Jump to content

Moto Zajednica

Nemanja Petrovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    372
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Vatrena Ostrica

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Nemanja Petrovic's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

321

Reputacija u zajednici

  1. Meni je komšiluk zvao policiju kada sam vozio bez dozvole samo po kraju. Zato što 20-30x prodjem istim ulicama. Nemoj da se zezaš previše osim ako nemaš 150.000 din viška.
  2. Što ne skine blokadu? Ja bi skinuo, jer mi nema poentu da vozim motor od 1400 kubika sa samo 48 konja. U tom slučaju bi uzeo 400-500 kubika. Štete li te blokade agregatu?
  3. Toliko ima i najjača verzija.
  4. Ne znam čemu to. Stvarno ne vidim poentu da toliko ustroje motor od 900 kubika. Čini mi se da i Japanci to rade. Da im čak i sportske hiljadarke koje za evropsko tržište imaju 200 konja, imaju 77 konja.
  5. Koliko ima ustinuta? Ni sa punom snagom nema baš neku konjazu za 900 kubika i 265 kg
  6. Tek kad ga budeš prodavao za 1000-1200e. Možda ga i neko kupi. Ovako će ti samo stojati na oglasima. Bez uvrede ali taj model,sa tim godištem i sa tom kilometrom ne vredi 1750e.
  7. Vozio Bandita iz 95-e. Probao Horneta, probao i 883 (nije bio sporter). Bandita kog sam imao nebi menjao ni za nov 883. Hornet je još bolji od Bandita. Pored rama tu je i drugačiji tip agregata, ogibljenje, snaga, težina, centar mase, medjuosovinski rastojanje i ko zna sta jos. Nemam nista protiv čopera i osoba koje vole taj tip motora. Meni se od svih čopera 883 najviše svideo, kao i Shadow 750. Medjutim što se tiče voznih karakteristika, 883 ne može da pridje Banditu i Hornetu. I ne mislim samo na snagu. To da li je neko glup što daje 4000 za motor star 20 godina. Ne znam. Onda su glupi i oni sto daju za nov Harley 20.000+e a motor se nije drastično unapredio zadnjih 40 godina. Isto tako za te pare moze se uzeti stan u nekom manjem gradu. Ako već tako gledamo. Tako se kreću cene i tjt.
  8. Ne znam kako možeš da uporedjujes Bandita i Horneta sa 883. Jednostavno neuporedivo. Tip motocikla nije isti. Neću da ispadne da pljujem čopere ali mogu 10 razloga da ti kažem zašto su Bandit i Hornet bolji od ovog motora i ako su stariji. Što se tiče ovog "trebaju da dodaju jos toliko i da kupe ovo" Nemaju svi velike prihode pa da mogu tek tako da dodaju 3000-4000e Na način koji si ti rekao. Ispada da pare padaju sa neba. "a ne da voze izakaze lešine" Još jedna glupost. Za 3.000-4000e mogu da se nadju odlični primerci.
  9. Ja kad sam hteo pre par godina da kupim za auto dozvolu, nisam znao nijednu auto skolu koja to radi, a nisam smeo ni da pitam. Kucao sam po netu da nadjem i nalazio sam ovakve sajtove Medjutim, nisam bio 100% siguran koliko je sigurno to, da su vozacke legalne. Jer ako nisu prave. Em sto bi bacio pare, em sto bi posle najebao sa kaznom. I zato sam odustao.
  10. Imao sam Bandita 600 ovog godista. Po meni je motor prelep ali u fabrickom stanju. Onaj tvoj mi 3x lepsi, jedino sto bi mu sediste promenio. Ja takodje volim stara vozila i taj retro dizajn, koji imaju Bandit,Hornet, Zephyr, CB750F2, XSR 700/900, CB1000SF, Z900RS itd.
  11. Kratak auspuh, sediste, donja plastika, retrovizori, nedostatak tablice su po meni bas bas pokvarili izgled ovog motora. A i far mi bode oci, kao da nije fabricki.
  12. Mislim da sam ovu pricu vec pomenuo na forumu ali iz nekih drugih razloga, ne zbog Svajcarskih majstora.. Moze da neko nadje i da vidi dali se poklapa sa ovim sto sam danas napisao. U slucaju da neko sumnja u moje price. Imam i slike Bandita kakav je bio kad je dovezen i kakav je posle male prerade. Far od novijeg Horneta (nije okrugli far), drugi auspuh i rucice rizoma.
  13. Drugar nasao Bandita 1200 pored nekog kontejnera u Svajcarskoj. Na motoru stojao broj telefona. Pozove vlasnika. Covek ga poklanjao, motor ima papire. Motor nije hteo da upali, u Suzukijevom servisu ceo agregat pregledali i nisu nasli kvar. Rekli na foru "nema mu spasa" I vlasnik odluci da ga pokloni. Doveze motor moj drugar u Srbiju, sobzirom da i popravlja motore, kako je krenuo da ga rastavlja da bi izvadio agregat. Primeti da je jedno usisno grlo na karburatoru puklo (valjda se tako zove) i ulazio je vazduh. Poznavajuci Suzukijeve uljare jer je vec i imao jednu. Stavio je usisno grlo od GSXR 1100 jer za Bandita nije nasao. I motor upalio. Dobio motor bukvalno za dzabe u fabrickom stanju, prva boja, fabricki auspuh kao i sve na njemu. Jedino sto ga kostala carina. Tamo je i dobio ponudu da radi kao moto mehanicar. Neki Italijan mu ponudio posao. Rekao mu "Vi sa Balkana ste majstori svi ostali su monteri". Verujem da Svajcarci redovno svoja vozila odrzavaju ali je pitanje koliko serviseri dobro rade svoj posao.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja