Marko05 7587 Napisano Utorak u 16:26 Drug član, 1672 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Пакујемо полако. Јесте да се не погађају рупе на носачу кофера, и да стоји мало накриво, али бушиће се и равњати за викенд. До тад да се набаве ролбарови, само је дилема да л' сиви или црни? Ако неко случајно има да мења седиште са зеленом за ово са розе нека јави. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7543 Napisano Četvrtak u 14:04 Enduraš, 6773 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas zamenio ulje i filter. 3x1800 din Ipone katana 1x 700din hiflo hf 682 0,5 radnih sati lagano uz muziku - uživanje. A evo koji filter sam zatekao na motoru, predhodni servis je radjen u ovlascenom servisu kod Fiće točka, covek bi ocekivao da ovlasceni ugradjuje original filter... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 656 Napisano juče u 08:10 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Čujem da su ljudi ove godine nezadovoljni Ipone uljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 32 Napisano juče u 17:09 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Otkud ta informacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17609 Napisano juče u 17:12 Integrisan, 8693 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izbio neki skandal na Facebook stranici gde neko tvrdi da mu je motor stradao zbog Ipone ulja. E sad, tu postoji rešenje. Kupiš Silkolene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 32 Napisano juče u 17:23 (promenjeno) U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam video objavu. Teško da mu je prolupao motor zbog novog ,,lošijeg ulja" i da je potrošio 2l... Pa nije kupio otvoreno ulje na pijaci... Ja bih rekao da mu je već bio načet motor. U auto servisima ljudima na kvarno sipaju pogrešno ulje iz njihovih burića, verovatno i pogrešne gradacije pa im ne crkne auto tako brzo... p.s javljam ako mi prolupa peda, uskoro zamena ulja, a kupljeno ipone ulje mada vec je u njoj ipone Katana od poslednje zamene i nisam imao problema Promenio juče u 17:28 član suarez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2115 Napisano pre 15 sati Drug član, 1148 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan On 7/14/2026 at 2:10 PM, živke said: Toliko hvališ taj cb500 da ću na kraju da počnem da razmišljam da ga kupim Kad ćeš malo ka jugu da napravimo neku zajedničku vožnju ? Samo malo teram kontru, da bude objektivnija tema . Bas sam pomislio na to i da ti se javim. Planiram prve nedelje avgusta oko Nisa biti. Javljam se ranije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...