PeraNS 18 Napisano Subota u 17:46 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Par slika sa danasnje podrske ... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10426 Napisano Subota u 18:22 (promenjeno) Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle subote je bila baš dobra organizacija vožnje, skupilo se dosta motorista. Beograd je (za)dao domaći zadatak svima. AK je to i potvrdila. Međutim... Ovo što je danas u Novom Sadu, to se ne može rečima opisati. To treba DOŽIVETI !!! Krenuli smo sa okupljanjem, onako spontano @maza1 sa svojom ekipom je napravio takvu dobrodošlicu u Staroj Pazovi, njemu naklon do poda ! Fotki nemam, ima na forumu. Saobraćajnoj policiji veliko HVALA ! I onim policajkama pored puta, što su nam delile poljupce (došlo mi da se isključim ) svaka čast, sve nasmejane ! I oni osmesi ljudi usput koji su nam mahali, i to treba doživeti. Suze liju kada vidiš nasmejane ljude pored puta... Novi Sad, Mišeluk, to treba doživeti. Hvala "onom" što nas je ovako sve okupio, da se vidimo, i uradimo nešto lepo i pametno. A to je, da podržimo ovu decu koji su tako složni, tako organizovani, ja nemam reči... Organizacija fantastična ! Mali deo motora... Ja sam morao ranije da se vratim, ne zbog obaveza, već me stigao umor, zadnjih par dana baš, baš... Na izlasku iz NS gledam kolonu za ulazak u NS, nekoliko km... Novi Sad je danas glavni grad, najveći od svih !!! Hvala NS ! Promenio Subota u 18:23 član Blaza 38 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5135 Napisano Subota u 18:23 BJB Maxi Scooter Club, 6046 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja kući... Hvala svima na učešću i kao i uvek, čast je bila biti deo ove kolone veeelikog srca! Svaka nam čast! Navodno, nešto preko 2500 motora, otprilike se poklapa i MUP procena... 17 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14336 Napisano Subota u 18:24 Ne silazi, 6121 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki snimak sa tunela ili iz drona ili bilo kakav snimak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3472 Napisano Subota u 18:26 Drug član, 2389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dvlns je napisao: Ima neki snimak sa tunela ili iz drona ili bilo kakav snimak Da je tu dron ušao...izašao ne bi bilo je okooo 1000 decibela sve se treslo! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3885 Napisano Subota u 18:28 Astro Puki krsi sva pravila!, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ucesnik sam protesta '97 , '98 , '99 , 2000. Jesam bio mladji ali ovo danas sto smo doziveli i priredili narodu je izuzetno. Osetio sam neverovatnu energiju koja ce sigurno iznedriti promenu. 13 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajatg 108 Napisano Subota u 18:40 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd/Kruševac Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX "98 / BMW F800GS "24 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, dvlns je napisao: Ima neki snimak sa tunela ili iz drona ili bilo kakav snimak Imam ja snimke i iz drona a i sa insta360, šaljem večeras(nadam se). Ostajem 24h kampovanje i tako to, malo je nezgodno zbog upload brzine ovde na protestima. Organizatorima sve reči hvale, policija me je oduševila. Pogotovo policajke koje su bile jako nasmejane i mahale u nekim slučajevima Ovo je događaj koji se doživi jednom u životu! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 372 Napisano Subota u 18:41 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno iskustvo! Jel ovo najveci skup motora na nasim prostorima dosad? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Subota u 18:41 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pareza facijalisa od osmeha ispod vizira, neverovatna energija danas! Svašta bih napisao ali sam prepun utisaka a reči ne dolaze od euforije. Krenuli smo pravim putem! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14336 Napisano Subota u 18:43 Ne silazi, 6121 postova Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, mick said: Da je tu dron ušao...izašao ne bi bilo je okooo 1000 decibela sve se treslo! Zvanicno sam imao najglasniji motor dobro poznajem decibele 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3472 Napisano Subota u 18:44 Drug član, 2389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, punisa 16 je napisao: Ucesnik sam protesta '97 , '98 , '99 , 2000. Jesam bio mladji ali ovo danas sto smo doziveli i priredili narodu je izuzetno. Osetio sam neverovatnu energiju koja ce sigurno iznedriti promenu. Potpisujem isto...samo što je razlika u tome što smo mi danas bili pokretač ako ništa, nekog srećnog duha kod ljudi. Video si koliko je naroda izašlo napolje duž rute...jbt ljudi su plakali dok smo prolazili. Sad je ovo već odgovornost...ne samo vožnja. 8 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16491 Napisano Subota u 18:45 Ne silazi, 1213 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nestvarno mnogo ljudi je bilo. Baš čekam zvaničnu procenu. Ja sam bio kolima i parkirao sam u Petrovaradinu. Oduševio sam se kad sam video kolika kolona ljudi dolazi iz pravca železničke stanice. I od milion ljudi naiđem pravo na @Vandrokaš. Isto kao i na Autokomandi. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9845 Napisano Subota u 18:46 Drug član, 1981 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sutra se Novi Sad budi kao slobodan grad, siguran sam u to. Zapamtite, ako u gradu koji nas je danas onako dočekao, ova sekta dobije više od 5%, siguran sam da su pokrali sve preko toga. Takođe sam došao ranije i ostaje mi žal što nisam više proveo vreme u onoj divnoj masi. Zbog ovog mališe sam danas bio tamo i "sutra" ću, ali sam isto tako morao zbog nega i da se vratim, jer mali Munja Mekvin ima temperaturu.. Pozdravljamo te slobodni Novi Sade !!! @alexanto, @DraganNS ,@VelikaBeba , @ZoraNS (po drugi put ) Bila mi je čast upoznati vas uživo i hvala ! 37 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10314 Napisano Subota u 18:49 Drug član, 1068 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan ...jbt ljudi su plakali dok smo prolazili. Plakali su i oni koje su ljudi pozdravljali.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5834 Napisano Subota u 18:51 (promenjeno) Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući svom predsedniku, nazadnjaci su danas u NS kod mosta Slobode, pored već izgustiranih sendviča i vode, mogli da vide kako slobodan narod konzumira mafine, limunade, sokove, kobasice, štrudle, kafe, kotliće, prasetinu, bakine kolače, voće, štrudle i ko zna šta, a da to ne plaća neka grupa kriminalaca i vlast nego ljudi željni slobode i pravde. Veliko hvala svim tim ljudima na donacijama i poslu kog obavljaju jer su troškovi i posao kog odrađuju sigurno jako veliki i ne znam kako im se odužiti za takav gest Ostaje samo nada da će svi ti ljudi jednog dana dobiti satisfakciju i nagradu da svoja dobra dela, kao i svi ostali učesnici u protestima koji svojim učešćem daju doprinos transformaciji Srbije u jednu normalnu evropsku državu... Promenio Subota u 19:14 član ZoraNS 21 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3472 Napisano Subota u 18:51 Drug član, 2389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Interceptor BP je napisao: Plakali su i oni koje su ljudi pozdravljali. Sent from my M2006C3MII using Tapatalk To je ostalo nama ispod kaciga...nije se videlo. Ali kad se ogoliš toliko da te svi nepoznati vide sa koliko emocija se nosiš...to se poštuje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Subota u 18:55 (promenjeno) Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Prsti su mi se sledili,ali nikad toplije oko srca....hvala deco Sin i ja dotezali lanac,hvala momcima koji su dosli da pitaju jel treba pomoc Promenio Subota u 18:59 član Sale_XT 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10426 Napisano Subota u 18:55 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam više lajkića da delim, sorry ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17798 Napisano Subota u 18:55 Integrisan, 5250 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam poznata lica sa foruma al video sam samo @Dominator96 Trazio sam Severiana al ga nisam video 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eGoooD 22 Napisano Subota u 19:04 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Atmosfera i organizacija je sjajna, energija neverovatna. Veliko hvala kolegama @Efendija Skalin i @Hacky za pomoc, 'opravili smo sajlu brzinski. Legende ste 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5834 Napisano Subota u 19:11 (promenjeno) Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Poseban pozitivan utisak dana su oduševljenje ljudi na ulicama, upoznavanje kolega s foruma, @drs @ZEMZEM @grafigo (zahvaljujući kolegi i prijatelju @DraganNS koji ih poznaje od ranije) kao i ponovni susreti sa kolegama @VelikaBeba @ProMaster @Forsberg koje sam upoznao pre par godina. Ako vlastodršci nastave sa autogolovima verovatno ću upoznati 70% forumaša do sledećih (slobodnih) izbora Negativan utisak mi je da smo u nezavisnim medijima prošli praktično bez pomena. Pregledao sam unazad današnje izveštaje i praktično nismo ni pomenuti. Ne znam da li smo u nekom "sukobu" sa njima, ali da onakva kolona prođe bez medijskog POMENA je skoro neverovatno. Jasno je da nikom ne treba lična promocija jer nas pod kacigama niko ne poznaje, ali da su barem dali kadar iz drona od par sekundi i naveli okvirni broj motociklista bilo bi svima dovoljno da se zna kolika snaga i broj motociklista stoji iza studenata i protesta.... Promenio Subota u 20:11 član ZoraNS 16 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10856 Napisano Subota u 19:16 Drug član, 539 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Motorcyclist je napisao: Trazio sam poznata lica sa foruma al video sam samo @Dominator96 Trazio sam Severiana al ga nisam video Bolje što ih nisi našao, ružni su brate samo tako . . . .inače su OK 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 714 Napisano Subota u 19:30 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Danasnji neopisiv osecaj kada prolazite motorom, a ljudi izasli da vas pozdrave, od kojih snimis i dame koje skacu kao deca i mlataraju rukama dok placu od srece je neprocenjiv... Bravo Srbijo i HVALA! 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6664 Napisano Subota u 19:32 Drug član, 1914 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo danas je bilo nestvarno, i dalje sam pod utiskom, kazu da kada smo se svi spojili na miseluku, u NS je uslo izmedju 2000-2800 motora i onaj spalir po NS….. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Subota u 19:43 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, ZoraNS said: Poseban pozitivan utisak dana su oduševljenje ljudi na ulicama, upoznavanje kolega s foruma, @drs @ZEMZEM @grafigo kao i ponovni susreti sa kolegama @VelikaBeba @ProMaster @Forsberg. Ako vlastodršci nastave sa autogolovima verovatno ću upoznati 70% forumaša do sledećih (slobodnih) izbora Negativan utisak mi je da smo u nezavisnim medijima prošli praktično bez pomena. Pregledao sam unazad današnje izveštaje i praktično nismo ni pomenuti. Ne znam da li smo u nekom "sukobu" sa njima, ali da onakva kolona prođe bez medijskog POMENA je skoro neverovatno. Jasno je da nikom ne treba lična promocija jer nas pod kacigama niko ne poznaje, ali da su barem dali kadar iz drona od par sekundi i naveli okvirni broj motociklista bilo bi svima dovoljno da se zna kolika snaga i broj motociklista stoji iza studenata i protesta.... Независних медија немаш. Било је пар кратких вести у тим медијима које називаш независним, чисто да буде поменуто. А они, као што сад прате сваки детаљ протеста, сутра ће на миг газда да окрену поглед на другу стану, немој да верујеш да неће. А као бајкер, вероватно се не уклапаш у преовлађујућу слику питоме студентарије Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...