Kilbane 107 Napisano Novembar 26, 2025 (promenjeno) U prolazu, 33 postova Lokacija: Niš Motocikl: Royal Enfield Super Meteor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da cu sledece godine kupiti nov motor, kupio sam pre dve i po godine. Royal Enfield Super Meteor 650. Ove godine me je veoma lagano odveo do Grcke i nazad. Ali da kupujem izbor bi bi potpuno isti. Promenio Novembar 26, 2025 član Kilbane 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobxdan 67 Napisano Decembar 5, 2025 U prolazu, 12 postova Lokacija: Ниш / Лесковац Motocikl: RE Bear 650 Prijavi odgovor kao problematičan Чекам сајам и планирам Ројал Енфилд Беар 650 као први мотор. Скупљам целе године за њега, надам се неком попусту (видим да су скоро били на 700е попуста), па и сву опрему да купим одједном. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 8149 Napisano Decembar 5, 2025 Ne silazi, 6856 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi se dopada. Uopšte, sve što radi RE. Interesantno da o Indiji baš i nemam neko posebno dobro mišljenje. Nikada tamo ne bih otišao. Ali isto tako smatram da su prilično sposobni da naprave nešto što valja. Imao sam njihovu kopiju Vespe, koja se svakako razlikovala po kvalitetu od originala, ali je sjajno služila i nikada nije izbedačila. Verujem da RE ume da napravi nešto što može da potraje...uz sve što sa sobom nosi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1233 Napisano Decembar 6, 2025 MK SO Zandarmerije, 869 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva tema, koji motor mi prizeljkujemo. bez da sugerisemo otvaracu teme koji on da kupi. Pre nekih 40-tak godina,ja klinac,najvise sam voleo kada majka ide u robnu kucu Beograd.Povede i mene naravno.a tamo svega... jedna radnicka plata u kuci,dvoje male dece,sestra i ja. Ali sva deca imaju iste ili slicne snove ,zar ne,i ona bogataska i ona iz skromne porodice.... Pokojni otac je vozio motore,geni su tu... mene majka ostavi tamo gde su dvotockasi i ide da kupuje,zna da ce me naci gde me je i ostavila. a tamo novi tomos automatik,apenci, mz 125,150,i mocni 250, sve to za mene tada neshvatljivo daleko i skupo, nemam ni godina ni para. gledam one cene,mnogo nula,ne umem ni da rastumacim koliko je to nula,samo znam da je mnogo... ali to mi ne smeta da sanjam,ko to moze detetu da zabrani. jednom cu i ja da kupim nov,da ga cuvam i mazim.... od tada je bilo motora, polovnih,jeftinijih,meni su svi bili dragi i najbolji. ali san o novom,i motori iz robne kuce Beograd nisu zaboravljeni. 40 godina kasnije, pre nekoliko dana,jedan decak stoji ispred suzukijevog salona,i treba da udje da preuzme svoj novi motocikl .decak je i dalje decak, stedeo je i radio,i sada moze da ga kupi. bas ovaj,bas ovakav ,meni najbolji i najlepsi. tema kaze-koji bi motor vi kupili ? ja bih bas ovaj ,mnogo sam ga dugo cekao 28 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simovica 32 Napisano Decembar 23, 2025 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda CBF 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/6/2025 at 6:33 PM, brankoXM said: Pre nekih 40-tak godina,ja klinac,najvise sam voleo kada majka ide u robnu kucu Beograd.Povede i mene naravno.a tamo svega... jedna radnicka plata u kuci,dvoje male dece,sestra i ja. Ali sva deca imaju iste ili slicne snove ,zar ne,i ona bogataska i ona iz skromne porodice.... Divna priča i samo pokazatelj koliko ne treba odustajati od svojih snova. Nešto slično se meni desilo ovih dana. Prvi put u životu sam mogao priuštiti nešto novo i stvarno je lep osećaj znati da ispod mene kuca srce motora koje ima nula kilometara i tek počinješ da praviš njegovu priču. Stigla je honda nx 500. Koštala je 7000 eur u delti. U tom trenutku je bila na akciji 7200 dok je trenutno ta akcija neverovatnih 7400 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 107 Napisano Decembar 24, 2025 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI MULTISTRADA 1200S Prijavi odgovor kao problematičan da kupujem novi motor , to bi zavisilo od vise faktora.... posto volem i vozem ducati, da dobijem sedmicu na lotou, pala bi najnovija verzija multistrade a ko zna negde bi mi u msilma bio K1600, ali kad bi se probudio i skonto radnicka klasa da ne ide u raj, onda bi se setio stare ljubavi SUZUKI bilo koji model , npr VSTROM 650 ko budali samar odnos cena kvlitet. I na kraju sve je to stvar ukusa ko sta voli, samo nek je na 2 wheels 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Februar 16 Integrisan, 8098 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da stroma 650 jos ima na lageru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1233 Napisano Mart 8 MK SO Zandarmerije, 869 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan ja ugrabih na vreme,nisam hteo da razmisljam hoce li ih biti jos neko vreme ili nece. a eventualna usteda na sajmu je sitna u odnosu na to da mozda ne bude motora koji hocu da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 54 Napisano Mart 10 U prolazu, 56 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/16/2026 at 7:08 PM, Motorcyclist said: Vidim da stroma 650 jos ima na lageru. Samo verzija XT, dobija se i kofer. Šteta što nemaju samo X za cca7890e, kao prošle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 54 Napisano Mart 10 U prolazu, 56 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/18/2025 at 12:55 PM, Blaza said: Delta je među zadnjima dala popuste na modele ove godine. Znam, jer sam još u februaru obilazio salone i gledao neke nove modele. U Delti nisam mogao ni da naslutim koliko će biti NC 750, koji mi je bio najlepši. Euro sumar je mislim među prvima objavio popuste...V strom 650 mi je bio najkompletniji (za moje potrebe). Zamalo da uzmem Voge 525... Za 2026. Honda daje popust na NX500 i to 6800e 2025. godište. Model nema utičnicu, koaj se doplaćuje 4700din, potom centralni štender 20.000din a posle ide ostalo van salona. NC750X i NC750XD neće biti na akciji DCT košta cca9500e i stiže krajem marta, eventualno april. EuroSumar ima samo 650XT, 8800e i dobija se zadnji kofer, dok ove godine nema 650X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16465 Napisano Mart 10 Integrisan, 3383 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ove godine neću menjati motor, tek sam godinu dana sa ovom Hondom, i zadovoljan sam. U planu (tj. snovima ) je nešto jače, baš jače, a onda može ova nova Honda od 500 cm3 do penzije... A što se tiče sajma, ni pljeskavice nisu kao pre, a ni starlete, osim ako ne zaposle ove izbegle iz Dubaija... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10250 Napisano Mart 10 Ne silazi, 4033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan On 12/5/2025 at 4:48 PM, pronto said: Jako mi se dopada. Uopšte, sve što radi RE. Interesantno da o Indiji baš i nemam neko posebno dobro mišljenje. Nikada tamo ne bih otišao. Ali isto tako smatram da su prilično sposobni da naprave nešto što valja. Imao sam njihovu kopiju Vespe, koja se svakako razlikovala po kvalitetu od originala, ali je sjajno služila i nikada nije izbedačila. Verujem da RE ume da napravi nešto što može da potraje...uz sve što sa sobom nosi. U poslednje vreme mi se RE kao brend jaaaako dopada. Nisam imao nikad ni jedan RE, ali filozofija dizajna, kolko su iskreni proizvodi, nema ništa što ne treba, ništa ne liči na svemirski brod ili insekta, sve je NORMALNO.. Ima prelepe velike dugmiće, lepo dizajnirano.. Sve je metal.. Bio sam da vidim Himi450... Jako mi se dopada. Nije isključeno da će morati jedan u kolekciju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7710 Napisano Mart 10 Drug član, 1683 postova Lokacija: Ужице Motocikl: CF Moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Кад бих куповао нов ове године, у ужем избору би био овај модел. Искључиво због естетске. Колико ми се F модел не свиђа, толико ми је овај предобар. Бар преко слика. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5198 Napisano Mart 10 (promenjeno) Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Marko05 je napisao: Кад бих куповао нов ове године, у ужем избору би био овај модел. Искључиво због естетске. Колико ми се F модел не свиђа, толико ми је овај предобар. Бар преко слика. Mare bre ti iz greške u grešku! Kad bi sad kupovao...ovo treba da kupiš! Promenio Mart 10 član mick 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10250 Napisano Mart 10 Ne silazi, 4033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Marko05 said: Кад бих куповао нов ове године, у ужем избору би био овај модел. Искључиво због естетске. Колико ми се F модел не свиђа, толико ми је овај предобар. Бар преко слика. Ali kakav ram ima.... Yamaha je inače zbog mt09 2014 razvila novu tehniku izrade ramova. Livenje pod pritiskom su imali odavno, ovde su samo shvatili da mogu da ga šrafe, nema varova. Skroz izbegne kompletnu skupu operaciju... Jeftinije, brže, manje mesta za greške. A prelep. Kako mene oduševljavaju takvi detalji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7710 Napisano Mart 10 Drug član, 1683 postova Lokacija: Ужице Motocikl: CF Moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, mick said: Mare bre ti iz greške u grešku! Kad bi sad kupovao...ovo treba da kupiš! Ахахаха, чекам понуду коју нећу моћи да одбијем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 10 Integrisan, 8098 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel Zontes ima Loncin masine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1187 Napisano Mart 10 Zainteresovan, 388 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Marko05 said: Колико ми се F модел не свиђа, толико ми је овај предобар. Бар преко слика. Samo da nema te "tužne farove" 4 minutes ago, Motorcyclist said: Jel Zontes ima Loncin masine? Sopstveni proizvod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 339 Napisano Mart 10 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugarov sin juče kaparisao mt 07. Krajem meseca treba da ga preuzme. Jedan bajker više u selu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17937 Napisano Mart 10 Integrisan, 8767 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Ali kakav ram ima.... Yamaha je inače zbog mt09 2014 razvila novu tehniku izrade ramova. Livenje pod pritiskom su imali odavno, ovde su samo shvatili da mogu da ga šrafe, nema varova. Skroz izbegne kompletnu skupu operaciju... Jeftinije, brže, manje mesta za greške. A prelep. Kako mene oduševljavaju takvi detalji. Deltabox. Kao kod mene na TDM, ceo liven od početka do kraja. Pre 23 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 10 Integrisan, 8098 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Daniel68 said: Drugarov sin juče kaparisao mt 07. Krajem meseca treba da ga preuzme. Jedan bajker više u selu. Kod mene se pojacali sa MT09 i GSXR1000, noviji. Nit manjeg sela nit vise motorista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 8149 Napisano Mart 10 Ne silazi, 6856 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nije ceo liven. Liju se polutke pa se sklapa i finalno obrađuje. Ono što je dobro je da su velike površine iz jednog komada u nema varova. Sam var njje problem, to je odličan spoj..ali je problem temperatura koja menja kristalnu strukturu materijala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7710 Napisano Mart 10 Drug član, 1683 postova Lokacija: Ужице Motocikl: CF Moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Robi said: Samo da nema te "tužne farove" Sopstveni proizvod Па није толико "тужан" као F. Доминира ова лед "позиција". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1187 Napisano Mart 10 Zainteresovan, 388 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, bolje nego F, jedino baš direktno od napred se tako vidi, sve je ostalo ok, i iz svih (ostalih) uglova dobro izgleda, zvuk isto veliki plus... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2482 Napisano Mart 10 Drug član, 1678 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm.....ovaj Zontes me podseća na nekog....ne mogu da se setim na kog.... A da..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...