Marko81 1111 Napisano juče u 08:15 (promenjeno) Zainteresovan, 743 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 6. 2026. at 7:55, ivannadjalin je napisao: @gago12 i koja je cena na kraju? Super je što čitaju i da rade na tome da poprave uslugu. Ne pišu ljudi ovde bez razloga... Prvi servis na 1000 km (Kragujevac): Promenio juče u 08:16 član Marko81 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 141 Napisano juče u 08:23 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom cenom, meni se vise isplati Nis - Kg (servis) - Nis, nego da radim u Nisu i da placam 16k. Moze broj do tog servisa u Kg? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1111 Napisano juče u 08:32 (promenjeno) Zainteresovan, 743 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nikom auto KG, trazi Stefana 0600490876. Kada dolazis iz Batocine prodajni salon i servis su im odmah posle krsta sa desne strane puta Promenio juče u 08:34 član Marko81 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 230 Napisano juče u 08:40 (promenjeno) Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko81 ovo je skroz korektno. I iskreno mi je jako drago što imate tu mogućnost da odete u normalan servis. Ja sam pre 2 dana u Suzukiju platio 9500 za taj prvi servis. Razlika je samo što sipaju Motul... Promenio juče u 08:40 član ivannadjalin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7425 Napisano juče u 09:09 Enduraš, 6735 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo u kg-u je duplo jeftinije nego u drugim servisima, odlična informacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9458 Napisano juče u 09:18 Ne silazi, 3243 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude sad korekcija po direktivi iz centrale (da svuda bude ista cena, ali naravno ne realna tj najniža) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7533 Napisano juče u 10:36 Drug član, 1659 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Таман имам још 200км до сервиса. Провозам се до Кг и одрадим. Колико се чека на термин? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 50 Napisano juče u 13:23 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki V strom 650 2012, CF Moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je realna cena, sve pohvale za navedeni servis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9458 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 3243 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Inače ta firma mi ima najsmešnije ime ikada, kako li su se setili: Nikom (ne dam) auto Vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 290 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Javlja mi se da će im se cena servisa sada uskladiti sa ostalima. Previše ste pisali na tu temu, bolje da ste šaputali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1111 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Zainteresovan, 743 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Marko05 je napisao: Таман имам још 200км до сервиса. Провозам се до Кг и одрадим. Колико се чека на термин? Primetio sam da postuju vreme, cim dodjes odmah uzimaju motor. Naravno uz obavezno prethodno zakazivanje termina telefonom sa Stefanom. Cekao sam sat vremena (mozda ni toliko). Kafu sam dobio gratis sa njihove strane. Promenio pre 8 sati član Marko81 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 332 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 6/7/2026 at 11:09 AM, aca-pn said: Pa ovo u kg-u je duplo jeftinije nego u drugim servisima, odlična informacija. Kada sam ja radio servis na 5.000km u Varvarinu (pre mesec i po dana), rekao mi je da on ne diktira cene nego Gevara (predamnom ih je zvao da proveri cenu jer uglavnom radi kvadove) uvoznik i da ne može da naplaćuje van toga dok je motor u garanciji (ja platio 15.400din što je bilo jeftinije od BGa koji su plaćali preko 17.000din) jer će izgubiti licencu. A kada garancija prodje onda će cena biti odprilike duplo manja, kao ovo u KGu. Zato mi je sve nelogično, kako servis u KGu sada može da ima neke svoje cene (duplo manje!) a da i dalje ima licencu i bude Gevarin ovlašeni predstavnik?! Svaka njima čast ali ovde hebe lud zbunjenog, srbistan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max_Afrikanac 55 Napisano pre 2 sati U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ste obradili temu potrosnja goriva, sad sam na cca 450km i vidim da mi je prosek 6.2l/100km. Cini mi se da je to mnogo vise nego sto ste svi imali tokom razrade motora a i nakon. Ne prelazim 3k obrtaja, vozim po gradu za sada, do 70km/h, ne curi (bar se ne oseca gorivo i ne ostavljam tragove ). Nije sad neka frka, kapiram da je to nesto da napomenem na prvom servisu? Juce sam sipao pa cu manuelno od punjenja do punjenja sam da racunam, mozda je racunar zabrljao. Takodje sam imao situaciju da tabla nije pokazivala tacnu kolicinu (pisalo da je pun rezervoar i onda bam u nekom momentu pise da je na pola kapaciteta). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7533 Napisano pre 1 sat Drug član, 1659 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Мени је тако било у првих 350км, па ми се спустило на око 4. Других 350км 3.9, а трећих 350км, тренутно 3.7. Ресетује ми се километража на 350км па се често запистам да ли је мотор уопште био нов кад сам га купио и колико ли је прешао? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 290 Napisano pre 42 minuta Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Max_Afrikanac je napisao: Znam da ste obradili temu potrosnja goriva, sad sam na cca 450km i vidim da mi je prosek 6.2l/100km. Cini mi se da je to mnogo vise nego sto ste svi imali tokom razrade motora a i nakon. Ne prelazim 3k obrtaja, vozim po gradu za sada, do 70km/h, ne curi (bar se ne oseca gorivo i ne ostavljam tragove ). Mislim da je odgovor na tvoje pitanje tih 3000 obrtaja i 70 na sat. Verovatno ga voziš u višim brzinama sa malim obrtajima i motor se muči, to nije dobro ni za razradu ni za potrošnju. Prvih 500 je do 4000 obrtaja, drugih 500 može i do 6000. Za totalno nov agregat je bolja varijanta da ga gaziš od starta nego da ga voziš na malom broju obrtaja (iako obe nisu dobre). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...