milan b 23 Napisano Ponedeljak u 19:06 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ponudim jedan odlican a lep primerak Bmw. Motor je uvežen posle onih muka s koronom i bio registrovan samo godinu dana. Do 2021. Moj prijatelj zivi u inostranstvu, motor je tamo odvezen i sa istekom registracije tamo je i čučao 5 godina bez ijednog predjenog km. Doterasmo nekako ovde i ja sam se potrudio da ga vratim u fabricko stanje. Prvo i najbitnije je da je motor presao pravih 20000km a za nevernike imam nekoliko dokaza a i voljan sam da izvadim iz Mupa registracioni list. Ovde po Srbiji i do Slovenije, Austrije motor presao nekoliko hiljada. Na njemu sam stavio Nove Iridium svecice Zamenjeno ulje, filter, kvacilo novo(lamelice su od stajanja su zalepile, imam stare koje su ko nove), stavljena nova benzinska pumpa, kocione plocice. ulje u cilindru kvacila i kocnicama zamenio, antifriz nov, ima grejace rucki, Nosac kappa metalni (200€) ima tri kofera, bočni su fabricki i otvara ih kontakt kljuc. Ima dva kljuca. Nov KN filter Novo sediste Korman Rizomin Vizir Mra Nove gume koje su presle nepunih 700km. Ja prodajem motor i kod mene se nalazi, na Vozdovcu, ali potencijalni kupac ce dogovarati sa vlasnikom. Svesni smo da se ulozeni novac retko moze da vrati kroz prodaju ali neizmerno zadovoljstvo koje pruža ne moze uvek da se izmeri parama. Retka prilika da se uzme bas dobar naked ali putni... Par slika da okacim a gomilu mogu da posaljem... Cena, sta staviti da bude zadovoljstvo i kupca i prodavca? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 23 Napisano Ponedeljak u 19:10 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan A da, 063/385-035 cena je 3850€ fixna. Mislim da za ulozeni trud i stanje motora i same opreme, cena je bas povoljna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...