Jump to content

Moto Zajednica

Drinkero

Članovi
  • Broj tema i poruka

    230
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Downtown LA
  • Motocikl
    Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s

Poslednji posetioci profila

569 profile views

Drinkero's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

714

Reputacija u zajednici

  1. Evo konkretan primer, na VFR-u i GS-u, sa Road 6 GT nikakav problem, na MT07 i Multistradi ( ono sto sam licno iskusio, ne rekao mi Zika, procitao sam negde) mi se uopste ne svidja kako se guma ponasa. MT07 je imao Road 6 ne GT. Isto tako na VFR mi Angel II GT uopste nije ulivala poverenje, a s druge strane Angel GT na Multistradi bombonica. Na MT07 me najvise odusevila S22, sto se tice pokretljivosti, lepljenja za asfalt, nju jedino nisam vozio po kisi, zimi, suncu, snegu i kosavi. Odgovorno tvrdim da je Road6 guma precenjena.
  2. Road 6 na tezim motorima super, na laksim mi se ne svidja uopste, i osim kako je dobra na kisi nista lepo nemam da kazem. Cekam da mi stignu Dunlop RS4 da vidim kakve su.
  3. Svaki put kada se otvori ovakva neka tema, prosto se zacudim koliko svetaca ima na ovom forumu. Dodatno me jos iznenadi koliko ljudi slobodnog vremena imaju, da bi ulazili u rasprave i pokusali da nametnu svoje misljenje drugima, bilo ono ispravno ili ne. Vozite svoju voznju, pazite na sebe i na druge, vratite se kuci u jednom komadu, a price dajte da svedemo na ribe, gume, sarafanje i zezanje. Kratak je zivot da ga trosimo na tupljenje i ubedjivanje drugih da grese, samo se stvara kontra efekat.
  4. Menjao sam pre nedelju dana, zavisi gde radis, ako odes kod ovih paora kod Arene, onda vadi bubreg, ovako ne bi trebalo da je vise od 200e max. Ne znam tacnu cifru jer sam radio i mali servis, menjao ulje u kocnicama, ali preko 2 glave nije, moze samo manje da bude.
  5. Uzmes Trejsera i ne razmisljas. Sto se MS tice, zabavan motor skroz, prelepo se vozi, udobna (meni bar), pricam o 1200, ali ako zelis da ti mozak bude miran, da krenes na put i ne razmisljas, uzmi yamahu i boli te uvce.
  6. Evo kako je komsija resio ali on je na gornjem nivou.
  7. Ili ako nemas nekog da ti bude saputnik
  8. Ako moze lajsnica, zainteresovan sam.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja