bajker71 16572 Napisano pre 3 sati Drug član, 1939 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Provozao se malo danas po lokalu sa Šojkom i od samog starta vidim da Bandža ne radi kako treba. Razmišljam gde sam sipao gorivo itd. Kažem Milane meni ne prima više onako lepo gas, kao da radi na tri cilindra. Proba on po gasu kaže super ti ovo, navikao na dva cilindra. Krenemo da pipamo izduvne grane, prve tri vrele, četvrta hladna. U tom čuču grmi zec! Vratim se kući i skinem Denso iridijumsku svećicu koja je prešla oko 13 Kkm i stavim neku staru Denso sa dva pipka, standardnu za njega. Motor radi kao sat... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3182 Napisano pre 2 sati Andragog, 5727 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Vrati te stare koje su original i odlične za razliku od fake Denso ! Mene je XTZ750 zezala smo tako sa Denso iridiumom. Kad sam vratio stare verovatno iz 1995. god, nikad vise problema ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2920 Napisano pre 2 sati Drug član, 1279 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam manje fake Denso svicica ima nego NGK kojih je kamara kod nas. Inace, Denso se proizvodi izmedju ostalog i u Kini. Ako mozes one Made In Japan, njih uzimaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23596 Napisano pre 2 sati Integrisan, 7606 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam detaljisao. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...