rajmax63 238 Napisano Avgust 22 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Banana držav Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Bila danas kratka vožnja do Hrvatske i nazad . BP- Osijek , Županja BP. Nekih 340km ,taman . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1333 Napisano Avgust 22 (promenjeno) Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan @iksde 30ak km mi je inace dugacak put do kuce, nego sam usput malo zalutao, sta cu Promenio Avgust 22 član dule0911 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1611 Napisano Avgust 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se biraju kratke vožnje, dnevne ili vikend, polazna tačka mnogo utiče, zbog ukupne kilometraže/vremena. Svi koji žive bliže brdima, ranije uđu u zanimljivije terene. Mi iz Beograda nismo u najboljoj poziiji, ali nešto severnije ljudi su još udaljeniji od krivina, bar za polaske ka najčešćim balkanskim kratkim vožnjama. Kako sam se po Srbiji dosta vozio, ovaj put sam na karti potražio nešto na istoku, Rumunija dakle. Do susedne karpatske zemlje ulazimo uglavnom ili preko Đerdapa, ili preko Bele Crkve. Zbog, ovaj put, vožnje u dvoje na 300cc, učinilo mi se brže kroz Banat. Dosadno, ali bar ne traje predugo i dobar je asfalt, sem pred granicu. Prvu kafe pauzu napravili smo na Vračevgajskom jezeru, jednom od mnogih kod Bele Crkve. Kupači su tek počeli da pristižu kada smo mi već nastavili dalje. Na granici nikog, procedura već standardno fotkanje i eto nas u Rumuniji. Dalje kroz Oravitu, obodom grada, nikako da skrenemo ka centru, možda ima šta za videti. Do Bigara sam se već vozio sa @azlatic i drugarima, lepe krivine, lep asfalt, ali zato vodopad sa još manje vode nego prošle godine, avgust nikako nije pravo vreme. I nastavak puta ka Bozovičima, kao i sve do magistrale E70 je odličan za vožnju. Magistrala vodi na sever ka Temišvaru, a kako smo naleteli u doba nekog praznika, bilo je baš opterećeno. Srećom to je samo nekih 40-ak kilometara i nisam video poentu u obilascima vozila u gotovo nepreglednoj koloni, pri tome u oba pravca. U podnožju TransSemenika, a tada dok smo se vozili nisam ni znao da ima ime , pojedosmo poslednje sendviče i krenusmo na uspon do nepunih 1000m. Put je uži i zapušteniji od dela kod Bigara, krivine oštrije i zatvorenije, lično nisam neki ljubitelj takve konfiguracije. Nagrada je ipak stigla u vidu snižavanja temperature na prijatnih oko 25 stepeni, što je ovog leta premija. Kod mesta Garana nalazi se jezero Trei Apa, iliti prevedeno „Jezero tri vode“, verovatno zbog pritoka. Nismo svraćali zbog prilaza, bilo je Ili ograđeno, a gde nije, okupiralo ga je hiljade turista, kampera, pomenuh praznik. Garana inače ima i ski staze, to sam video na guglu . 15km dalje, delom grebenom, delom spust, nalazi se Jezero Gozna, e tu smo svratili, po planu. Ono je bliže mestu Restita, našem cilju tog dana u smislu smeštaja, pa je izgleda popularno izletište, da pomenem opet i praznik . Klasično i za Rumuniju, i ovde postoje novi fensi objekti, kao i zapušteni stari, neki oronuli i zatvoreni, neki se renoviraju. U jednom lepom hotelčiću sa nemačkim ispisima, popismo kafu, očekivali dranje, nepunih 4e, za dve kafe. Na kraju nam je ostalo još tridesetak kilometara mahom spusta ka Resita (Rešica), simpatičnom gradiću, pogotovo kada se uzme da je baš industrijski orijentisan i u blizini rudnika. Ne mora dakle da bude kao Majdanpek i/ili Bor. Smeštaj preko bukinga odličan, 59e za dvoje sa dobrim doručkom, lep nov hotelčič, sopsteveni parking. Večera naravno nije u ceni, ali u sklopu hotela je i odličan restoran. Rebarca i blek angus burger, 4 veLka točena Amstela, 30e. Posle Hrvatske, naravno i Beograda, ovo je bila premija, a bez zamerke na ukus, naprotiv. Jedina mana, punih stomaka nismo ni pokušali da se prošetamo kroz grad. Za kraj rvog dana i video Promenio Avgust 25 član Гоша 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4967 Napisano Avgust 26 BJB Maxi Scooter Club, 1460 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Prvi pokušaj snimanja grupne vožnje.. definitivno fali više snimaka "sa pauza" i da se nekako reši snimanje komunikacija, to bi bio pun pogodak Žabalj - ZR - Vršac - Skela Ram - Dunavka - Turnu Severin - DN67C - Caransebes - Resita - ZR - Žabalj, dva vrhunska dana u svakom smislu. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2240 Napisano Avgust 27 (promenjeno) Drug član, 1712 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750, Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 22.09.2026. Vožnja po Homoljskim planinama, poseta manastiru Manasiji, ručak na Lisinskim Vodopadima čemu je prethodila poseta Krupajskom Vrelu, koje istina nije na vrhuncu svoje slave zbog velikih vrućina i suše, ali nas je opet ostavilo ispunjenim. Promenio Avgust 27 član Novola 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1333 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prosli vikend jednodnevna kratka, 901km za 14h sa pauzama, efektivne voznje 11 i kusur sati. Autoput 300km za tranzit, ostalo krivudavo:Col du Gd St BernardColle San CarloCol du Petit St BernardCol de l'IseranCol du Mont-Cenis do Suse u IT i nazadCol de la MadeleineCol des Montets Col de l'Iseran je bio cilj voznje i nije razocarao, naprotiv. Kome nije poznat, najvisi asfaltirani prevoj alpa. Profil puta je daleko interesantniji i pogledi/priroda daleko zanimljiviji nego pomalo izvikani Stelvio. Dodatni bonus je drasticno manja guzva nego na Stelviu. Pritom poredim Stelvio radnim danom sa Iseranom nedeljom, radnim danom moze biti samo bolje. Pride ima vise opcija za offroad Vec poduze mi je bio na bucket listi, doduse sa biciklom, al dobro moze da prodje i ovo Col de la Madeleine je bio neocekivano iznenadjenje, pogledi pucaju sve do Mont Blanc, profil puta odlican pogotovo sa severne strane. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1401 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: 701 enduro / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko km ima ta afrika predjeno za koji vremenski raspon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13479 Napisano Avgust 30 4_tocka_i_karoserija, 2537 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj još nije banovan? 1 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2485 Napisano Avgust 30 Drug član, 1801 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prosli vikend jednodnevna kratka, 901km za 14h sa pauzama, efektivne voznje 11 i kusur sati. Autoput 300km za tranzit, ostalo krivudavo:Col du Gd St BernardColle San CarloCol du Petit St BernardCol de l'IseranCol du Mont-Cenis do Suse u IT i nazadCol de la MadeleineCol des Montets Col de l'Iseran je bio cilj voznje i nije razocarao, naprotiv. Kome nije poznat, najvisi asfaltirani prevoj alpa. Profil puta je daleko interesantniji i pogledi/priroda daleko zanimljiviji nego pomalo izvikani Stelvio. Dodatni bonus je drasticno manja guzva nego na Stelviu. Pritom poredim Stelvio radnim danom sa Iseranom nedeljom, radnim danom moze biti samo bolje. Pride ima vise opcija za offroad Vec poduze mi je bio na bucket listi, doduse sa biciklom, al dobro moze da prodje i ovo Col de la Madeleine je bio neocekivano iznenadjenje, pogledi pucaju sve do Mont Blanc, profil puta odlican pogotovo sa severne strane.Neki smo se provozali bajsem po okolini...Sent from my SM-A556B using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1333 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Znam da si bio tj ste bili, svaka cast. Bice mozda nekad i sa bajsem, jbg, levo koleno vec godinama nece da saradjuje. Koliko km ima ta afrika predjeno za koji vremenski raspon?Od kraja februara do juce okruglo 20k km.Od kako sam kupio (sredina maja 2025) 31k km. Pauza od septembra 2025 do februara 2026 jer sam pao i polomio skocni zglob. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4967 Napisano Avgust 30 BJB Maxi Scooter Club, 1460 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ikad vratiš u Srbiju, moći ćeš da kupiš svoj primerak za par godina sa 23k km Bravo! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13479 Napisano Avgust 30 4_tocka_i_karoserija, 2537 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pro-M (@prom_mtb) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 6,790 likes, 202 comments - prom_mtb... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10644 Napisano Avgust 30 Drug član, 2059 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, kao mravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2485 Napisano Avgust 30 Drug član, 1801 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pro-M (@prom_mtb) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 6,790 likes, 202 comments - prom_mtb... Da tada se zatvara Stelvio za saobraćaj i može samo biciklom.Ogroman događaj, obrnuo i to bajsem.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2293 Napisano Avgust 30 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, dule0911 said: Prosli vikend jednodnevna kratka, 901km za 14h sa pauzama, efektivne voznje 11 i kusur sati. Autoput 300km za tranzit, ostalo krivudavo: Pomeras granice kratke voznje, svaka cast, slike su fantazija - jednom sam samo presao 900km+ za dan, ono kada sam pred kraj voznje primetio da mi je otpao kofer, pa trazio svuda nazad do 2 ujutro . Ja sam upravo krenuo ovom rutom, ubacio sam uglavnom planinske puteve, pa cu videti usput jos. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1611 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Obaveze i "obaveze", svašta započnem, pa ne završim, a često ni ne primetim da nisam završio . Postavio sam samo prvi dan, ovde... ... a evo i dan drugi ovog malog rumunskog kruga. Resita, na srpskom gugl mapsu piše Rešica, grad je u brdovitom rumunskom delu Banata, u blizini rudnika i bio je orijentisan na tešku industriju. U vrhuncu je imao blizu sto hiljada stanovnika, danas skoro upola manje. Seoba iz manjih mesta u veća, a iz njih u glavne gradove je prisutna i ovde. Doročkovali smo i popili kafu u „dvorištu“ hotela sa svojim ograđenim parkingom. Hotel je inače smešten u ulici prekoputa jednog od brojnih industrijskih kompleksa i sve pruža zanimljivu kontrasnu sliku novog, pored nečega što će zauvek ostati kao neka vrsta „spomenika“ prošlih vremena. I nismo bili jedini na noćenju na dva točka, u našem slučaju na tri . A na neka prošla vremena podseća i Muzej lokomotiva na otvorenom, koji je danas verovatno i glavna turistička atrakcija Resite (Doco @the_doctor posetili smo ). Do njega smo stigli solidnom vožnjom kroz sam grad, što nam je pružilo priliku da i njega bolje upoznamo. Za šetnju nismo imali vreman zbog drugačijih planova za taj dan, ali lagana vožnja je to delom „ispravila“. Muzej je na jednoj livadi, nema ulaza ni karata, a ponose se da je većina eksponata, a to su ovde lokomotive, napravljena baš u Resiti. Moram priznati da i o nastavku puta ka mestu Anina nisam imao neke informacije, jer ceo krug sam „crtao“ nabrzaka tako da mi se uklopi u neku kilometražu, tj vreme na putu, a onda šta bude bude . I ispalo je bolje od očekivanog, jer ovo je možda bio i najbolji deo puta za vožnju, asfalt, krivine, predeli. Anina je nekadašnji rudarski gradić, tačnije to je bio do kraja devedestih godina. I on je skroz simpatičan, smešten na obronke Karpata. Takođe je u fazi smanjivanja stanovništva, tako da je sada na samo oko pet hiljada. Malo posle Anina zatvorili smo „krug“ i krenuli ka Orevita, a zatim ka granici. Na ulasku u Srbiju par vozila ispred nas, a nakon još petnaestak kilometara prošli smo kroz Belu Crkvu i stigli do reke Nere. Na ovom izletištu pre svega lokalaca, stanje slično našoj prethodnoj poseti. Ovde narod dolazi da se rashladi, kombinacija šumice i hladne Nere, da se druže, roštiljaju... Nera plića i sporija u odnosu na prošlo leto, ali dovoljno da se samo rashladimo. Za plivanje smo se uputili malo dalje. Bela Crkva ima sada već desetak jezera. Pored Glavnog koje je u gradu, najposećenija su Vračevgajsko i Šljunkara. Tu su još i Malo, Šaransko, Novo, kao i još dva nova, za sada bez imena. Kako smo na Vračevgajskom popili kafu prethodnog dana, za kupanje smo odabrali Šljunkaru. Tu postoji samo kafić, pa smo se posle kupanja, za klopu prebacili na Glavno. A klopa skroz solidna, dobar komad kolenice i pola kile fine prasetine, salatice, pivo, kokakola, sa bakšišem pet soma. Palo mi je na pamet da svratimo u Kovin na sladoled, ali veče se približavalo, mi već umorni od toplog dana, kupanja, najeli se... samo nam je bilo da se dokopamo kuće. Na kraju je bilo oko 580km, prvog dana je planski bilo više vožnje, drugog vožnja i kupanje. Dva puta sam sipao gorivo i potrošnje od čepa do čepa su bile 2,9 i 2,8 litara. Začudilo me je da je Tricity tako imao gotovo identičnu potrošnju na ovom putu u dvoje, kao i kada sam letos u 10 dana solo vožnje prešao preko 2.000 kilometara, sa potrošnjama od 2.6 do 3.0 litre na delovima autoputa. Lep je osećaj kada si miran 350km sigurno, a ako zatreba, može i 400km sa rezervoarom. Za kraj klip, malo Relive mapa, dron, GoPro... 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1220 Napisano Avgust 31 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Rešica je i na rumunskom Rešica (Reșița) Ovaj krug sam vozio često, to mi je najbliže do nekih brda (minimum oko 200km u jednom pravcu na bilo koju stranu ), zadnji put pretprošli vikend 22-23, uvek lepo bude 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13479 Napisano Avgust 31 4_tocka_i_karoserija, 2537 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn i @dule0911 evo jedna lepa stazica za vas https://www.instagram.com/reel/DcMCoybtK8f/?igsi=eTl5a2lqd3U2dXp6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 669 Napisano Avgust 31 (promenjeno) Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto delamo u Sloveniji vreme nam dozvoli da u nedelju skoknemo malo do Austrije. Čuli za put “Rout 69” pa da vidimo kakav je. Krenusmo iz Kranja pa preko Zgornje Jezersko ka Bleiburg, te dalje do mesta Lavamund gde počinje put 69 i proteže se do mesta Aibl. Deonica je stvarno vrhunska, sa svim segmentima dobrog moto puta!Super asvalt, sa kombinacijom brzih i sporih krivina( serpentina). Dalje smo se vratili preko Dravograda, Velenja, Kamnika ponovo do Kranja. Navodim imena ovih mesta da bi potencijalno neko ispratio rutu jer je stvarno vredna za odvozati. Ceo krug je zanimljiv i smenjuju se vrhunski peizaži. Ukupno 311 lepih kilometara. Slike nisu nešto, jer stvarno nismo gubili vreme na slikanje. Na kraju zasluženo dve pljeske kod Valtera koji odbrani Sarajevo u Kranju Promenio Avgust 31 član Саша 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6891 Napisano Petak u 10:18 Drug član, 1643 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle nedelje sam kooonačno obišla vodopad Bigar, kao da je preko sveta... Ruta: Leskovac - Babušnica - Pirot - Vodopad Bigar - Svrljig - Niš - Oblačinsko jezero - Leskovac (242km) LINK Na tamo sam išla preko Pirota, u povratku je trebalo na Knjaževac, ali me zvala drugarica koja je tada krenula od kuće, trebalo joj sat i jače da stigne do Niša, pa sam skratila rutu preko Svrljiga da stignem na vreme i usput sretnem @živke. Nisam ni znala koliko je dobar put preko Svrljiga, mnogo mi se više sviđa nego preko Pirota, tako da znam kuda da prođem sledeći put. Opet ja oko žalosne vrbe jurim hlad, mnogo volim da ih vidim, a sve ih je manje u našim krajevima. Imam samo ovu fotku sa Bigara, zaboravih da ufotkam motor tamo... Mnogo lep dan, mnogo lep put od vodopada ka Svrljigu, ma sve je bilo super. Pauza u Nišu, mnogo lepo mesto za odmor, bašta je odmah uz Nišavu. I jedna sa Oblačinskog jezera... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4967 Napisano Subota u 19:00 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1460 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovakvih dana će biti jako teško ikad promeniti klasu motora Prvo Žabalj - Rakovac - Ruma - Šabac - Osečina - Valjevo - Divčibare, nekih 235km. Gledao sam otprilike kuda da idemo prema temi koju imamo o putevima po Srbiji (hvala @Влајко), jako prijatno me je ovo iznenadilo, od Šapca do Divčibara. Baš lepi putevi i krivine. Fino društvo za Vodžija - XR, GX, Xcape, 368G. Stigli tamo na kasni doručak, posle toga ostatak ekipe za BiH, a ja... Gume na 1.2, ABS na Off. Kombinacija nekog tracka koji je @sst okačio davno na YT, mog stručnog korišćenja OsmAnda i direkcija poštara iz nedodjije (respect). Sretoh i kolegu iz Estonije, vozio kontra smer od mene. Nestvarni predeli i mnogo klizanja po kamenju nizbrdo. Posle par promašaja se dokopam asfalta, stanem da vidim kuda kući, i vidim tragove ulja dole. Nije od Vodžija, a stručnom procenom mirisa i teksture zaključim da je u pitanju verovatno Motorex 15w50 i rešim da pratim trag.. Koji dovede do Ljubinića i čuvenog V-Stroma na 25kw i njegovog gazde @deda54. Iako sam rekao da svraćam samo na kafu, ipak su meze, roštilj i salate bili tu. Domaćinska kuća uvek U medjuvremenu čajnezijum dogegao do 20k Ukupno nekih 470km, fantazija Promenio Subota u 20:12 član andrej. 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10644 Napisano Subota u 19:15 Drug član, 2059 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Džuniore, ti se stvarno voziš za sve pare, svaka čast. Još da si svratio do Navaka u povratku bio bi to - triatlon. Btw. triangl NS - VA - LO - NS je i moj escape room kad me uhvati popizdikus i neizdrž pa moram negde da izduvam od ujutro do uveče. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4967 Napisano Subota u 19:36 BJB Maxi Scooter Club, 1460 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, DraganNS je napisao: Još da si svratio do Navaka u povratku bio bi to - triatlon. Hteo sam i to čisto iz fore (mislim da je bukvalno sve ostalo prošao motor) ali mi rekao @abarth_maniac da ne jedem šta se ne jede Videću šta ću posle s njim kad budem menjao/dodavao motor, makar turistički krug 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8555 Napisano Subota u 19:57 Ne silazi, 3678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio prvi nit palio navigaciju tako da tacno ne znam kuda smo prosli @Bojan_87 sa ženom i ja. Krupajsko vrelo, Veliki Buk, Lisine. Oni iz Sapca pa smo Smederevcem isli prema Požarevcu, Salakovac, Ždrelo, Krupajsko vrelo, asfalt je dobar, ravan al mnogo prljav i klizav, bas mi nije prijalo, vozio sam sve drugom i dobro klizno par puta bukvalno u blagim krivinama tako da sam jedva cekao da idemo nazad da dodjemo do Despotovaca i Svilajnca, Krupajsko je moze se reci presusilo tako da nije moglo da se vidi vodopad kako tece, Veliki Buk lepo tece. Povratak auto put, 383km. Krupajsko vrelo. Veliki Buk. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 990 Napisano Subota u 21:26 Zainteresovan, 266 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam i ja neku slikuPrvi put sam u ovim krajevima, put jeste malo čudan, ali nije strašno ako se ne divlja mnogo i ako se motor dobro optereti Sent from my iPhone using Tapatalk 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...