vojakis 133 Napisano April 27 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeno ulje sa sve filterom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 27 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Proterao sam ga malo preko 10.000 obrtaja Nego imam pitanje u vezi indikatora brzine. Kada krenem voziti prvi put u toku dana, onaj displej za brzinu pokazuje normalno 1,2,3,4 i onda u petu prazan ekran i posle par sekundi 5. Onda nakon odredjenog vremena pokazuje sve normalno. Da li postoji neki prekidac, senzor, dzek koji bi mogao biti zaprljan? Npr. ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12005 Napisano April 27 Hronični Motociklopata, 7873 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Imaš senzor "gps"(gear position sensor) ispod dekle, bar tako je na Banditu 650, mene je to zezalo, nov nije bio baš jeftin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 27 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu ovo je: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12005 Napisano April 27 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7873 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije jeste, i meni je bio sa leve strane samo iznad lančanika, skidao ga, čistio, podmazivao.. nije pomoglo, posle par vožnji opet sere... nadam se da kod tebe neće biti isti slučaj Promenio April 27 član Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 27 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne smeta mi iskreno, ne utice na voznju i radi osim eto ponekad peta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 27 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo oprao i vratio. Kreno sam u voznju al nmg ubaciti u prvu, nisam nesto dobro polugu vratio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 27 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Radi kako treba. Videcu ovih dana ako se ne ponovi, to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 27 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kopa me da menjam plocice napred ali tek pred kraj sezone vrv. Imaju mesa, koce ali mora da se stisne muski. Na dosta Suzukija je tako cuo sam. Nisam skidao plocice da vidim stanje u smislu da ih nije neko pregrejao pa su kao ogledalo pa da zato manje grabe mada do sada nisam ni imao potrebe nesto zesce da kocim. Sad da uspem odvojiti dan za Ranka pa u ZR na servis vila i ventila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 27 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neki Spanac mi je odgovorio da se i njemu tripovao senzor nakon promene brenda ulja. Ja sam promenio i viskozitet na 10-50. Lako moze biti to da se tripuje u pocetku pa posle radi perfektno jer se ulje zagreje i postane manje gusto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9387 Napisano April 28 Ne silazi, 3774 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Motorcyclist said: Neki Spanac mi je odgovorio da se i njemu tripovao senzor nakon promene brenda ulja. Ja sam promenio i viskozitet na 10-50. Lako moze biti to da se tripuje u pocetku pa posle radi perfektno jer se ulje zagreje i postane manje gusto. ...logika ide ovako ako mene pitaš: Sad imaš viskoznije ulje, i pumpa je oslabila, ne može da pumpa taj pritisak, ili su neki uljni kanali začepljeni, ali u svakom slučaju, senzor radi, on upozorava da nema PRITISAK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 28 (promenjeno) Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: ...logika ide ovako ako mene pitaš: Sad imaš viskoznije ulje, i pumpa je oslabila, ne može da pumpa taj pritisak, ili su neki uljni kanali začepljeni, ali u svakom slučaju, senzor radi, on upozorava da nema PRITISAK. Nema to veze sa pumpom ulja. Taj pimpek ulazi u metalni deo i tu ima malo ulja. Kako promenis brzinu on se okrene malo u krug- taj zuti deo koji sam slikao. Ne tera taj pinjon pritisak ulja uopste vec mehanizam. Drugo, da ima veze sa uljem, brljavio bi u svakoj brzini a ne samo u petoj. Ispran klinerom i wdom, vraceno, radi perfekt. Videcu i na hladno kad je ulje gusce. Promenio April 28 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 28 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Probao bih odmah to danas da nisam na urgentnom trenutno al mozda uhvatim vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 28 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta kaze svemoguci AI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1960 Napisano April 28 Drug član, 1476 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Stigao: Montiran: Fazani, drž' te se...ovaj put ne ostavljam lovinu pored puta 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2404 Napisano April 29 Drug član, 561 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Obuo ga 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano Četvrtak u 13:28 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Provozao danas na hladno, radi pokazatelj stepena prenosa perfekt. Sto volem kad resim problem za 0 dinara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16510 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Drug član, 1937 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam promenio pozicionu led sijalicu u faru, drugom koja je dosta jača. Rekao bih da može da posluži kao dnevno svetlo... Bio sam dokon pa sam i detaljno oprao uljni hladnjak, idu letnje vrućine. Promenio pre 17 sati član bajker71 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10239 Napisano pre 17 sati Drug član, 3383 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Kako je lep Bandit... Ajd što motor mora da bude japanski, nego što mora da bude crven. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...