Jump to content

Moto Zajednica

punisa 16

Članovi
  • Broj tema i poruka

    852
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu punisa 16

  • Rođendan 21.09.1984.

Contact Methods

  • AIM
    dr.punisa@gmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    BMW R1200 RS , Kymco Agility 50

Poslednji posetioci profila

6452 profile views

punisa 16's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

3,3k

Reputacija u zajednici

  1. Kupi mu jaci da deda dodje ispred pridavnice sa stilom.
  2. Odlican sat . Svojevremeno opevan u pesmi. "Oj Gospodjo madam Tissot ima li jedno mjesto za mene, ja sam Rambo sa balkana vole me zene ljepse pd Brene"
  3. Ijuuu koliko pozitivnih komentara na moj komentar Drago mi je sto sam izazvao toliku paznju mada sam pogresno protumacen . Posto je ovo forum reč nije ziva pa bi trenutni neistomisljnici shvatili moju poentu da smo razgovarali. Ovako "over and out" sto se mene tice.
  4. Ti si uzeo drugu kategoriju motora to nije za poredjenje sa bandzom i hornetom i tom konfekcijom
  5. 1) Lesine su jer su mahom stari po 20godina i nisu bas štedjeni. 2) poredio sam ih vise kao stil .okrugli far, naked... i ako nisu isti oblik sasije. Bolje da se proba ovako nesto ,nego da se tradicionalno svi drze istog tipa motora i da samo prelaze iz ruke u ruku. 3) Sto se tice para danas su bezvredne i nije isto danas dodati tu razliku i pre par godina. 4) Sa tim "glupost" impliciras da pricam gluposti tj da sam glup, obzirom da me ne poznajes suvise ti je ostra "retorika" sto dalje implicira da si nevaspitan. Isto tako ja mogu da napisem da je neko glup ako da 4000e za 20 god starog japanskog nakeda. 5) Vozio sam Bandita 2 sezone pa znam sta se moze dobiti sa takvim motorom.
  6. Bas lep. Oduvek sam hteo da ga imam. Poslednji BMW koji izgleda kao klasicni BMW.
  7. Kad stojis u koloni u gradu, na semaforu, na granici itd...Mnogo je lepo ispod crne kacige. Ja crnu kacigu "nunka mas"
  8. Evo ti moj R1200 RS. Jos sam mu spustio cenu...
  9. Mozda duh prethodnog vlasnika
  10. Ovi sto kupuju bandite i hornete za po 3000-4000e treba da dodaju jos toliko i kupe ovo i voze stvarno motor a ne izakaze lešine.
  11. Pa u evropi plata sluzi da zivis od nje ,ovde sluzi da je do kraja potrosis i da imas "mogucnost" da se preko nje jos zadužiš.
  12. Nije to nista neobicno. To su motori sada vec 6 godina stari i u CH im znacajno pada cena. Ja sam tako 2019 kupio od preprodavca sa Uba , BMW motor 2015 god tada veoma povoljno i par hiljada povoljnije nego sto je ovde bio. I danas je u izuzetnom stanju i nista mu ne fali sem sto je meni do promene motora
  13. To ie sve zato sto je drzava qrac i sto policija da se nesto desi tipa pad i ostecenje pri probi recimo na pologonu, ne bi ni dosla. Isto tako i da ga neko pojase i ode policija ga verovatno nikada ne bi nasla. Tako da razumem prodavca,sa druge strane veoma je ogranicavajuc uslov narucito za motor koji se tek probija na trziste i nije neki VFR ili TDM pa da svi znaju o cemu se radi.
  14. Nisam lud da se radujem necijoj nesreci,ali bas je sranje od kada kvadovi i motori cesce posecuju šume.Ima tome jedno 5-6 god da je postalo "In". Od tada je vise usranih puteva . Ispesacis negde ,sednes uzivas i onda cujes motore koji se priblizavaju. Izoru zemlju,iskurce se ,izgasiraju ,uzurpiraju tisinu,slikaju na nekom lepom mestu i pice dalje. Ovde ne svrstavam ljude koji voze tesko prohodne terene ,menjaju podloge ,kampuju u prirodi po par dana... mada i njih treba ograniciti da ne voze gde hoce. Zna se valjda sta je nacionalni park i kako se u njemu ponasa. Sa druge strane u Srbiji nema kvalitetnih puteva i moto tura za uzivanje pa ovo postaje sve vise zanimljivo "zaljubljenicima u motore".
  15. Balvanište je od ove godine ubaceno u medjunarodni kalendar moto sajmova pod nazivom "Chump moto show". Ocekuje se veliki broj posetilaca iz regiona. Nema noviteta samo dobro provereni motori .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja