Bojan_Jgd 2053 Napisano pre 9 sati Drug član, 1515 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga u odnosu na Versys: Inače mi baš nekako čudno izgleda sa onom 17-icom pozadi. Kao da ima neki pomoćni točak. Vibracije su recimo na tom novom Versysu dosta umanjili u odnosu na moj MK2 ali je KLE tu šampion. Znači od vibracija-ništa. Neverovatno. Sad ne znam kako će biti kasnije na višim obrtajima (kolege su ga vozile već pa znaju verovatno) ali mene je baš iznenadilo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9397 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 3222 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_Jgd u zdravlju se vozio! Što se tiče priče od prethodne strane: ako zanemarim manji točak i što je skid plate ovoliko nisko i nekako štrči - meni je ovaj motor u zeleno beloj boji lepši od emtejca. Sviđa mi se što je uzak, na MT mi smeta što je onoliko širok. Ali izgleda da sam u debeloj manjini - vole ljudi da motor izgleda što masivnije i šire i to je to. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23774 Napisano pre 8 sati Integrisan, 7688 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je KLE lep. Inace ima vibracija kao i svaka ta kawasaki masina sa dva cilindra. Eto gore u videu od onog Litvanca sto sam postavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2053 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Drug član, 1515 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @živke Drugar ga je kupio. Nisam ja. Da....taj beli, SE ima veći skid plate (plus štitnike ručki, led migavce i višlji vizir.....i plus 700 evropskih preko ovog ). I taj veći skid plate je stvarno ogroman i uz ovakav klirens verujem da nekom ko vozi ozbiljniji off road to prvo upadne u oči. Promenio pre 8 sati član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9397 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 3222 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_Jgd , aha, nisam skapirao ! Nema veze, želja važi i za njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...