bajker71 17662 Napisano Jul 11 (promenjeno) Drug član, 2005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas pošto je vreme bilo previše ćudljivo za vožnju reših da ugradim dodatne fuzastere što mi onomad stigoše sa alija. Primetio sam da kada ceo dan provedem na motoru, pa sutra opet, počne da me žiga list desne noge. Dovoljno je da nogu ispružim i držim jedno vreme malo iznad asfalta bol prestaje i opet sam jedno vreme miran. Čini mi se da bi ovi fuzasteri mogli pomoći u tim situacijama, da se malo menja položaj nogu u vožnji. Noga nije baš potpuno ispružena ali skoro... Promenio Jul 11 član bajker71 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 3106 Napisano Jul 11 Drug član, 1330 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Hornet 600, Honda VT 750 RC29, Honda CBF 600 S, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Satisfaction, satisfaction, satisfaction... Svaki dan bih voleo da radim ovo i obozavam kad motor stigne musav. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10786 Napisano Jul 13 (promenjeno) Ne silazi, 2841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dodjoh u Zajecar za vikend . U nedelju 40 dana caletu , u utorak ostavinska rasprava... Namece se slobodni ponedeljak za servis.... Znam , sramota me , ali tesko se dolazi do filtera ...nisam ga menjao 3 god... Ulje u kardanu - uvek A hocu da probam, posle motula 7100 , pa da uporedim... Posle zavrsenog posla.... Promenio Jul 13 član Darko Mihajlovic 8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17838 Napisano Jul 13 Integrisan, 8737 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi morao da bacaš pare na onaj skup antifriz. Kokneš automobilski sa pumpe i superiška. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10786 Napisano Jul 13 Ne silazi, 2841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Alekre je napisao: Nisi morao da bacaš pare na onaj skup antifriz. Kokneš automobilski sa pumpe i superiška. Ma istripovala me boja , jabale ih boje... Istocio zeleni , kad da sipam - plavi ! Pa dal smem da mesam , dal ovo , dal ono ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1657 Napisano Jul 13 Drug član, 344 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Ma istripovala me boja , jabale ih boje... Istocio zeleni , kad da sipam - plavi ! Pa dal smem da mesam , dal ovo , dal ono ... Ja sam skoro menjao komplet rashladnu tecnost na mojoj kawi, ista prica... U njoj bio original zeleni, a sipao sam isto kao i ti ipone plavi. Pokusao da nadjem original kawasaki rashladnu tecnost, ali u EU nema nigde, samo SAD. I odlucim se za ovo... Da budem iskren ja sam mislio da je plavi kod mene, kroz posudu mi delovao tirkiz plave boje, tek kad sam krenuo da istacem, ja sam video da je totalno zelene boje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 193 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Produžena registracija danas i mački i Ninji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25365 Napisano Jul 15 Vozim motor, nisam BAJKER, 3018 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Stare izdrzale 10.000 km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 568 Napisano Jul 15 Zainteresovan, 424 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko ti onda izdrze prednje? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25365 Napisano Jul 16 Vozim motor, nisam BAJKER, 3018 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, drazenye je napisao: Pa koliko ti onda izdrze prednje? 2-3 hiljade duze, stavljene su u isto vreme i evo, zadnje gotove, prednje ce mozda izgurati do kraja sezone...kazem moooozda....tek je Jul... koristim dosta zadnju kocnicu, volim motor da ''namestim'' pred krivinu...ostala mi navika od nekih automobila marke BMW... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4721 Napisano Jul 16 BJB Maxi Scooter Club, 1413 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako tako brzo, em slab i lagan motor, em ti lagano voziš... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 5013 Napisano Jul 16 Drug član, 1251 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Rumuni su krivi zbog one kazne, sad vozi samo pod ručnom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 19597 Napisano Jul 17 Ne silazi, 1491 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 7. 2026. at 16:16, bajker71 je napisao: Danas pošto je vreme bilo previše ćudljivo za vožnju reših da ugradim dodatne fuzastere što mi onomad stigoše sa alija. Primetio sam da kada ceo dan provedem na motoru, pa sutra opet, počne da me žiga list desne noge. Dovoljno je da nogu ispružim i držim jedno vreme malo iznad asfalta bol prestaje i opet sam jedno vreme miran. Čini mi se da bi ovi fuzasteri mogli pomoći u tim situacijama, da se malo menja položaj nogu u vožnji. Noga nije baš potpuno ispružena ali skoro... kad god nesto okačis ja samo vidim grane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25365 Napisano Jul 17 Vozim motor, nisam BAJKER, 3018 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 7. 2026. at 10:56, BokyBoy je napisao: 2-3 hiljade duze, stavljene su u isto vreme i evo, zadnje gotove, prednje ce mozda izgurati do kraja sezone...kazem moooozda....tek je Jul... koristim dosta zadnju kocnicu, volim motor da ''namestim'' pred krivinu...ostala mi navika od nekih automobila marke BMW... Ma moglo je to jos da se tera... P.S. Ledja plocica cista, malo samo promenila boju ali nigde one izgorele, smezurane i otpale farbe sto rekose kolege...klipovi cisti kao suza. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10413 Napisano Jul 17 Drug član, 2032 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam se, početkom maja, pohvalio da me je ženče obradovala rođendanskim poklonom, malom SHAD tank tašnom sa zaključavanjem... LM, došlo je vreme da se to montira na motor: Ta-daaa: 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 821 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo zamenili gume, prošli set skinut na bezmalo 17000km. Zamenjeni ležajevi prednjeg točka, zadnje pločice, učje u diferencijalu i podmazan kardan. Još da se vrate topovi, nakon malo glancanja i gas 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17662 Napisano Jul 26 Drug član, 2005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juče se vozili a danas je palo briskanje. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 728 Napisano Jul 27 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zamijenio ulje(prije par dana,ne danas ) is ve fino dokumentovao i postavio na YT ako neko poželi da sam uradi a ne zna kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3439 Napisano Jul 29 Vozac A kategorije :D, 1085 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Дође вријеме да се обнови регистрација, 9. по реду од када је мотор у мом власништву. Јутрос рано кренем за Бијељину (мотор ми је на БиХ таблице, нисам мијењао кад се преселио у БГ) и током вожње осјетим тупкање као када се прелази преко прагова. Реко гума неки проблем прави, погледаћу чим дођем кући. Одем на технички, они наравно ништа нису прмјетили али мени ђаво није дао мира. Одем до вулканизера овдје у Бијељини, а Ђука иначе моториста, погледа гуму има мало деформације али кад сам већ ту реко де да видимо лежајеве. Кад оно весеље, стоврио се велики луфт. Нашао ми мајстора одма и сад чекам да заврши мотор да могу да се вратим у Београд. Од мајстора сам добио савјет. Када мијењам гуме, треба и лежајеве и семеринге да замјеним. Није велики трошак а значи. Једна нова лекција научена. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5263 Napisano Jul 29 Drug član, 1108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 7. 2026. at 18:13, miljanvasic je napisao: Danas smo zamenili gume, prošli set skinut na bezmalo 17000km. Zamenjeni ležajevi prednjeg točka, zadnje pločice, učje u diferencijalu i podmazan kardan. Još da se vrate topovi, nakon malo glancanja i gas Tebe sam tražio? Da nisi bio pre neku nedelju u BG, stao između aerodroma i autoputa sa strane? Sa ženom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 883 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 617 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, draki je napisao: Дође вријеме да се обнови регистрација, 9. по реду од када је мотор у мом власништву. Јутрос рано кренем за Бијељину (мотор ми је на БиХ таблице, нисам мијењао кад се преселио у БГ) и током вожње осјетим тупкање као када се прелази преко прагова. Реко гума неки проблем прави, погледаћу чим дођем кући. Одем на технички, они наравно ништа нису прмјетили али мени ђаво није дао мира. Одем до вулканизера овдје у Бијељини, а Ђука иначе моториста, погледа гуму има мало деформације али кад сам већ ту реко де да видимо лежајеве. Кад оно весеље, стоврио се велики луфт. Нашао ми мајстора одма и сад чекам да заврши мотор да могу да се вратим у Београд. Од мајстора сам добио савјет. Када мијењам гуме, треба и лежајеве и семеринге да замјеним. Није велики трошак а значи. Једна нова лекција научена. Drago mi je da si resio problem. Iskoristio bih ovaj post da apelujem na sve koji voze motor da ovladaju ovim trivijalnim vestinama kao sto su: montaza i demontaza tocka, kocionih celjusti, provera i zamena lezajeva, dotezanje lanca i centriranje zadnjeg tocka. To su sve stvari za koje nije potrebno vise od pola mozdane vijuge, a mnogo znaci. Zivoti nam u saobracaju zbog ovog hobija svakog dana zavise od drugih ljudi. Mnogo je da jos zavisimo i od toga da li je neko zategao dva srafa na nasim kocionim klestima. I dobar majstor krene da radi mehanicki, mozda mu je peti motor danas. Zategnite sami svoja dva srafa i budite sigurni. Svaki put kad dignete motor da podmazete lanac, isproveravajte sve to i nema zime. 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 821 Napisano Jul 29 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, QmBGD said: Tebe sam tražio? Da nisi bio pre neku nedelju u BG, stao između aerodroma i autoputa sa strane? Sa ženom. Nisam baš skoro išao tuda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8384 Napisano Jul 29 Drug član, 2363 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Porucio lanac i lancanike, kocione plocice stigle, Planiram sve da zamenim a nisam petljao mnogo oko motora ali kontam ako sam namontirao gomilu liftova znacu i to, jedino sto fali je iskustvo pa rekoh da pitam da li ima nesto na sta obratiti paznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 949 Napisano Jul 29 Drug član, 841 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj neki tutorijal na YT čisto zbog redosleda radnji. Očisti čeljusti i klipove, pazi da ne izlete isti, vodi računa da ne pokidaš hidraulična creva kad skineš čeljusti. Sa lancem ne možeš mnogo fa pogrešiš, gledaj da točak centriraš dobro i da ne pretegneš lanac. Proveri ležajeve i zameni ih po potrebi kad već skidaš sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5263 Napisano Jul 29 Drug član, 1108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, miljanvasic je napisao: Nisam baš skoro išao tuda Ništa onda. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...