Jump to content

Moto Zajednica

Fireblader

Članovi
  • Broj tema i poruka

    196
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Šabac
  • Motocikl
    Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro.

Poslednji posetioci profila

2457 profile views

Fireblader's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

273

Reputacija u zajednici

  1. Čini mi se da je popodne pala kiša. Ali da, nisu ga u opšte ni razmatrali jer su već potpisali Fabija i Morbidelija. Ali opet ni blizu koliko je Honda zavlačila Reju.
  2. Stvarno nisam znao to za vožnju na zadnjem i prednjem točku da postoji. Moram kupiti s100rr pa probati. Keyless je jedna od boljih stvari koje su izmislili. Kad se samo setim koliko sam puta navukao rukavice pa video da nisam stavio ključ u bravu, pa skidaj, pa vadi, pa vraćaj rukavice. Sad mi je stalno u unutrašnjem džepu jakne (ne u koferu) i ne mislim da li ću ga izgubiti dok vadim pare ili mobilni iz džepova. Kao što je @grafigo već napisao može da se upali i bez ključa putem pin koda ili da se prisloni ključ na senzor ako nestane baterije. LM Elektronike nikad nije previše dokle god ona može da se isključi.
  3. Markez ima polovan motor, pa morao da pumpa kocnicu 2-3 puta pre krivine. Hiltonkin briljirao kao mnogi pre njega kojima se ljulja sedište, posle potpisivanja gledaćemo ga opet negde izmedju 7 i 10 mesta. Sve u svemu odlična trka.
  4. Nisu nemci u opšte od reči. Meni posle rezervacije od par dana dok obezbedim prevoz i dok sam slao dokumente za predračun, u isto vreme stiže mail da je kolega prodao motor jer tobože nije znao za dogovor samnom. Def. ako nemaš nekog tamo da odma ode, pogleda i kapariše motor ne isplati se zajebancija oko uvoza.
  5. Def. je trkacki incident, ali i znak da je Peko popustio pod pritiskom kad mu ne ide sve bajno. Početnik ga obišao i napravio 2 sekunde prednisti u 2 kruga i on se kao sad ne da i bori za poziciju kad ga i matorac obilazi na starom motoru.
  6. Menjač zaglavio. Na pravcu nije hteo u 6., zato je izbacio nogu da ga obidje Enea. Posle kad je presaltao u 2. na kočenju, opet nije ušao dok nije dao gas, pa je naglo trgnuo i zbacio ga.
  7. Da ga Ducati nije hteo, sigurno ne bi bio ni u Gresiniju. Prvo su mu ponudili Pramac na dve godine, sa vrv prelaskom u fabriku u drugoj godini, ali je to Markez odbio.
  8. Evo Markez čuo da ga prozivate, pa odma objavio demante.
  9. Kladionice iznele kvote za predstojeći šampionat.
  10. Fireblader

    AliExpress

    Mislim da nije neko usput čačkao jer nije moguće da štitnik fara stane u opšte u ovo pakovanje. Nije mi jasno šta su pokušali ovde kad znaju da im AE neće uplatiti novac dok ja ne potvrdim da je stiglo.
  11. Fireblader

    AliExpress

    Ovo mi se još nije desilo. Poručio štitnik fara, stiglo mi ovo:
  12. Balaton ring je zamena, ako Kazahstan ili Indija ne ispune sve uslove za održavanje trke. Tako da to ti je blizu, moći ćeš da gledaš uživo trke u komšiluku. A bogme ću i ja da doletim ako bude. Ostaje nam da čekamo, pa ćemo videti.
  13. Juče sam prvi put provozao Multistradu, pa da podelim utiske sa prve vožnje. Položaj sedenja odličan. Agregat je malo glasniji, meni posle Honde, mada sam očekivao još grublji rad. Snage u izobilju, zaista ide kao R, sa ogromnim momentom, vuče u 5.,6. sa 3.500 obrtaja bez problema, trzanja i sl. Motorno kočenje ok, nije tako izražajno kao npr na Stromu 1.000. Šifter/bliper radi perfektno, čak i na manjim obrtajima. Prednja kočnica odlična (uzeta sa Panigalea) . Zadnja služi samo za ukras. Zaštita od vetra odlična, u bilo kom položaju vizira. Vozio samo u Touring modu, Sport ću da probam kad bude preko 20c. Ima stotine nekih opcija za podešavanje svega i svačega, to ću da se igram na proleće. Oseti se težina prilikom manevrisanja u mestu, prilično je visok, tako da nije baš lako. Dok je u vožnji skroz druga priča, lagano se upravlja, u opšte se ne oseti težina motora. Sve u svemu prezadovoljan, motor je prevazišao moja očekivanja.
  14. A on sve vreme pričao da će voziti motor koji se borio za titulu. Nije ni počela sezona, već gledaju kako da ga uspore. Tačno treba dogodine da pređe u KTM, pa sa Akostom da završe dominaciju Dukatija.
  15. Posle dva meseca trazenja s modela, desetine mejlova i poziva spediterima, slucajno sednem na Enduro model i bila je to ljubav na prvi pogled. Usao sam u sektu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja