Motorcyclist 23527 Napisano Četvrtak u 13:30 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, mali_zmaj said: E to već treba fabrika, i mislim da će to onda izaći iz cjenovnog ranga.. nama to izgleda kao ništa, ali njihova matematika je možda malo komplikovanija!? Ne znam, bubam onako napamet?! A za podizanje koske i amortizeri,opruge, to će se moći kupiti vjerujem. Neka se potrude da ne izadje iz cenovnog ranga, bar ne mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4132 Napisano Četvrtak u 13:40 BJB Maxi Scooter Club, 1302 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Blackened je napisao: Problem je konstrukcija, pogledajte prostor, ne mogu da dignu puno jer je vec sediste prilicno visoko i ovako. Baš to, nije motor nizak, samo je klirens mali, ja sam se lepše namestio na njega nego na 450MT s fabričkim sedištem npr. Ergonomija super, meni se svidja što je uzak 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3440 Napisano Četvrtak u 14:06 Drug član, 1794 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: I dalje mi se svidja na izgled, vozio bih ga ali Morao sam da citiram ovaj deo. Po tvojim postovima u ovoj temi, a mislim da ih ima najvise, vidim da ti se bajk svidja! Sto je fora svidja se i meni, a vidim i ostalima, i stalno mu traze mane, i opravdavaju kupovinu MT-a. I ako, verujem, vecina kupaca slicnih modela (cast izuzecima), nece vozi off, ili bar nece voziti off kako treba! Ko voli pravi of, kupi "pravi" enduro ili kros. Ovaj tip je za one, sto vole "malo da zadju" Sto bi rekli "nisu ginekolozi, a voleli bi da bace pogled" Sala na stranu... Ja nisam neki vozac, ali, da me interesuje taj tip motora, biralo bi srce, a ne razum, i kupio bih njega a ne MT. E, zbogo ove zadnje recenice ce imati i KLE prodaju. Nece propasti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano Četvrtak u 14:08 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se i MT, mozda i vise. Ako u jednacinu ubacimo zvuk, MT ima prednost. A o ceni necu ni da pricam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano Četvrtak u 15:32 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stay tuned for my real-world shootout between the KLE500, KLR650, Himalayan 450, 390 Adventure R, NX500 and Ibex 450. It's the most ambitious project I've ever taken on, and the results are very interesting! (The F450GS sadly doesn't arrive into the US until 2027). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1917 Napisano Četvrtak u 16:29 Drug član, 1029 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ko to snima? Hvala bogu da su stavili nx500, cesto ga izostave u poslednje vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano Četvrtak u 16:32 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Blackened said: Ko to snima? Hvala bogu da su stavili nx500, cesto ga izostave u poslednje vreme. Big Rock Moto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1917 Napisano Četvrtak u 16:38 Drug član, 1029 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo postavka, Nije bas da ozbiljnije vozi/testira po putu ali da ok misljenja, za off bas lepo analizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano Četvrtak u 16:44 Integrisan, 7577 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poprilicno objektivan i detaljan. Jedan od boljih yt kanala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 209 Napisano Četvrtak u 21:34 (promenjeno) Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Brain fart Promenio Petak u 06:46 član mandrak_ obrisan origalan post 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3899 Napisano Subota u 16:21 Drug član, 996 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Cycle News - Cycle News 2026 Issue 16 April 21 MAGAZINE.CYCLENEWS.COM Cycle News is a weekly magazine that covers all aspects of motorcycling including Supercross, Motocross and MotoGP as well as... Test novog KLE-a u casopisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3899 Napisano Subota u 16:26 Drug član, 996 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ne videh da li je bio video Fortnine-a, al meni se bas svideo "ugao" iz koga je prisao testu KLE-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...