godovic 1086 Napisano April 17 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/15/2026 at 8:40 PM, markommarko said: Kolega, hteo sam da naručim neke slične štitnike za ruke, ali me brine da li će se saviti pri bočnom udaru ili padu, pošto mi ovaj unutrašnji držač nema smisla - kao klackalica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1072 Napisano April 17 Zainteresovan, 444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @godovic Misliš na ovo što sam zaokružio? Ne brini zbog toga. Prilično jako se stegne na kormanu (plus sam stavio i izolirku ispod da ne bih izgrebao korman) i konstrukcija je baš jaka. Koliko znam barkbusters je proverena firma, nisam video da se neko žalio na njih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23422 Napisano April 18 Integrisan, 7536 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sabio sam nesto km ove godine i skontao da mi najbolje odgovara voznja u obicnim farkama, nije pametno ali tad najmanje imam ono trnjenje u medjunozju... Sa zimskim moto pantalonama skoro uvek. Verovatno jer su uske ili tako nesto. Meni bi najvise odgovarale moto farmerice sa protektorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9938 Napisano April 18 Ne silazi, 2639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: Sabio sam nesto km ove godine i skontao da mi najbolje odgovara voznja u obicnim farkama, nije pametno ali tad najmanje imam ono trnjenje u medjunozju... Sa zimskim moto pantalonama skoro uvek. Verovatno jer su uske ili tako nesto. Meni bi najvise odgovarale moto farmerice sa protektorima. Ja isto ne volim... Em se ne osecam prijatno, em na pauzi kad udjem u kafic da popijem kafu ne zelim da izgledam kao robokap i hodam kao da me jebo ceo fudbalski tim... Zato sam srecu pronasao u moto-bike-u ... Osecas se u njima kao u obicnim farmerkama, imaju protektore na kolenima koji se vade i ojacanja na kukovima....i cena nije 100 dukata... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2863 Napisano April 18 Drug član, 1276 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Ja isto ne volim... Em se ne osecam prijatno, em na pauzi kad udjem u kafic da popijem kafu ne zelim da izgledam kao robokap i hodam kao da me jebo ceo fudbalski tim... Ovo je ono sto kazu sve zavisi iz prizme iz koje posmatras. Ja recimo kada udjem u kafic osecam kao robokap koji gleda koga ce sve da pojebe Sorc i majica zakon, do prvog klizanja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9938 Napisano April 18 (promenjeno) Ne silazi, 2639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Abi je napisao: Ovo je ono sto kazu sve zavisi iz prizme iz koje posmatras. Ja recimo kada udjem u kafic osecam kao robokap koji gleda koga ce sve da pojebe Sorc i majica zakon, do prvog klizanja A ne osecas se kao Markez ? Eeee ...nista onda... Promenio April 18 član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23422 Napisano April 18 Integrisan, 7536 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek skoro u moto cizmama pa sam vec ko robokap. Cak i leti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9938 Napisano April 18 Ne silazi, 2639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Motorcyclist je napisao: Ja sam uvek skoro u moto cizmama pa sam vec ko robokap. Cak i leti. Ako ne ulazis u kafic - boli te djokara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2863 Napisano April 18 Drug član, 1276 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo kao robocop Pre 15 godina nisam skidao kombinezon, tada to nije bilo toliko bas popularno, sada vise u majci i sorcu. Valjda kao pravi balkanac volim da pisam uz vetar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23422 Napisano April 18 Integrisan, 7536 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Ako ne ulazis u kafic - boli te djokara Ne ulazim al nije me neki blam tako sljampati na 30+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9938 Napisano April 18 (promenjeno) Ne silazi, 2639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Abi je napisao: Ma samo kao robocop Pre 15 godina nisam skidao kombinezon, tada to nije bilo toliko bas popularno, sada vise u majci i sorcu. Valjda kao pravi balkanac volim da pisam uz vetar Klasicno...balkanski .. Brate, pomešao si stvari. Kombinezon je za stazu, ne za odlazak do prodavnice. Kao što ne ideš u kopačkama po gradu jer igraš fudbal. Postoji cela kategorija gradske opreme – jakne sa protektorima, kevlar farmerke, rukavice, patike za vožnju… To nosi 90% ljudi koji voze normalno po gradu. Niko ti ne traži da budeš u MotoGP fazonu, ali majica i šorc nisu ‘sloboda’, nego odsustvo minimuma zaštite. Ima sredina, samo je ti ignorišeš !! Na kraju, poslao sam mu sliku moto-pantalona koje ce da mu rese problem, a ne sliku u majici i šorcu... Promenio April 18 član Darko Mihajlovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2863 Napisano April 18 Drug član, 1276 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Klasicno...balkanski .. Brate, pomešao si stvari. Kombinezon je za stazu, ne za odlazak do prodavnice. Kao što ne ideš u kopačkama po gradu jer igraš fudbal. Postoji cela kategorija gradske opreme – jakne sa protektorima, kevlar farmerke, rukavice, patike za vožnju… To nosi 90% ljudi koji voze normalno po gradu. Niko ti ne traži da budeš u MotoGP fazonu, ali majica i šorc nisu ‘sloboda’, nego odsustvo minimuma zaštite. Ima sredina, samo je ti ignorišeš !! Ili me nisi razumeo ili ti nije dan. Zajebavao sam se, nisam nista napisao kako bih se popisao po bilo kojoj opremi, jednostavno obicna (dobra ili losa) zajebancija. Naravno da je horor u kombinezonu cim se stane, a za po gradu, svaka cast nekome ako moze, ja ne vozim kroz grad. Stajem ovde jer vidim da izgleda odlazi u nekom pogresnom smeru bez potrebe. Pozdrav 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9938 Napisano April 18 Ne silazi, 2639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Abi je napisao: Ili me nisi razumeo ili ti nije dan. Zajebavao sam se, nisam nista napisao kako bih se popisao po bilo kojoj opremi, jednostavno obicna (dobra ili losa) zajebancija. Naravno da je horor u kombinezonu cim se stane, a za po gradu, svaka cast nekome ako moze, ja ne vozim kroz grad. Stajem ovde jer vidim da izgleda odlazi u nekom pogresnom smeru bez potrebe. Pozdrav Neee , ne , ne. Nema zle krvi, kakvi . . Si lud ? Razgovaramo se.... Mozda sam ja preterao sa opisom hodanja u kombinezonu, a mozda sam i nervozan , jer sam pre koji dan operisao kilu , pa me bolucka levo jaje i stvara mi nervozu... Prastaj , ulazem izvinjotinu i dugujem pice !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 307 Napisano April 18 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Podmazao lanac, to inače posle svake vožnje radim sa sae 90w iz male flašice stoji mi uvek u koferu tako da i nije neko cimanje , dok je vruć lanac lepo upije kasnije samo obrišem krpom višak.Jeste da je offtopic ali što se tiče opreme , nosim uvek čizme ,moto jaknu koža ili tekstil , rukavice ,full face kaciga,pantalone leti ako nisu moto jesu Enter i ubacim protektore za kolena ,gradska vožnja ili van grada , nebitno.Više puta osetio asfalt u karijeri od skoro 30 godina vožnje sa nekim blagim pauzama.Poslednje overavanje 2019. godine sam se strovalio na autoputu posle aerodroma bgd brzina velika oko 140kmh.Spasla me full oprema i što ne udarih u prepreku ili nekom da odletim pod točkove.Da je nisam nosio tada... sada sigurno ne bi vozio ponovo jer bi povrede bile strašne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 735 Napisano April 18 Zainteresovan, 706 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Meni prošle godine procurela litarska flaša ulja u koferu, prvi šok kad sam video i pomislio da je iz motora, drugi možda i veći kad sam shvatio da je iz kofera i sranja koje me čeka kad otvorim isti. Od tada ulje više ne nosim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 307 Napisano April 18 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan @nuk Držim sae 90 ulje u ovakvoj flašici 60 ml, ima pipu i dobar je čep , zgodno za podmazivanje.Nije procurelo nikad, mada ga za svaki slučaj držim u kesici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9372 Napisano April 19 Ne silazi, 3766 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, nuk said: Meni prošle godine procurela litarska flaša ulja u koferu, prvi šok kad sam video i pomislio da je iz motora, drugi možda i veći kad sam shvatio da je iz kofera i sranja koje me čeka kad otvorim isti. Od tada ulje više ne nosim Ja sam ulje uvek nosio u ovom: Pljoska, pa se lako pakuje u tank torbu i ima onaj bezbednosni čep za decu, ne moš ga odvrnuti slučajno. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24132 Napisano Sreda u 14:14 Vozim motor, nisam BAJKER, 2944 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mrezica ralice, cucnula do jaja, jesu lepe Akrapovic grane al me nervirala rupetina... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2863 Napisano Četvrtak u 04:05 (promenjeno) Drug član, 1276 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Umesto da radim, sisao opet nocas u garazu jer mi je ostalo da izvadim iz viljuske bolcnu i proverim lezajeve (od dog bones, posto sam klackalicu ocistio i podmazao), taman dok cekam amortizer. Jedva sam izvukao, evo jedne slike "Kawasaki" sa srafom, ali na kraju sam uspeo bez skidanja viljuske i auspuha, nego je zapeklo, pitanje dal je ikada cisceno. I onda sam krenuo da cistim i poliram, mada idem danas da kupim polir pastu, imam neku koja nije za ovo. Kako ide, makar kod nas koji nismo majstori, napravio sam i novi mali posao sebi i plus malko izgrebao viljusku na klocnu, ali tako valjda ide. P.S. Stvarno mi nije jasno da kada neko kupuje motor i vidi spolja da je zapusten, rdjav itd. da li pomisli sta je tek na delovima koji se ne vide... Inace, ovaj motor je ocuvan, spolja kao casa. Tesa kada je pogledao amortizer rekao da je odlican, zatim ispustio ulje ono providno, zelenkasto, on mi covek kaze "ovaj motor nije mnogo vozen", pa i pored svega toga opet zapekne, rdja, zaprlja se, odu semerinzi... sta je na nekim drugim "fabrikama", mogu misliti. Moglo je jos da se dotera, ali reano nije bilo potrebe ni ovoliko, vise me radi psiha Ide kroz viljusku i drzi "dog bones" I dalje... umesto da radim nesto pametno I bilo je vodjenja ljubavi Promenio Četvrtak u 04:11 član Abi 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9372 Napisano Četvrtak u 05:51 Ne silazi, 3766 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo niko nikad ne izvadi taj šraf u životu, da ga podmaže. A kad pogledaš gde je, tuče ga voda i prljavština ceo radni vek. Moram to da uradim što pre na versysu, ima mu godina a tek od skoro je kod mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2149 Napisano Četvrtak u 06:45 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1061 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 + Triumph Bonneville America 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas danas ali ovih dana ,kompresor je ispod sedista Vazdusne sirene 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6734 Napisano Četvrtak u 12:00 BJB Maxi Scooter Club, 1924 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Konačno i koferi na svom mestu, nikad nebi rekao da nisu crni fabrički koferi, zar ne? Ivan @grafigo profi, svaka preporuka, prezadovoljan. Hvala kolegaPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16797 Napisano Subota u 18:23 Integrisan, 8500 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ažurirali. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2224 Napisano Subota u 19:43 Никад не једи жути снег!, 971 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan На мотору ништа али сам обуо женче, нашао сам исте чизме као моје, само женски модел, ненадјебиве.Sent from my 24117RN76E using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2149 Napisano pre 17 sati IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1061 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 + Triumph Bonneville America 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje u viljuskama i semerinzi.Semerizi preventivno kada vec skidam viljuske mada nisu propustali Zaboravih da napisem Triumf Amerika 800 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...