yogibear 16994 Napisano Mart 3 Drug član, 1882 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli, mopedi, skuteri, rezervni delovi, oprema i pribor, proizvodi prateće industrije, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, mediji… standardni je sadržaj Međunarodnog sajma motocikala. Ova specijalizovana, atraktivna i sadržajna sajamska manifestacija, namenjena ljubiteljima dvotočkaša, bavi se afirmacijom i promocijom moto sporta. Uz predstavljanje dostignuća svetske moto industrije, posebna pažnja posvećuje se i pratećoj opremi, neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju. Hala 4 20 – 25. mart: 10:00 – 20:00 h 26. mart: 10:00 – 19:00 h pojedinačna ulaznica: 700 RSD grupne ulaznice*: 500 RSD grupne ulaznice za učenike i studente*: 400 RSD Family Day*: 1.400 RSD parking za automobile (po satu): 200 RSD *Grupna poseta podrazumeva posetu najmanje 20 osoba. Za kupovinu grupnih ulaznica potrebno je dostaviti spisak osoba sa punim imenom i prezimenom, overen pečatom firme i potpisom ovlašćenog lica. Plaćanje se vrši direktno na blagajni ili preko tekućeg računa. *"Family Day" ulaznica važi za roditelje sa decom do 16 godina starosti. Izvor: 7 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 208 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako ide kada je sajam u toku, da li može da se provlači pored rampe motorom kao što radimo kada nema sajamskih dešavanja ili mora da se plaća karta i za parking za motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1206 Napisano Mart 4 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da se provuces, normalno. Parking ne placas, samo ulaz u halu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 168 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Nekada je tako bilo i na naplatnim raspada autoputa, ali kao i svuda videò nadzor je učinio svoje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 52 Napisano Mart 5 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Za motore besplatan parking na sajmu barem zadnje 3 godine bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toskke 5 Napisano Četvrtak u 17:15 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha 70. rodjendan, sajamske cene za 2025 modele kao standardne od pre mesec dana... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola016 0 Napisano pre 22 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan U fazi sam nabavke svoje prve moto opreme pa me interesuje da li će na sajmu biti odredjenih popusta na kacige, odela i ostalu zaštitnu opremu? Hoću reći da li se isplati kupovati sve na sajmu. Hvala unapred na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2789 Napisano pre 22 sati Drug član, 1316 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu obično bude sajamski popust od, neka me neko ispravi ako grešim, 10% na svu robu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola016 0 Napisano pre 22 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko cene pre toga neće biti povećavane onda to i nije tako loše ako se uzima kompletna oprema, kao u mom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirke97 0 Napisano pre 16 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, da li neko možda zna da li će i Honda motori biti na sajmu ove godine? Konkretno me zanima model CB650R i da li se može očekivati neki popust na trenutnu cenu od 8.999 evra. Takođe, često sam nailazio na komentare da se cena motocikla može spustiti pregovaranjem, pa me zanima koju otprilike cenu mogu tražiti kao nižu? Hvala unapred na odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 61 Napisano pre 14 sati (promenjeno) U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, pirke97 said: Zdravo svima, da li neko možda zna da li će i Honda motori biti na sajmu ove godine? Konkretno me zanima model CB650R i da li se može očekivati neki popust na trenutnu cenu od 8.999 evra. Takođe, često sam nailazio na komentare da se cena motocikla može spustiti pregovaranjem, pa me zanima koju otprilike cenu mogu tražiti kao nižu? Hvala unapred na odgovoru! Bice Honda na sajmu ove godine koliko sam upucen.Trebalo bi cena biti snizena e sad koliko to ne znam. Promenio pre 14 sati član Bobni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 489 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, pirke97 said: Zdravo svima, da li neko možda zna da li će i Honda motori biti na sajmu ove godine? Konkretno me zanima model CB650R i da li se može očekivati neki popust na trenutnu cenu od 8.999 evra. Takođe, često sam nailazio na komentare da se cena motocikla može spustiti pregovaranjem, pa me zanima koju otprilike cenu mogu tražiti kao nižu? Hvala unapred na odgovoru! Trgovina je takva, nemam iskustva, ali verujem da se moze. To je onaj odgovor "moram pozvati šefa za popust" ali ne verujem prvog dana, poslednjeg dana pred kraj kad pomisle da vise nece prodati nijedan na sajmu, uleces ti sa ponudom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1960 Napisano pre 6 sati Drug član, 1091 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, pirke97 said: Zdravo svima, da li neko možda zna da li će i Honda motori biti na sajmu ove godine? Konkretno me zanima model CB650R i da li se može očekivati neki popust na trenutnu cenu od 8.999 evra. Takođe, često sam nailazio na komentare da se cena motocikla može spustiti pregovaranjem, pa me zanima koju otprilike cenu mogu tražiti kao nižu? Hvala unapred na odgovoru! Licno moras pricati i po mogucstvu ako jos mozes sa nekim glavnim, inace ce te otkaciti verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 804 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je popust u Hondi od 1000e na motore iz 2024. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...