Darko Mihajlovic 10600 Napisano Maj 18 Ne silazi, 2780 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Spremio stvarcice za servis ... 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8052 Napisano Maj 18 Ne silazi, 3516 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje jos gore. @BokyBoy Danas je boli glava pa sam morao u garažu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 3071 Napisano Maj 18 (promenjeno) Drug član, 1327 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600 S, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala @Alexandra995 za nabavku ulja i filtera, kao i uvek ekspresno i povoljno! Ispustam zuto ulje, i zaticem original filter ulja. Lagana probna voznja, nesto gledam ovaj kljun, neka ga, nek plasi svrake po selu. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока Promenio Maj 18 član Zlatko LA 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 3071 Napisano Maj 18 Drug član, 1327 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600 S, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ah kljunovi, zaboravio sam jos jednog kljunara. Takodje @Alexandra995 zadužena za nabavku ulja, filtera i antifriza. KLX 250. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6503 Napisano Maj 18 Drug član, 1518 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA Hvala na ukazanom poverenju! Šta fali kljunu, pa gde bi onda stale nalepnice? I noviji GS imaju kljun, pa ne vidim da nekom smeta? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24932 Napisano Maj 19 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2986 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Stigao poklopac zadnjeg sedista iz Amerike, izgleda do jaja Nece vise meni kojekakve pohotne zenske naskakati na ...zadnje sediste. Al to cu da stavim posle Trebinja, trebace mi kofer. Promenio Maj 19 član BokyBoy 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12226 Napisano Maj 19 Hronični Motociklopata, 7952 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, BokyBoy je napisao: Nece vise meni kojekakve pohotne zenske naskakati na ...zadnje sediste. Sad nemaju izbora, moraće na prednje, na rudu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9824 Napisano Maj 19 Ne silazi, 3930 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...to su te godine... "daj poklopac".. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9824 Napisano Maj 19 Ne silazi, 3930 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan On 5/18/2026 at 10:37 AM, shoyyka said: Malo smo se pickali... Idiuqrac.. Kako izgleda kad se mnogo pickate?! Brašo, ovo ko novo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1602 Napisano Maj 23 Zainteresovan, 324 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam na ali sam za moj motocikl... U ponedeljak menjam gume kod mene na poslu, pa skocio do posla da napravim balanserku za gume. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 139 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Podmazivanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1602 Napisano Maj 23 Zainteresovan, 324 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Vujka je napisao: Nisam na ali sam za moj motocikl... U ponedeljak menjam gume kod mene na poslu, pa skocio do posla da napravim balanserku za gume. Gotov proizvod 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1930 Napisano Maj 23 Drug član, 1719 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta se radilo juče....trebao sam nači mesto za TOOLBOX, koji je u originalu namenjen za R1200GS...trebalo je smisliti stvari i uraditi....me happy.... Koferče za alat je waserdiht sa ključem i poprilično velik, treba ga samo obložiti nekim sunđerom sa unutrašnje strane, da alat ne tandrče u vožnji i to je to..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8052 Napisano Maj 23 Ne silazi, 3516 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sklopio motor, vile, zadnji amortizer, prednja guma, mali servis, sredjivanje kocnica, novo ulje. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24932 Napisano Maj 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2986 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 5. 2026. at 22:50, RankoBg87 je napisao: Sklopio motor, vile, zadnji amortizer, prednja guma, mali servis, sredjivanje kocnica, novo ulje. E, sad, idi prcaj nesto... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10600 Napisano Maj 28 (promenjeno) Ne silazi, 2780 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 5. 2026. at 21:22, RankoBg87 je napisao: Zadnje jos gore. Ne znam ja kakav ti je to brembo bajo moi , kod mene posle godinu i po dana - kao kad sam ih stavio .. Kad kupujes kineski brembo Promenio Maj 28 član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8052 Napisano Maj 28 Ne silazi, 3516 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan U prodavnici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10600 Napisano Maj 28 Ne silazi, 2780 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: U prodavnici A da ti se ne greje tu nesto pa od toplote bubri farbu ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8052 Napisano Maj 28 Ne silazi, 3516 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, sve super radi, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17275 Napisano Maj 30 Drug član, 1986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas uzeo da proverim filter za vazduh. Menjao sam ga prošle godine u ovo vreme, prešao tačno 7010 km. Iznenadio sam se koliko je prljav, u kakvoj sredini mi živimo... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17476 Napisano Maj 30 Integrisan, 8669 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja filter klime u kolima menjam čim se završi grejna sezona. Za to vreme auto pređe možda svega par hiljada km. To bude crno i smrdi na ugalj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 10074 Napisano Maj 30 Ne silazi, 2479 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 sada vidiš,zašto pred svaku sezonu menjam filter.Možda je ekstrem,ali smatram da ne činim ništa loše agregatu,može samo da bude bolje,a cena je zanemarljiva.Mogu da razumem vozače koji nisu vični majstorisanju,gde filteri nisu lako dostupni(mora da se rasturi dosta toga)pa im je potrebno mesto i vreme i nešto alata,ali tamo gde je to pristupačno,treba posvetiti pažnju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8052 Napisano Maj 30 Ne silazi, 3516 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To kod njega prljavo, blizi je Pančevu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 416 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Seo na motor da odem do Lidla po sladoled, upalio ga i okrecem po dvoristu kad ne lezi vraze, na displeju poruka da je zadnja guma prazna, pise 1.8 bara. Stani, skidaj opremu, zovi zenu, ja guram motor, ona gleda gumu i vidi neki komadic metala zaboden. Sad mi kroz glavu prolazi, skidaj tocak, trazi vulkanizera, pali kola, nosi gumu... Ma ko ga jebe, cepovao sam i 5-6, cepovacu i ovu (na hondi je drzao cep 2 godine, sa njim sam je i prodao, na kolima je cepovana vec 4-5 godina, drzi i dalje). Zeno sedi, drzi zadnju kocnicu, namerno uzmem iz motora klesta da probam sa njima da izvadim (uz malo muke uspevam), cepovi u motoru u torbici, proteram rupu šilom, nabijem cep, izvadim, noz, isecem visak, probam sa sapunicom, ne pusta. Kompresor na baterije sa temua (namerno sam sa njim probao, nisam hteo kompresor iz radionice) , doduvao je gumu na 2.6bara. Upalim odem do Linde, vratim se, celo vreme pratio na displeju pritisak, sve ok. Tako da jos jedna cepovana... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1288 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 5. 2026. at 22:50, RankoBg87 je napisao: Sklopio motor Hoćeš da prodaš motor ove zime ali da mu prvo spustiš visinu sedenja za bar 40mm? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...