Jump to content

Moto Zajednica

kvaicnenad

Članovi
  • Broj tema i poruka

    158
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu kvaicnenad

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Futog
  • Motocikl
    SVT650X

Poslednji posetioci profila

1236 profile views

kvaicnenad's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

234

Reputacija u zajednici

  1. Ajd iz tvojih usta u Bozije usi...
  2. @vladmoll kada si narucio i kaparisao, tj platio motore. Koliko si cekao da stignu?
  3. Kada sam pricao sa Milanom, vlasnikom, rekao mi je da su oni direktno dobijaju motore, ne idu preko posrednika, drugih auto kuca ili kako god, zato i jesu nesto jeftiniji od autoprometa. Taj set kofera koji sam ja uzeo za nekih 500 je bila prica da ce imati u februaru, martu, pa uz sajam da idu po toj ceni, ali ocigledno kasne i to dobro, jer ce stici tek u maju ili junu.
  4. Ja moj nikako da docekam. Kad sam platio, i napravili racun (ugovor) sta vec na njemu pise rok isporuke za motor april, za kofere maj ili jun, receno mi je da stize sledece nedelje jer je proverio po broju sasije u kompu, taj motor je na carini. Te nedelje i nazovem u sredu, kazu nije stigao, stize sledece nedelje (to je ova nedelja). Sa klincom isao nesto do grada i vidim da su stigli motori u kutijama, pa svratim da proverim, udjem pitam i naravno nije stigao, zastoj na Malti, nije jos stigao u luku u Rijeku. Sad su mi po novom obecali da ce biti pre praznika, znaci ponedeljak ili utorak. Koliko ja vidim meni ce pre stici koferi nego motor...
  5. Kymco na futoskom putu. 7450€ motor+3 alu kofera
  6. Da se i ja upisem u temu. Bio sam pre neki da kupim motor, s namerom da kupim srt700x, a izasao iz salona sa svt650x. Problem je bio sto su srt imali tek krajem jula, tako da sam bez dvoumljenja uzeo svt sa setom kofera. Motor stize sledece nedelje, a koferi negde u maju ili junu.
  7. Prodato, moze lock.
  8. Ja ga imam vec 2 godine. Potrosio sam oko 3 kotura zice, i zadovoljan sam. Za kucnu varijantu mi je super, mnogo mi je bolji od nekog lucnog aparata koji imam (njega nisam koristio uopste od kad sam kupio ovaj). Taj lucni me je zajebavao, te nece da krene, pa lepi elektrodu, varim par minuta on se pregreje (nema ventilator). Ovaj upalim, namestim debljinu materijala i varim. Za 100 eura i za kucne potrebe odlican.
  9. Prodajem moj motor, u oglasu pise sve da ne prepisujem ovde. Honda cb 500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda cb 500, 1999. godište, Naked, vozilo prešlo 90000 km, Novi Sad. Cena 2.000 € - Motori - Polovni...
  10. Ja sam lastu na auto putu pri brzini oko 120-130, ispod nadvoznjaka su 2 laste poletele i jedna me udari u grudi, kao neko da me je pesnicom udario. Odbije se od mene i vidim da se zakacila na retrovizor, kad sam stao na naplatnu, ja onu lastu sa retrovizora da bacim, kad ono nije lasta nego samo krilo. Mucenica se raspala od siline udara.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja