Marko05 5836 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 1431 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Мене више занима троши ли Ивџо тог ђавола како доликује или га пипка? Нисмо се возили ове године па нисам имао прилику да га снимим уживо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10574 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, blackmore je napisao: Mislio sam da se sprdaju kad su rekli cenu, međutim posle kraće Google pretrage... ipak nije šala Da,grana 6000,Ivan,vlasnik mi rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6330 Napisano Septembar 26, 2023 Drug član, 1410 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Septembarska voznja kroz sela Pozeske opstine. Rzav u Rogama, brana u Svrackovu, koja ce unistiti lepi Rzav, Arilje, Guca, Lucani, Gornja Dobrinja i krug se zatvara na Divcibarima. Crkve i, vodopad i ribnjak pastrmke u Godoviku. Ukupno preko 160km. Za kvad sa mnogo pauza osrednja duzina Necu tupiti recima, a kome treba neka informacija, rado cu odgovoriti. Crkva svetog Ilije u Godoviku napravljena 1885 god u cast rivalstva sa uzickom eparhijom. Nazalost na nestabilnom tlu. Nazalost ni dece u skoli nema. Starija crkva svetog Djordja takodje u Godoviku i krst na steni iznad nje. Vodopadic pored stare crkve... Rzav roska banja Dvorac iznad hotela Mlinarev san u Arilju Tranzit kroz Gucu , a u Lucanima rucak u pecenjari kod Slobe. Gornja Dobrinja 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 27, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim običan radni četvrtak, sedimo nas trojica u kafiću u Makedonskoj, gledamo vremensku prognozu i razmišljamo gde bi mogli za vikend. Kao što to uvek biva, nekom se ispreče obaveze za vikend, ali za svaki problem postoji rešenje, ili za svako rešenje postoji problem...nije ni bitno. Uglavnom rešimo da to bude petak, jedan ne radi, drugi i nema neke obaveze na poslu, a treći će da se pravi kao da jeste na poslu ako uopšte primete da ga nema . Idemo do Arilja, ima nekih plaža na Rzavu pa da se brčnemo, a za dalje ćemo videti. Uveče se stvari komplikuju jer jedan od nas mora do 14h da bude u BG-u ( bio je u 18h ) gde ćemo, šta ćemo.... prepiska ne ide baš najbolje. Presecam sa rečenicom da ih u 10h čekam na pumpi u Šopiću sa kafom, ako ne dođu do 10:20 prosipam kafu i krećem. U 10:00 Stiže jedan odmah posle njega i drugi, pijemo kafu i razmatramo gde ćemo, ostaje da idemo do Arilja. Idemo magistrala pun gas. Dolazimo do planirane plaže i zatičemo katanac na ulazu, izgleda da je sezoni kraj Svraćamo u Mlinarev san, da se okrepimo i razmislimo šta nam je dalje činiti. Na prilazu pogled nam odvuče nešto nalik na zamak, crkvu.... saznamo da je u pitanju privatna kuća akademskog slikara Ljubivoja Jovanovića. Okrepimo se i rešimo da klopamo u restoranu Ribar. Cepimo junetinu ispod sača i komplet lepinju, malo podođemo sebi i krenemo dalje. Kod Požege se rastajemo jer kolega sa hornetom ybog porodičnih obaveza mora nazad za BG. Nas dvojica nastavljamo ka Divčibarima, i ako put do gore nije savršen, nije nas sprečilo da odvozamo Q1 Puš pauza i uživanje u tišini i prirodi. Krećemo put Mionice i Q2 sa mnogo boljim asfaltom ( makar do pred Mionicu), pred Lajkovac se uključujemo na Ibarsku i stižemo u LA. Sednemo u pab na piće, shvatimo gde to vodi, ostavimo motore gajbi, udarimo glanc, a ostalo je istorija Promenio Septembar 27, 2023 član Drinkero 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6330 Napisano Septembar 30, 2023 (promenjeno) Drug član, 1410 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne kratke voznje od pre par dana.Zeleo sam da nekuda preko planinskih sela pronadjem trasu za Banja Vrujce... Plan je bio Divcibare sipanje goriva, zatim kod JNA cesme nesto nize ka Mionici skrenuti na makadam i izaci u selo Kozomor tj Brezdje do kafane... Dalje sam pitao lokalce ali smo utvrdili da je najlakse ako ne i najblize regularno izaci na put za Mionicu i nekoliko km dalje okrenuti levo uskim asfaltom kroz selo Pastric. Tom trasom se zaobilazi cela Mionica i prekracuje put, a izlazi se na glavni pravac Mionica- Ljig. Ubrzo stizem u Banja Vrujce. Bila je subota a bazeni su bili prepuni. Kazu radice do kraja septembra, a zavisno od vremena i duze. Temp vode 25,4c mereno mojim termometrom. Reka Manastirica ispod JNA cesme utanjila. Nizvodno 300m dolazite do vodopada Skakalo. Oprez rizicno je. Okuka na glavnom usponu ka Divcibarama iznad vojno komandnog centra. Gledano sa makadama s druge strane kanjona Manastirice. Reka Ribnica u Pastricu i njen stenoviti deo. Izabrao sam stari kompleks bazena jer mi je parking omogucen ispred ulaza. Cena ista 500din i tamo i na novom. Mogucnost izlaska i vracanja na bazene. Rucam pre bazena , sto i nije bila dobra ideja. Direktno iz banje samo pravo kroz selo Berkovac ka regionalnom putu Va-Ca odnosno Struganik- Ravna Gora - Teocin. Cesma i kucica na steni posle skretanja za Ravnu Goru, gde ovaj put nisam svracao. Dalje Teocin kafana pa Pranjani u novootvoreni kafe u starome domu. Odmaraj, odmaraj. Kao i obicno za zeljene informacije slobodno pitajte. Ovo moze biti danas i sutra destinacija za motoriste. Vreme je lepo, bazeni rade. U okolini ima jos zanimljivih mesta, a nisu udaljena. Promenio Septembar 30, 2023 član slave74 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6091 Napisano Septembar 30, 2023 (promenjeno) Drug član, 2090 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorim se sinoć sa dva drugara da popijemo kafu rano ujutru i da se vidimo malo, obaveze čine svoje, u zadnje vreme sam presrećan ako zbrišem na vožnjicu od sad dva dok moji još spavaju Jutro, jedan drugar već otkazao, preostala dvojica se uspavala Nema veze, nalazimo se sat vremena kasnije od inicijalnog plana. Ma jbš kafu daj da se malo provozamo, sešćemo na kafu na kraju. Ma kad se već vozamo jbš asfalt, daj da zbrišemo malo u šumu. I krenemo. Bez alata, bez vode, bez zaštitne opreme. Jbg, krenuli smo na kafu. Neko će sigurno primetiti da sam pre par dana davao savet o obaveznom nošenju opreme kad se krene na off. Eto - to su te situacije kada se krene nepripremljen i najčešće se tada dešavaju povrede i problemi. Ali šta da se radi, ukazala se prilika. Mi smo imali sreće ovog puta. Vozili smo se potkovicom Suve planine, od Niša Jelašničkom klisurom do izletišta Bojanine vode, pa onda makadamom ispod Kraljevog puta i Trema do prelepog udaljenog sela Kosmovac. Jedino spust u selo može biti malo problematičan kad padaju kiše, inače lagana tura. Nazad asfaltom preko Sićevačke klisure. Nešto malo preko 2h, nisam snimao rutu, ali mapa kaže oko 80km. Kafu nismo popili ovog puta, ali smo baš uživali u vožnji. Voge 300 Rally u akciji (sa sve koferčetom ): Pogled iz Kosmovca ka obodu potkovice Suve planine: #zzz# Promenio Septembar 30, 2023 član živke 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4136 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 930 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da neće neko sutra krug do Tare i po njoj? Brzina u skladu sa mogućnostima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1706 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 626 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, QmBGD said: Da neće neko sutra krug do Tare i po njoj? Brzina u skladu sa mogućnostima Koja ruta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4136 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 930 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Išao bih preko Valjeva pa krug gore i nazad na drugu stranu, ali u principu svejedno, bitno je da se provozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3271 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sad si nasao da pravis tu turu kad ne mogu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4136 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 930 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se ja, ali glupo mi da pitam vas sa pravim motorima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3271 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A pa ja sam drug na drumu pa slabije pustim da vode, imam dva drugara sa 125, pustim ih da vode i moj mozak odmara, tu su mi odmah. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1706 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 626 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, QmBGD said: Išao bih preko Valjeva pa krug gore i nazad na drugu stranu, ali u principu svejedno, bitno je da se provozamo To je oko 500km u danu, neće biti baš previše vremena za odmaranje i opuštanje. Ja bih se možda zaleteo sutra. Pusti poruku na 063/80-80-841 ako se odlučiš da ideš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6330 Napisano Septembar 30, 2023 (promenjeno) Drug član, 1410 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, maza1 said: To je oko 500km u danu, neće biti baš previše vremena za odmaranje i opuštanje. Ja bih se možda zaleteo sutra. Pusti poruku na 063/80-80-841 ako se odlučiš da ideš. Dan se skratio, treba poraniti. Za tako lepe ture , pune lepih sadrzaja krenuo bih najkasnije u 7h. Ili nocenje tamo. Ima na Predovom krstu sumska uprava i sef izdaje apartman opremljen kako treba. Nije nesto fensi al cena je cini mi se 2500 za dvoje. Promenio Septembar 30, 2023 član slave74 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8498 Napisano Septembar 30, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Hm,mislio se gde staviti današnju vožnju.Po kilometraži i jeste i nije kratka vožnja,al neka je ovde.Današnja vožnja je zakazana još čini mi se u Maju mesecu, @travelman zakazao termin,i eto učinismo to.Pridružio nam se i bata Voja @bajker71.Put poprilično poznat,Jagodina,Sisevac,preko Resavice,Strmostena do Lisina.Svuda se po malo stajalo,razgledalo a na kraju i dobro krkalo.Vreme...idealno,taman da se ne oznojiš,al ugodno za vožnju.Iako je kao kratka vožnja,ispalo je skoro pa celodnevno druženje.Na kraju,bilo mi je baš,baš zadovoljstvo provesti dan sa meni dragim ljudima,koje sam sticajem okolnosti upoznao ovde na forumu.Na kraju,izvinjavam se zbog slika,koje ću po nekoj hronologiji da postavim.Pošto sam mutav što se tiče IT-tehnologije,moralo je tako.Do sledećeg druženja........ 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2264 Napisano Septembar 30, 2023 (promenjeno) Drug član, 845 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Već nedeljama neka sekiracija na poslu, i bez tendencije da popusti. Reko' moram dan da iskoristim kako valja - možda je i poslednji ovako lep vikend u godini, da probam bar malo da se dopunim. Žena otišla ujutru na posao, a ja lagano odmah na motor. Gledao sam i Satelisov i Docin opis puta kroz nacionalni park Nerei - Beușnița pa nazad Đerdapskom magistralom. Kao neko ko je živeo 2 godine u Bukureštu, strašno volim i Rumuniju i Rumune, tako da sam zaključio da je danas dobar dan da protegnem 2 točka tamo. Problem sa Novim Beogradom je što mora ceo grad da se prođe da bi se izašlo na neki pristojan put, zanimljiv za vožnju. Problem sa Beogradom uopšte je što ni jedan semafor nije sinhronizovan, tako da mi je i izlazak iz grada potrajao čak i u 8 ujutru, a do Kovina sam već hteo 3 puta da se izbodem. Ravno, pravo i dosadno. Posle Kovina se krajolik malo menja, pa se pojavljuju i neka brdašca, drugačija fauna na obodu Deliblatske peščare... Napokon nešto da me razbudi. Oko Bele Crkve put već postaje lepši. Dalje neću opisivati put, dole je snimak. Razlika između normalnih ljudi poput kolega odozgo i mene je što oni lepo isplaniraju put sa uživanjem, a ja imam isplanirane goste u 5 popodne, tako da sam jedinu pauzu napravio u Turnu Severinu nakon skoro 300km i 4 sata vožnje. Popio monster, pojeo sendvič, sipao gorivo i nazad preko Đerdapa. Da ne trošim reči, ovde je kompletna vožnja na relive-u. Relive 'Awesome adventure' WWW.RELIVE.CC View my motorcycle ride: Awesome adventure A ovde je timelapse u 360 stepeni od nešto posle Kovina do Turnu Severina. Ceo put kroz Rumuniju. Promenio Septembar 30, 2023 član Mr_Wolf 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 449 Napisano Octobar 1, 2023 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ove instant voznje koje konzumiraju 8-10-12h i na koje se covek odluci spontano u minuti su mi najsladje. Prelepo zaista. Sa uzivanjem citam ovaj topic. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 214 Napisano Octobar 1, 2023 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upisem po prvi put U suboti 30.9. imam auto trening na Navaku, ali resih motorom do tamo. Ujutru krenuo malo kasnije, tako da iz 45tog bloka pravo na novi krak autoputa Milos i kod Surcina na autoput ka Simanovcima. Skuter definitivno nije opusten za autoput, do 110kmh je ok, i defanzivna voznja. Preticanja moraju da se isplaniraju. Mozda se i ja zentam, jer ne stizem da izadjem iz Bgda. Ovo je tek drugi izlaz iz Bgda od kad uzeh skuter pre skoro godinu dana. Izadjoh sa autoputa pre naplatne, prolaz kroz Simanovce i dalje ka Pecincima i Subotistu i stigoh na Navak. Nakon odlicne i zabavne obuke, vec umoran, nazad kroz sela: Subotiste, Pecinci, Sremski Mihaljevci, Karlovcic, Petrovcic, Becmen, Surcin i novim autoputem kuci. Od Mihaljevaca do karlovcica oguljen put, stanje makadam sa dosta sljunka. Isao kao po jajima, prvo i zanimljivo offroad iskustvo . Sve u svemu, sadrzajan dan sa stecenim novim iskustvima. Slike su sa makadama. Vise ih nema, nisam imao kad da slikam. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4136 Napisano Octobar 1, 2023 Drug član, 930 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 9. 2023. at 16:44, maza1 je napisao: To je oko 500km u danu, neće biti baš previše vremena za odmaranje i opuštanje. Ja bih se možda zaleteo sutra. Pusti poruku na 063/80-80-841 ako se odlučiš da ideš. Kolega se ipak zaleteo, a bilo je i vremena za opuštanje. Nas dvojica, 1600cc i 160ks u zbiru Džentlmenski je vozio na vrh gasa da ne mora da me vuče sajlom, malo smo se i smrzli preko Debelog brda i po Tari, ali barem nije kiše bilo. Prelep dan i jedno novo poznanstvo 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3271 Napisano Octobar 1, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana mi ujutru bude 10 c, dole moje pantalone bez termo postave, gore majica, tanki dzemper i cela jakna, bilo mi na granici da bude vruce, uvek sa sobom nosim termo postavu, malo zauzima a puno znaci. Nadam se da cu stici ove godine da odvozam ovako neku turu. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6330 Napisano Octobar 1, 2023 Drug član, 1410 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, RankoBg87 said: Ovih dana mi ujutru bude 10 c, dole moje pantalone bez termo postave, gore majica, tanki dzemper i cela jakna, bilo mi na granici da bude vruce, uvek sa sobom nosim termo postavu, malo zauzima a puno znaci. Nadam se da cu stici ove godine da odvozam ovako neku turu. Stici ces . Jedne godine pre korone sam 22 decembra isao NS- Divcibare i posle 2 dana nazad. Danju je ok, al cim zadje sunce moras se dodatno obuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 416 Napisano Octobar 1, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Vikend tura Bor-SokoBanja-Bovansko Jezero-Nis-Knjazevac-Bor ukupno 280km 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4506 Napisano Octobar 1, 2023 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, QmBGD said: Kolega se ipak zaleteo, a bilo je i vremena za opuštanje. Nas dvojica, 1600cc i 160ks u zbiru Džentlmenski je vozio na vrh gasa da ne mora da me vuče sajlom, malo smo se i smrzli preko Debelog brda i po Tari, ali barem nije kiše bilo. Prelep dan i jedno novo poznanstvo Milan je jedan mega car, i ovako, a posebno za spontane akcije. Lepo ste vi to izvozali, imao sam nešto slično pre koji mesec solo. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 6, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 9. 2023. at 20:56, gebee&co je napisao: Na kraju,bilo mi je baš,baš zadovoljstvo provesti dan sa meni dragim ljudima,koje sam sticajem okolnosti upoznao ovde na forumu. Ljubav je obostrana ... ... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Octobar 6, 2023 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Jučerašnja kratka, uhvatilo se lepih sunčanih par sati.Start oko 12h: Čačak - Rudnik - Rajac vidikovac - Slavkovica - Koštuniċi - Ovčar banja , pa starim putem za Čačak. Finish je bio 16h.Послато са 2201116SG помоћу Тапатока 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...