Darko Mihajlovic 10125 Napisano Ponedeljak u 15:15 Ne silazi, 2684 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Spremio stvarcice za servis ... 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7593 Napisano Ponedeljak u 19:22 Ne silazi, 3364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje jos gore. @BokyBoy Danas je boli glava pa sam morao u garažu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2982 Napisano Ponedeljak u 20:43 (promenjeno) Drug član, 1321 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala @Alexandra995 za nabavku ulja i filtera, kao i uvek ekspresno i povoljno! Ispustam zuto ulje, i zaticem original filter ulja. Lagana probna voznja, nesto gledam ovaj kljun, neka ga, nek plasi svrake po selu. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока Promenio Ponedeljak u 20:44 član Zlatko LA 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2982 Napisano Ponedeljak u 20:53 Drug član, 1321 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ah kljunovi, zaboravio sam jos jednog kljunara. Takodje @Alexandra995 zadužena za nabavku ulja, filtera i antifriza. KLX 250. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6392 Napisano Ponedeljak u 21:03 Drug član, 1490 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA Hvala na ukazanom poverenju! Šta fali kljunu, pa gde bi onda stale nalepnice? I noviji GS imaju kljun, pa ne vidim da nekom smeta? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24348 Napisano juče u 08:12 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2959 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Stigao poklopac zadnjeg sedista iz Amerike, izgleda do jaja Nece vise meni kojekakve pohotne zenske naskakati na ...zadnje sediste. Al to cu da stavim posle Trebinja, trebace mi kofer. Promenio juče u 08:12 član BokyBoy 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12044 Napisano juče u 09:04 Hronični Motociklopata, 7891 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, BokyBoy je napisao: Nece vise meni kojekakve pohotne zenske naskakati na ...zadnje sediste. Sad nemaju izbora, moraće na prednje, na rudu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9450 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 3803 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...to su te godine... "daj poklopac".. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9450 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 3803 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan On 5/18/2026 at 10:37 AM, shoyyka said: Malo smo se pickali... Idiuqrac.. Kako izgleda kad se mnogo pickate?! Brašo, ovo ko novo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...