra, pol pozicija se nalazi na lijevoj strani. Najduži pravac je 600 metara, ima pet lijevih i osam desnih krivina, a širina staze je 11 metara. I može da primi đuture 250 000 gledalaca.

Raspred vikenda:

Petak:

image.png.ac427bc06b32b9aa1fcf6fb2e2810826.png

Subota:

image.png.44751c88a41ab71dd333a4194f6be5e4.png

Nedelja:

image.png.4cce057aa892b720bfeb7a97f286f441.png

Uživajte!!!

Promenio član mixa
  • Sviđa mi se 5
  • Hvala 4
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: DUCATI MULTISTRADA 1200S
pre 46 minuta, mixa je napisao:

Buenos dias camaradas. I konačno Evropa. Prošle godine na podijumu Markez sa Temua, Rarararo i Peko. Ove godine klavijaturista baš slabo stoji, a ni Ducati dvojac se ne može pohvaliti. Iako sa raznih strana najavljuju da bi ovdje mogla da se zaustavi Aprilia, dok ne vidim, ne vjerujem. Mark će htjeti da popravi prošlogodišnji utisak, Bez i Martin u naletu, sada im je prilika, iako im Jerez do sada nije bio baš naklonjen, tako da, ako ovdje prezupče, onda  je Rivola odradio mećanje Monoobrvi. Acosta tu vreba iz prikrajka, moraju nekako da nađu način i ne spale te gume. Diđa se dobro naoštrio ove godine, iako se do sada nije proslavio u Jerezu, najbolji rezultat u GP-u mu je peto mjesto. Sada kaže da su spremali prednji kraj da mogu bolje da brenzaju i probaju dobiti uže linije prolaska kroz krivinu. Pa da vidimo, da li Monoobrva ima ideju kako da ga meti Rivoli ili im je dao ovu godinu da se malo sokole, a već smišlja neko mećanje svima za 850ccm?

U svakom slučaju, staza svima znana, vrijeme da posluži, pa da opletu pun gas.  Vozači da ne padaju, gumari i mehaničari da se ne zajebavaju. Ne znam kod koga će ovaj put biti Dornin daljinski, tako da ne mogu nikakve prognoze. Rossi ne vozi!

image.jpeg.422f5cf3f25f78410ffc74ca1b72075f.jpeg

Staza je napravljena 1986 godine ,a godinu kasnije je ugostila prvi Moto GP na kojoj je pobjedio Gardner Wayne na Hondi.

Staza je modifikovana 2002 godine. Ukupna dužina staze je 4423 metra, pol pozicija se nalazi na lijevoj strani. Najduži pravac je 600 metara, ima pet lijevih i osam desnih krivina, a širina staze je 11 metara. I može da primi đuture 250 000 gledalaca.

Raspred vikenda:

Petak:

image.png.ac427bc06b32b9aa1fcf6fb2e2810826.png

Subota:

image.png.44751c88a41ab71dd333a4194f6be5e4.png

Nedelja:

image.png.4cce057aa892b720bfeb7a97f286f441.png

Uživajte!!!

a ko je kalvijaturista , negde sam video da martina neko zove Dzej 🤣

ne mogu pohvatati te nove originalne nadimke.

Ja sam samo Markeca zvao smrdo ali mi to porodicno u kuci svi 

• Ne silazi, 5772 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS
2 hours ago, sasa said:

a ko je kalvijaturista , negde sam video da martina neko zove Dzej 🤣

ne mogu pohvatati te nove originalne nadimke.

Ja sam samo Markeca zvao smrdo ali mi to porodicno u kuci svi 

Gdje novi, to je odavno. Ovaj što vozi motor, koji pravi i klavijature. Yamaha. Mada Braco ga je smjestio u pozadinski ešalon :) .

• Sviđa mi se 1

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5976 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

A colin edwards na twiteru teski mrzitelj islama, baš me zanima kako će podnijeti turčinove uspjehe

• Ne silazi, 2637 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400

1. Koj li se djoku ovaj Banjaja raduje podijumu ?!?

2. Koliki user treba da budes da padnes pred garazu ?! Koliki user treba da budes da nema pravila koje regulise "idem u garazu preko njive" ?!

• Haha 4

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja