andrej. 3918 Napisano Četvrtak u 09:18 BJB Maxi Scooter Club, 1264 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Na čitavih 185mm. Ja sednem na njega sa 90 i koju kilu, ostane mesta ispod da protrči omanji pacov 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1865 Napisano Četvrtak u 09:19 (promenjeno) Drug član, 995 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan A video sam, na 185mm navukli nekako, ako je istina :), toliko ima CB500X ali sa solidno kracim vesanje pa nije toliki problem, jer onda manje i tone. Svakako manje brige sa 450MT, lepo je visok. Racunas da kada sednes ode dole jos bar 30%. Promenio Četvrtak u 09:22 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23306 Napisano Četvrtak u 11:31 Integrisan, 7482 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, srbac said: Ni MT nije mnogo višlji od KLEa. Da vidimo njegov skok kako izgleda kad se sabije do kraja. Isto udari... Bogami bas je dooosta visi od KLE. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1788 Napisano Četvrtak u 11:35 prisutan, 1331 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će oni sad da ponude kojekakve opruge , koje će biti cijena sitnica, da se riješi to poniranje ovjesa do zemlje! Ako ne oni onda Hyper pro, Wilbers i ostali koji se bave tematikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3158 Napisano Četvrtak u 13:38 Andragog, 5701 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ova guma kroz 70 je bas bzvz. Nek stave 140 80 18 točak i rešeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2490 Napisano Četvrtak u 15:15 Drug član, 1704 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Novi KLE je skroz korektan, ima nejasnoca po pitanju par stvari ali je dobar. Da kupujem motor u ovoj klasi, kupio bih CF 450MT 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23306 Napisano Četvrtak u 15:22 Integrisan, 7482 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1865 Napisano Četvrtak u 17:58 Drug član, 995 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Rider000 said: Novi KLE je skroz korektan, ima nejasnoca po pitanju par stvari ali je dobar. Da kupujem motor u ovoj klasi, kupio bih CF 450MT Jesi vozio 450mt, kakav ti je utisak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2490 Napisano Četvrtak u 19:27 Drug član, 1704 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Blackened Ma kakvi vozio... Samo mi je u globalu 450mt dosta interesantniji motor iako je na asfaltu slabiji. Za neku 50:50 primenu mi je atraktivniji od KLE-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 169 Napisano Petak u 07:24 (promenjeno) Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, stavite manji zadnji tocak na emtejca i ima da budu isti na pravcu sa kaletom a stavite veci zadnji tocak i tezu gumu na kaleta i ima da bude slabiji od emtejca - eto zasto su stavili 17icu na kaleta Promenio Petak u 07:25 član mandrak_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1865 Napisano Petak u 08:18 (promenjeno) Drug član, 995 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Nema tocak toliko veze - menjac je i ovako veoma kratak, solidno je kraci nego cb500x sa 14T zupcanikom. MT agregat je malo slabiji. Promenio Petak u 08:20 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9203 Napisano Petak u 09:09 Ne silazi, 3152 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Rider000 said: Novi KLE je skroz korektan, ima nejasnoca po pitanju par stvari ali je dobar. Da kupujem motor u ovoj klasi, kupio bih CF 450MT Upravo ovo. Svi su korektni, ali MT malo korektniji, ima to nešto što drugi nemaju i zato je toliko i popularan 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23306 Napisano Petak u 12:47 Integrisan, 7482 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put vidim ovakav review Gledaju varove, debljinu boje itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2490 Napisano pre 5 sati Drug član, 1704 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Rocco’s Ranch (@roccosranch) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 3,497 likes, 47 comments - roccosranch on April 10, 2026: "Stock KLE 500 at the ranch... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23306 Napisano pre 4 sati Integrisan, 7482 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Laze ko ker. Nema sanse da nije menjao zadnji amortizer i opruge... Da li ga je podigao ne znam. Toliko klipova sam do sada pogledao i jako mali skokovi dovode do udara zastite kartera o podlogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2502 Napisano pre 4 sati Drug član, 1064 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da se hvalim, ali ja za ovih 30 godina na motoru nisam dva puta skocio sa njim. Kao da svi voze moto kros, pa je sad bitno da li ce da ustosuje podlogu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1865 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 995 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan I vozac od 50kg . Pa da, to pisu, bar opruge/amortizer, pa videli smo na samoj reklami je zveknuo o pod. Mada ne mozes sada ocekivati da leti po moto cross stazi fabricki adv motor. 450MT bi to ok u fabrickoj varijanti odradio sa laksim vozacem sigurno, mada je i on malo meksi sa tezim vozacem/teretom ali moze najvise sigurno. Promenio pre 4 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23306 Napisano pre 4 sati Integrisan, 7482 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kontam laike mogu zajebati sa ovakvim klipom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 241 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gledah jutros Dorka. Nije morao mnogo da ga zaleće da bi ga nabio do kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2490 Napisano pre 3 sati Drug član, 1704 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Gile je napisao: Ne bih da se hvalim, ali ja za ovih 30 godina na motoru nisam dva puta skocio sa njim. Kao da svi voze moto kros, pa je sad bitno da li ce da ustosuje podlogu. Inace su ovde svi profi vozaci, nivo Adam Riemann mozda i jace pa je od krucijalnog znacaja hod amortizera, damping, klirens itd... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1865 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 995 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ipak su ovo adv motori pa poredimo, koliko koji moze. Cim sam poceo da vozim Transalpa, mene su ti mali skokovi odusevljavali, koliko je zabavno. Ipak je to svakodnevna pojava ko vozi van puta. Pa i na putu, bankina, lezeci, moze se malo poskociti Promenio pre 3 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7166 Napisano pre 2 sati Advanced Member, 2450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 Stoji da verovatno niko odavde nije ni blizu nekom profi nivou i da uglavnom tupimo. Ali klirens je stvarno bitan za vožnju van asfalta. Jedino ko će baš uvek da se drži asfalta, dobro utabanih zemljanih i odličnih makadamskih puteva nema potrebe da o tome razmišlja. Meni je na starom KLE-u klirens bio oganičavajući faktor već u prvoj godini vožnje. A daleko od toga da sam bio brz ili agresivan vozač. Jednostavno zakači na svakoj većoj džombi ili kamenu... E, tako će i ovaj novi. Kamen/koren/stepenik koji sa nekim drugim motorom preletiš sa 50 na sat a da ih i ne primetiš, ovde ćeš udariti. To može proći bez ikakvih posledica, može probiti skid plate i karter, a u najusranijem slučaju može i da izbaci motor iz ravnoteže i dovede do pada. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2490 Napisano pre 2 sati Drug član, 1704 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga Sve to stoji naravno. Ali ce u 90% slucajeva ovaj KLE kao i svaki drugi ADV motor od offroada videti samo tucanik i makadam... Na to sam mislio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2360 Napisano pre 2 sati Drug član, 1463 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu sam sa svojih 178 cm seo na KLE i osetio sam se kao dete u vrticu. Nije puno potonuo a imam 85 kg. S obzirom da je za vislje ljude samim tim i vecom kilazom, razumem problem oko suspenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 113 Napisano pre 2 sati U prolazu, 84 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Rider000 said: @Gliga Sve to stoji naravno. Ali ce u 90% slucajeva ovaj KLE kao i svaki drugi ADV motor od offroada videti samo tucanik i makadam... Na to sam mislio Ovo je 100% tacno. A i taj makadam koji spominjes moj je video ispred par restorana pored puta i nekoliko raskopanih ulica oko centra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...