Marko81 1112 Napisano Jun 2 Zainteresovan, 743 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koja je verzija najnovijeg apdejta MCU (ECU)? Moj je: CF_6AQ2MA0142 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 271 Napisano Jun 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Marko81 je napisao: Drugari, koja je verzija najnovijeg apdejta MCU (ECU)? Moj je: CF_6AQ2MA0142 Pisao sam o tome nekoliko stranica unazad, meni su ubacili istu verziju na poslednjem servisu, koji sam radio pre mesec dana. Primetio sam manje "seckanje" i malo drugaciji i marginalno jaci odziv na gas u smislu vise obrtnog momenta. Pre sam imao fabricki verziju ...141 Promenio Jun 2 član mandrak_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1112 Napisano Jun 2 Zainteresovan, 743 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da si pisao, ali cini mi se da nije receno koja je najnovija verzija. Ja imam istu verziju kao i ti i primecujem da secka na gasu a pogotovo me nervira cetvrta brzina gde masina zavija kao sirena. Danas sam uradio prvi servis od 1000 km i ovi iz servisa navodno nisu mogli da dobiju gevaru da se raspitaju oko apdejta MCU-a. Prosto neverovatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 271 Napisano Jun 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Marko81 je napisao: Znam da si pisao, ali cini mi se da nije receno koja je najnovija verzija. Ja imam istu verziju kao i ti i primecujem da secka na gasu a pogotovo me nervira cetvrta brzina gde masina zavija kao sirena. Danas sam uradio prvi servis od 1000 km i ovi iz servisa navodno nisu mogli da dobiju gevaru da se raspitaju oko apdejta MCU-a. Prosto neverovatno... Niko nemoze da dobije gevaru jer se nejavljaju ili imaju iskljucene telefone a komunikaciju mailom potpuno ignorisu, nadam se da ce ovo da isprave u buducnosti. "Zavijanje" u cetvrtoj brzini je poznat simptom kod 450ice a uzrokuju ga gume. Mnogi su potvrdili da sa drugim gumama ne rezonuje. Buka se cuje samo na relativno glatkim asfaltnim povrsinamma i nema veze sa agregatom ako se zbog toga brines. Sto se gasa tice, probaj dadotegnes rucicu gasa, odnosno sajle gasa. Promenio Jun 2 član mandrak_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godFree 9 Napisano Jun 2 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa! Napokon, nakon 2ipo meseca cekanja, od danas ponosni vlasnik mt-jca... Nije siva boja koju sam hteo ali nekako mi sad vise svidja ova crna i lepo su legli sivi rollbarovi sa sivim ramom nazad. Malo je reci da sam odusevljen dosad motorom, evo par slika... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 271 Napisano Jun 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda opako u "Tripple Black" varijanti Promenio Jun 3 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7412 Napisano Jun 3 Advanced Member, 2530 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam očekivao da će imati ove nove kolor sheme. @godFree Uživaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ReNNo 8 Napisano Petak u 15:27 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7000km na satu, ležaj zadnjeg tocka krenuo lupkati. Vidim da neko spominje da negdje idu 2 ležaja, negdje samo jedan. Zna li netko kakva je situacija sa 2025 modelom? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goraneo 0 Napisano Petak u 15:45 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Jel moze jedan savet? Da li je potrebno da se dopumpavaju gume za neki teret od 160-170 kg ukupno na mt-ejcu? Promenio Petak u 15:46 član Goraneo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10818 Napisano Petak u 15:56 BJB Maxi Scooter Club, 6793 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Nije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 335 Napisano Petak u 19:51 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Goraneo said: Pozdrav ljudi! Jel moze jedan savet? Da li je potrebno da se dopumpavaju gume za neki teret od 160-170 kg ukupno na mt-ejcu? Pa to prosto proceniš sam.... kada sednete dvoje (ili kako ga već toliko opteretiš) pogledaš kakva je guma! Ako legne dopumpaš je, ako se nije posebno promenila ne diraš ništa Šalu na stranu, oseti se to i u vožnji.... ako "ljulja" i nestabilan ti je u krivinam a i tokom vožnje, treba da se dopumpa. Ako se ponaša isto, onda nije potrebno.... generalno, za gumu koja ima 2,2 do 2,5 bara, obično ne moraš da diraš ništa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 335 Napisano Petak u 20:02 (promenjeno) Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas je MTejac stigao do kanjona a i do jezera ... Promenio Petak u 20:04 član chief.fire 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 335 Napisano Petak u 20:11 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, ReNNo said: 7000km na satu, ležaj zadnjeg tocka krenuo lupkati Vidim da neko spominje da negdje idu 2 ležaja, negdje samo jedan. Zna li netko kakva je situacija sa 2025 modelom? pa naš kolega @aca-pnje na modelu 2025g imao dva komada i menjao je, ali on nije prosečan vozač .... on će to bolje umeti da objasni. Moj je isto 2025g, sa oko 6.000km na brojčaniku trenutno, još mi ništa ne mrda. Ali počeo sam zbog vas da ` vatam stra' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7429 Napisano Petak u 21:33 Enduraš, 6735 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na lancaniku išla dva lagera bez semeringa (idiotsko rešenje), sto mi se nije svidelo, jer nisu zaštićeni od blata, prašine i vode, pa sam prepravio na jedan lager sa semeringom. Za tu operaciju sam morao da pravim drugi odstojnik kod strugara jer ovaj fabrički ne drži jedan lager i nosač lančanika na mestu, nego vremenom krene izlazi ka viljušci. Na sreću ovo sam brzo primetio, pa ubacio drugi odstojnik. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 51 Napisano Petak u 22:33 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki V strom 650 2012, CF Moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam ovde u temi o ceni prvog servisa na 1000km, u medjuvremenu videvsi moju poruku na forumu kontaktirao me je sef servisa u guevari Aca, i bukvalno se izvinuo i obajsnio da bi kod svih ovlascenih prodavaca i servisera trebalo da bude ista cena servisa, ali da se pojedini toga ne pridrzavaju. Aca je bio toliko korektan da mi je pronasao termin za servis subotom kod njih, uradili su servis i takodje mi zamenili prednji lancanik koji sam poneo. Sve pohvale za Acu, to je pravi odnos prema kupcima 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 231 Napisano Subota u 05:55 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @gago12 i koja je cena na kraju? Super je što čitaju i da rade na tome da poprave uslugu. Ne pišu ljudi ovde bez razloga... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ReNNo 8 Napisano Subota u 15:22 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, aca-pn je napisao: Kod mene na lancaniku išla dva lagera bez semeringa (idiotsko rešenje), sto mi se nije svidelo, jer nisu zaštićeni od blata, prašine i vode, pa sam prepravio na jedan lager sa semeringom. Za tu operaciju sam morao da pravim drugi odstojnik kod strugara jer ovaj fabrički ne drži jedan lager i nosač lančanika na mestu, nego vremenom krene izlazi ka viljušci. Na sreću ovo sam brzo primetio, pa ubacio drugi odstojnik. Povadio sam ležajeve iz svog 2025 modela. I ovdje su dva 6006 ležaja. Međutim, pored ova dva ležaja je bio i NILOS prsten. Ne znam da li je on pomogao, ali ovi ležajevi su kod mene skroz uredni. Kod mene je stradao 6303 ležaj koji je cak bio zaštičen semeringom. Nekako je voda uspjela da prođe kroz semering i britvu ležaja. Plan mi je pronaći neku SKF alternativu. Planirao sam zbaviti sljedeće: 2x SKF 6303-2RSH 2x SKF 6006-2RSH 1x SKF Semering 27X47X7 HMSA10 RG 1X SKF NILOS-Ring 6006 ZAV 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7795 Napisano Subota u 17:31 Ne silazi, 3433 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi i Koyo. Obavezno mast da odbija vodu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 789 Napisano Subota u 17:49 Zainteresovan, 756 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Astrid d.o.o. uvoznik za Koyo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7795 Napisano Subota u 17:58 Ne silazi, 3433 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kolega nije iz Srbije tako da mu nista ne znaci, jedino neko da mu dobaci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 789 Napisano Subota u 18:44 Zainteresovan, 756 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ispratio ali neka ostane zapisano, trebaće:) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7429 Napisano Subota u 21:50 Enduraš, 6735 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam našao slike kad sam menjao i kod mene je bio taj Nilos ring, ali on ne nudi nikakvu zaštitu od prodora vode i prašine, više je tu za mehaničku zaštitu lagera. Meni je za razliku od tebe voda ušla sa strane lančanika i oštetila prvi lager koji je iza Nilos ring-a, ali sam ih izmenjao sve za SKF-ove, jer su u njemu neki kineski no name lageri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 51 Napisano Subota u 22:44 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki V strom 650 2012, CF Moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan @ivannadjalin Ne mogu da pronadjem račun, ali negde oko 14800din. Evo i jedna fotka sa prve duze ture 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max_Afrikanac 56 Napisano Subota u 23:41 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svidela vam se jedna fotka pa evo još jedna 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 137 Napisano Nedelja u 00:37 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Top! Ja moram da montiram kameru na kacigi ili na motoru, nego mi je flip up kaciga pa ne znam gdje bih, mozda da stavim na motoru? Mada bice cimanje skidati svaki put kako je ne bi ukrao neko.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...