mixa 1414 Napisano Sreda u 07:38 (promenjeno) Ne silazi, 5772 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Buenos dias camaradas. I konačno Evropa. Prošle godine na podijumu Markez sa Temua, Rarararo i Peko. Ove godine klavijaturista baš slabo stoji, a ni Ducati dvojac se ne može pohvaliti. Iako sa raznih strana najavljuju da bi ovdje mogla da se zaustavi Aprilia, dok ne vidim, ne vjerujem. Mark će htjeti da popravi prošlogodišnji utisak, Bez i Martin u naletu, sada im je prilika, iako im Jerez do sada nije bio baš naklonjen, tako da, ako ovdje prezupče, onda je Rivola odradio mećanje Monoobrvi. Acosta tu vreba iz prikrajka, moraju nekako da nađu način i ne spale te gume. Diđa se dobro naoštrio ove godine, iako se do sada nije proslavio u Jerezu, najbolji rezultat u GP-u mu je peto mjesto. Sada kaže da su spremali prednji kraj da mogu bolje da brenzaju i probaju dobiti uže linije prolaska kroz krivinu. Pa da vidimo, da li Monoobrva ima ideju kako da ga meti Rivoli ili im je dao ovu godinu da se malo sokole, a već smišlja neko mećanje svima za 850ccm? U svakom slučaju, staza svima znana, vrijeme da posluži, pa da opletu pun gas. Vozači da ne padaju, gumari i mehaničari da se ne zajebavaju. Ne znam kod koga će ovaj put biti Dornin daljinski, tako da ne mogu nikakve prognoze. Rossi ne vozi! Staza je napravljena 1986 godine ,a godinu kasnije je ugostila prvi Moto GP na kojoj je pobjedio Gardner Wayne na Hondi. Staza je modifikovana 2002 godine. Ukupna dužina staze je 4423 metra, pol pozicija se nalazi na lijevoj strani. Najduži pravac je 600 metara, ima pet lijevih i osam desnih krivina, a širina staze je 11 metara. I može da primi đuture 250 000 gledalaca. Raspred vikenda: Petak: Subota: Nedelja: Uživajte!!! Promenio Sreda u 07:43 član mixa 5 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9366 Napisano Sreda u 08:21 Ne silazi, 3765 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Da se podsetimo malo. Fueraaa!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 88 Napisano Sreda u 08:27 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI MULTISTRADA 1200S Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, mixa je napisao: Buenos dias camaradas. I konačno Evropa. Prošle godine na podijumu Markez sa Temua, Rarararo i Peko. Ove godine klavijaturista baš slabo stoji, a ni Ducati dvojac se ne može pohvaliti. Iako sa raznih strana najavljuju da bi ovdje mogla da se zaustavi Aprilia, dok ne vidim, ne vjerujem. Mark će htjeti da popravi prošlogodišnji utisak, Bez i Martin u naletu, sada im je prilika, iako im Jerez do sada nije bio baš naklonjen, tako da, ako ovdje prezupče, onda je Rivola odradio mećanje Monoobrvi. Acosta tu vreba iz prikrajka, moraju nekako da nađu način i ne spale te gume. Diđa se dobro naoštrio ove godine, iako se do sada nije proslavio u Jerezu, najbolji rezultat u GP-u mu je peto mjesto. Sada kaže da su spremali prednji kraj da mogu bolje da brenzaju i probaju dobiti uže linije prolaska kroz krivinu. Pa da vidimo, da li Monoobrva ima ideju kako da ga meti Rivoli ili im je dao ovu godinu da se malo sokole, a već smišlja neko mećanje svima za 850ccm? U svakom slučaju, staza svima znana, vrijeme da posluži, pa da opletu pun gas. Vozači da ne padaju, gumari i mehaničari da se ne zajebavaju. Ne znam kod koga će ovaj put biti Dornin daljinski, tako da ne mogu nikakve prognoze. Rossi ne vozi! Staza je napravljena 1986 godine ,a godinu kasnije je ugostila prvi Moto GP na kojoj je pobjedio Gardner Wayne na Hondi. Staza je modifikovana 2002 godine. Ukupna dužina staze je 4423 metra, pol pozicija se nalazi na lijevoj strani. Najduži pravac je 600 metara, ima pet lijevih i osam desnih krivina, a širina staze je 11 metara. I može da primi đuture 250 000 gledalaca. Raspred vikenda: Petak: Subota: Nedelja: Uživajte!!! a ko je kalvijaturista , negde sam video da martina neko zove Dzej ne mogu pohvatati te nove originalne nadimke. Ja sam samo Markeca zvao smrdo ali mi to porodicno u kuci svi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 2021 Napisano Sreda u 08:38 Drug član, 2853 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Da se podsetimo malo. Fueraaa!! Auuuu Colin E... Kakav "save"!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9366 Napisano Sreda u 08:42 Ne silazi, 3765 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...i totalno sam zaboravio na onaj Lorenzov potez kad je svu trojicu izbacio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 735 Napisano Sreda u 10:41 Zainteresovan, 706 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Svi se borili za titulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1414 Napisano Sreda u 11:24 Ne silazi, 5772 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, sasa said: a ko je kalvijaturista , negde sam video da martina neko zove Dzej ne mogu pohvatati te nove originalne nadimke. Ja sam samo Markeca zvao smrdo ali mi to porodicno u kuci svi Gdje novi, to je odavno. Ovaj što vozi motor, koji pravi i klavijature. Yamaha. Mada Braco ga je smjestio u pozadinski ešalon . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 404 Napisano Sreda u 11:48 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9366 Napisano Sreda u 15:24 Ne silazi, 3765 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...meni najzanimljivije da je najbrža yamaha u USA bio Toprak... Ko zna da gleda vidi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3764 Napisano Sreda u 21:11 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5976 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan A colin edwards na twiteru teski mrzitelj islama, baš me zanima kako će podnijeti turčinove uspjehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 5066 Napisano juče u 09:38 Svrati cesto, 4068 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 5066 Napisano juče u 14:07 Svrati cesto, 4068 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9366 Napisano juče u 14:20 Ne silazi, 3765 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Realno, Rins nema šta da kuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3764 Napisano juče u 14:51 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5976 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan A sto mladjem markezu leži ova džada 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3764 Napisano pre 14 sati Pobjednik motogp kladionice 4X, 5976 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pada kiša, mogao bi turčin da obraduje brke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3764 Napisano pre 13 sati Pobjednik motogp kladionice 4X, 5976 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Haha gledaj ga drugi trenutno, ja pisah sat ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 5066 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Svrati cesto, 4068 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio pre 12 sati član Fredi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1246 Napisano pre 10 sati Drug član, 2776 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BRACO said: Haha gledaj ga drugi trenutno, ja pisah sat ranije Nešto su usrali u kvalifikacijama. Odvozao je samo 4 brza kruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12013 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 3705 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahaha Šou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9903 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 2637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo jebem ti sunce ?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1172 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 591 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Šta sam ja ovo upravo gledao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 683 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si srecan i gosti ti zenu jebu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9903 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 2637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Koj li se djoku ovaj Banjaja raduje podijumu ?!? 2. Koliki user treba da budes da padnes pred garazu ?! Koliki user treba da budes da nema pravila koje regulise "idem u garazu preko njive" ?! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1246 Napisano pre 8 sati Drug član, 2776 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa kažu nema više ništa od Banjaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9903 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 2637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja ovaj njegov podijum pripisao njegovom vaskrsnucu . Vise sreci, kockicama , serki... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...