Jump to content

Moto Zajednica

Ćomi-

Članovi
  • Broj tema i poruka

    210
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    BMW R1150GS

Poslednji posetioci profila

516 profile views

Ćomi-'s Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

376

Reputacija u zajednici

  1. Kako meni ovaj motor ima ‘ono nesto’. Uhhh Cura koja sve radnje radi, a i sarmantna je.
  2. Samo da se nadovezem, sve sam rekao a najvaznije nisam: Dakle, sve je bilo super, pojelo se, smejalo se, vozilo se, ali najvaznije - upoznali su se neki novi ljudi, nova poznanstva su se stvorila. Uvek sam govorio, dobri ljudi su kapital.
  3. Uuuu dobra voznja bila. Ni brza ni spora. Ocekujem da Dragan to opise i docara kako treba. Sve u svemu, i videlo se ponesto, pojelo se ponesto, druzilo se, lepa lepeza motora je tu bila, lepi predeli, put, priroda itd.
  4. Nemam nista zakazano ali ne bih ni da se vracam npr posle 6 zbog deteta. A voooleo bih da se pridruzim, da se upoznamo svi i da se zabavimo kako treba.
  5. Ne idem. Em se upravo razboleo i to u sred Namacke na poslovnom putu. Uzas, ne znam gde bijem. Vama dvojici lep provod i lepo vreme zelim!
  6. Nisam ni ja video ‘problem’ dok sam bio momak kao ti. Sve je savrseno logicno dok ne dodjes u tu zivotnu fazu, a onda te realnost demantuje. No dobro, sve svojim redom. Razumem zasto ne razumes, takav sam i ja bio dok se nisam otreznio. End off Bonevile jee pozeljaaan na 100 nacina i iz 100 razloga. Steta sto ih po oglasima nema polovnih. Zbog Triumph-a mi je najvise i zao sto nisam posetio sajam (pogadjaj razlog :)) ).
  7. Roditelje koji dodju sa decom u kolicima ces razumeti kad budes imao (malu) decu. Narocito ako ti roditelji nemaju svoje roditelje da ih pricuvaju i ulete kad zatreba (to je kod mene slucaj). Ti roditelji NE MOGU nikako drugacije ni da dodju vec iskljucivo sa tom decom u kolicima. Za njih, bas naprotiv, ja imam veliko postovanje jer znam koliko je to nezgodno kad decu zongliraju iskljucivo dva roditelja (ne daj boze jedno). Naravno, onaj ko nije u njihovom sedlu to nikada nece razumeti. Za ove sto decu nisu vaspitali i/ili ne paze sta rade, jebiga, obice ime se o glavu.
  8. Meni Barel u Novom Sadu smesan sa ponudom. Plattner nor ima mnogo bolju ponudu u svom poslovnom prostoru.
  9. Jel ovo moze na bilo koji motor?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja