Rider000 1266 Napisano Novembar 7, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 826 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Haha, zanimljivo konstatovanje... Nisam znao da mi ovde vozimo zenski motor Ljudi sa CBXom obisli svet i to sve dokumentovano, ti kao potencijalni motorista sa 0 iskustva si uspeo da shvatis da je to pre svega gradski motor, cestitke. Kontam da mozda i trolujes jer vec u par tema deluje da lozis ljude. Da bi dao sud, covek pre svega treba da ima iskustvo sa samom stvari, a ne da prica napamet. Na slici stari CB500X. Gradski motoric stigao iz Engleske do Bliskog Istoka... Promenio Novembar 7, 2023 član Rider000 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1352 Napisano Novembar 7, 2023 Drug član, 1137 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 Pa jel ne vidis da je zensko na slici 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano Novembar 7, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ukanalio vas Gija Nisam znao da postoje muski zenski motori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1266 Napisano Novembar 7, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 826 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Stize i novi CB500X, pardon NX500. Nasledjuje instrument tablu od Transalpa 750, lepo. Prilagodjen ECU. Ostale izmene su manje vise kozmeticke prirode. Promenio Novembar 7, 2023 član Rider000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gija 48 Napisano Novembar 7, 2023 (promenjeno) U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: H2R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Rider000 je napisao: Haha, zanimljivo konstatovanje... Nisam znao da mi ovde vozimo zenski motor Ljudi sa CBXom obisli svet i to sve dokumentovano, ti kao potencijalni motorista sa 0 iskustva si uspeo da shvatis da je to pre svega gradski motor, cestitke. Kontam da mozda i trolujes jer vec u par tema deluje da lozis ljude. Da bi dao sud, covek pre svega treba da ima iskustvo sa samom stvari, a ne da prica napamet. Na slici stari CB500X. Gradski motoric stigao iz Engleske do Bliskog Istoka... Види Рајдер000, не знам које си год. , имаш право, моје искуство са моторима је 0, али зато животно искуство ми је 100%. Људи и са бициклом обиђу цео свет, зар не.!? Ја знам људе који возе и смарта или фићу, па прелазе озбиљне километраже. И то је право и избор сваког. Само мотор као мотор је сигурно добар, квалитетан, чак је и леп, ја сам размишљао да га узмем за то почетничко искуство. То се не доводи никако у питање. Хонда је то. ( знам какве аутомобиле праве) Али да, признајем можда мало и тролујем у овој сад теми, али брате прочитах 20 страна као будала у 3 ноћу, а од тога 18 као да жене коментаришу нову торбицу или ципеле. Знаш као лепе, супер, али онда иде али... Прво сте га сви ви који га возите толико нахвалили ( чуш бест бај) а онда иде лагна пљувачина на фињака, те није удобан, те нема довољно снаге, те вибрације, те увозници говнари и овлашћени сервиси итд...( што нико не каже да све то није тачно). Ја сам можда мало старија генерација или више тај олд скул фазон, и не кажем да не би возио тај мотор или ти смарт код кола ( и возио сам га једно време) али брате зна се шта је мушки мотор или ауто. И са чим би волео ако имам избор да кренем у пут око света. Закључак, обзиром на све, ( снага, потрошња, управљивост, registracija) више је за градски и око града мотор. ( моје мишљење) Нису ни многи возили QJ SRT 700 X па одмах осуђују као кинез. А кошта исто као та хонда а за њу је по мом мишљењу озбиљан мотор са брда опреме, а и добављачи су доста озбиљнији и професионалнији. И да цитирам опет себе, не искључиво женски, већ за омладинце, почетнике и припаднице лепшег пола, и за оне који имају А2 дозволу, ..то је мој став и не мораш да се слажеш са њим, али немој ни да се љутиш на мене. Можда за који дан се и ја будем возио на CB500x ( али само ако буде нешто екста повољно, испод цене) Promenio Novembar 7, 2023 član Gija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1266 Napisano Novembar 7, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 826 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @GijaNe volim pristrasnost, pa i sam nisam pristrasan da bih branio Hondu kao da me placaju za to, sve sto sam ja u temi pisao je onako kako jeste. Pomenuo si sediste, mnogo ozbiljniji i 2x skuplji motori imaju istu problematiku i sta sad... Nije stvar koja ce me odbiti od kupovine. Ne varaj se da je taj QJ bez vibracija, konfiguracija agregata je ista kao na Hondi, parallel twin 180°. Kosta kao Honda ali po izlasku iz salona, kosta kao pola Honde.To ne pisem da bih provocirao vlasnike QJa nego jer je to cinjenicno stanje na trzistu. Malo preuvelicavas, nema nikakve pljuvacine u temi niti motor hvalim i uzdizem u nebesa, realno pisemo, barem ja. Ja sam licno ovaj motor kupio jer ispunjava sve sto je meni potrebno i ne tezi 250kg bez dodatne opreme, a za moj stil voznje, snage imam sasvim dovoljno. Koliko si kilometara napravio na QJ-u? Nije ni cudo sto su oglasi puni novih kineza, kad se kupuju motori jer su lepi veliki i muski, pristupacni, a iskustva u voznji ni u prici... Ako si 1.90+ i 100+kg, CB500X nije motor za tebe. Promenio Novembar 7, 2023 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 606 Napisano Novembar 7, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Gija said: Закључак, обзиром на све, ( снага, потрошња, управљивост, registracija) више је за градски и око града мотор. ( моје мишљење) Odbrana CBX-a :). Samo tvoje misljenje nije bitno, jer nisi u zivotu vozio motor . Nema potrebe da pises sve sto ti prolazi kroz glavu, razmisljaj u sebi malo :). Vozi nesto da malo steknes osecaj i iskustvo, pa onda prenesi drugima misljenje. Kao kada si se odusevio sto si probao 5 minuta nc750 u drugoj temi... Promenio Novembar 7, 2023 član Blackened 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gija 48 Napisano Novembar 7, 2023 (promenjeno) U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: H2R Prijavi odgovor kao problematičan Ауу ала су скочили cbx-ovci. Нико није напао CBX. Ок. Мотор није женски, али сте ви који га возите ко жене..ради вас его одмах Моје мишљење није уопште битно, и признајем да сам прочитао ових 20 страна у дневној варијанти вероватно ништа не би написао, овако сам се изнервирао. Као што не морам да износим коментар , не мора ни од 20 страна 18 да читам о глупим детаљима или гледам слике као на инстаграму. ( да љубоморан сам на слике са Тенерифа, признајем) јел ово инстаграм или озбиљан форум?! ( шалим се) Наравно , нико ме није терао, ко ме јебе, сам сам крив.. Али нисам баш једину који мисли тако. On 9. 2. 2022. at 19:01, Andrej_Hotstepper je napisao: Te druge vile nisu nužno bolje. Ovo je čuveno hondino govno, Showa SFF.. (separate function fork). Ukratko - jedna vila ima oprugu druga ulje. Sami smo krivi. Jer kupujemo motore kao žene kola. Baš je leeeep i crven. E pa ko nas jbe. 21. Vek... Prodaju nam govna a mi srećni skačemo srećni ko na reklami za uloške. Ali eeee digitalna komanda tabla, tač jbni skrin, modovi... moj CB500 iz 1998 je imao isto paralelni twin i 60konja... Ovaj sad ima 40... Ali e... Tač skrin... Sve je postalo H&M i New Yorker... Kupiš, nosiš dve sezone i kanta. Ali sve ekološki, od recikliranih materijala, a motori sad euro5, lavanda na auspuh izlazi... Idem da popijem čaj, nešto sam nervozan danas... Друго Pre 2 sati, Rider000 je napisao: @GijaNe volim pristrasnost, pa i sam nisam pristrasan da bih branio Hondu kao da me placaju za to, sve sto sam ja u temi pisao je onako kako jeste. Pomenuo si sediste, mnogo ozbiljniji i 2x skuplji motori imaju istu problematiku i sta sad... Nije stvar koja ce me odbiti od kupovine. Ne varaj se da je taj QJ bez vibracija, konfiguracija agregata je ista kao na Hondi, parallel twin 180°. Kosta kao Honda ali po izlasku iz salona, kosta kao pola Honde.To ne pisem da bih provocirao vlasnike QJa nego jer je to cinjenicno stanje na trzistu. Malo preuvelicavas, nema nikakve pljuvacine u temi niti motor hvalim i uzdizem u nebesa, realno pisemo, barem ja. Ja sam licno ovaj motor kupio jer ispunjava sve sto je meni potrebno i ne tezi 250kg bez dodatne opreme, a za moj stil voznje, snage imam sasvim dovoljno. Koliko si kilometara napravio na QJ-u? Nije ni cudo sto su oglasi puni novih kineza, kad se kupuju motori jer su lepi veliki i muski, pristupacni, a iskustva u voznji ni u prici... Ako si 1.90+ i 100+kg, CB500X nije motor za tebe. Ма наравно. И да си мало пристрасан ( а јеси сигурно ) то је ок и нормално. Па и ја кад купим први мотор који год да је и какав год бићу пристрасан. Све је то нормално. И наравно да треба да гледаш своје потребе и да возиш у складу са својим стилом. Тако и треба. И нема савршених мотора, и сваки има и вибрације и мана итд. Не преувеличавам, него такав утисак сам стекао, признајем можда из бесa што мртав уморан прочитах 20 страна у 2 ноћу о овом мотору јер сам се и ја загрејао за њега. Што се тиче QJ наравно да нисам прешао ни 1 км, али са гледао на ЈТ озбиљне рецензије што домаће што стране, и то људи који нема шта све нису возили од моторцикла. И нисам приметио да има много више половних Кинеза од Јапанаца. Бар не да су 2022 или 23 годиште и да су преко 600 кубика.. Pre 1 sat, Rider000 je napisao: Zatrpavaju se teme piskaranjem od kog nema nikakve vajde. Ova tema je samo jedna od zrtava, sutra ce biti neka druga(neki drugi motor)... U redu je prokomentarisati i treba, ali iz ici iz teme u temu i pisati izokola je malo bzvz. Слажем се. Прочитај претходних 20 страна, али објективно. Promenio Novembar 7, 2023 član Gija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1266 Napisano Novembar 7, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 826 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav ego, radi cega? Nemam neki trip oko toga. Volim videti i probati sve na 2 tocka. Motore ili volis ili ne volis... Nije lepo samo kad se prica ono sto nije tacno ili istinito, zato sam se ukljucio... Bilo je slucajeva gde su clanovi u nekim drugim temama cak i pretili ljudima koji su im blatili motor. Meni ako se nesto svidja i ne interesuje me bas puno sta drugi misli. Samo opet kazem, nije u redu da se trabunja u temi a bez ikakvog prethodnog dodira s motorom... Ko i ja sad da odem u temu o nekom drugom motociklu i pisem kako sam citao recenzije i misljenja i da je motor takav i takav, a nisam ga video ni u prolazu... Bezveze... Sud o motoru donosis jer si procitao 20tak stranica na forumu ili tako sto si pogledao par recenzija na yt... U startu si se zeznuo... Svi oni taj motor dobiju na test od dan, dva, tri. Niko od njih ga nije kupio i presao ozbiljnu kilometrazu pa onda rekao kako i sta. Motor odes da vidis, sednes, opipas, probas a ne da citas po internetu sta ko misli, da l su bolje ove vile ili one vile... Misljenja su kao guzice, svako ih ima... Tema ide u off polako, pa se iz ove diskusije iskljucujem. Promenio Novembar 7, 2023 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1107 Napisano Novembar 7, 2023 Drug član, 382 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Ja se slažem sa čovekom 100%, lepo su ga i prijatelji posavetovali u vezi gs 850, to je pravi muški motor i sa njega ne može da se padne. @Gija Nemoj da te prevare ove maskirne kolor šeme, nisu muške, odmah na tamnu stranu sile i plavo-beli propeler 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 606 Napisano Novembar 9, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Nismo pisali, Rally Raid je izbacio Suspension Level 2 Kit za 22.+ modele. Deluje zanimljivo, samo nema jos nekih recenzija. Postaje bas dobar za off-road onda. Ukratko: - 20mm visi clearance - 20mm veci hod suspenzije napred i nazad (170mm napred i nazad) - daljinsko hidraulicno podesavanje preload-a Rally Raid Level 2 CB500X 22,+ Promenio Novembar 9, 2023 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makuss 6 Napisano Novembar 10, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB500X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo! Ako nekoga zanima Nov Cb500x sa 1000km ja prodajem. Neplanirano sam seo na GS provozao i resio da ga kupim, pa ko voli i zeli Nov motor (star mesec i po-dva) a da da malo manje para tu sam http://www.polovniautomobili.com/motori/22432689/honda-cb500x-nov-999km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NONAN 1919 3 Napisano Novembar 11, 2023 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Posle 20.000.km pređenih moji utisci su ovakvi.(Honda CB500X 2022 godište) 1.) Potrošnja 3 litre na 100 km kombinovane vožnje,grad i otvoren put. 2.)Registracija 17.000.komplet sa njihovom uslugom. 3.)Servis na 20.000.km.15.500. dinara. 4.) Vožnja sa uspravnim sedenjem bez ikakvog opterećenja kičme,ramena,ruku itd. 5.) Zadnja kočnica prvih 10-15.000 km slaba a sad radi super ali mora da se malo jače nagazi 6.) Vetar na 80 km/h sa fabričkim vizirom ubi u kacigu.Kod Ivana odrađen viši vizir ali sad baca i okreće na grudi i rebra ali tu se ne može ništa tako je kako je. 7.) Ubrzanje... Nije ovo motor za tako nešto.Ovo je motor od tačke A do tačke B i za uživanciju u vožnji. 8.) Od 103 -106 km/h zastoj u ubrzanju i blagi trzaj a zatim ide sve kako treba a brzinu do 120 km) h podnosi odlično ali bez bočnog vetra tada malo oseća udare i zanosi. 9.) Prednji točak 19" Ne da pegla nego fantazija kao i amortizeri.Kao na lađi. 10.) Problem su delovi za njega jer ih ima jako malo i skupi su. I moj problem je zadnji lančanik za njega.Prednji ima,lanac ima ali zadnji lančanik nema niko pa ako neko može da pomogne da ga nabavim i da odradim zamenu. Promenio Novembar 11, 2023 član NONAN 1919 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 606 Napisano Novembar 11, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Quote 8.) Od 103 -106 km/h zastoj u ubrzanju i blagi trzaj a zatim ide sve kako treba a brzinu do 120 km/h Pozdrav, kakav trzaj/zastoj imas? A lancanik, vec gotov? Pa imas iz EU (Spanija ima dosta stvari). Ja vidim ove dve najbolje opcije, uglavnom bolje DID 520 x-ring VX lanac, kazu da dosta duze traje od fabrickog: 1. OEM zupcanicici prednji zadnji 23801-MKP-D00 (15T) i 41201-MKP-DN0 (41T) + DID 520 x-ring VX (vidim ima i zadnji od 19-21 modela pod drugim brojem 41201-MKP-J80, deluje isto, trebalo bi i taj da pase, provericu) 2. Ili ceo Kit sa DID 520 ZVM-X lancem, ima od 150-170E Kit HONDA CB 500 X 19-22 REINFORCED CHAIN KIT Mozes i uzeti 16T zupcanik umesto fabrickog 15T, ako vise vozis po auto putu ili manje ides u visoke obrtaraje, sto bih rekao da je slucaj po komentaru. mada ja ne bih, vise volim krace brzine i obrtaje. U svakom slucaju trebalo bi ovo da dosta duze traje od fabrikog seta. Promenio Novembar 11, 2023 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makuss 6 Napisano Novembar 12, 2023 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB500X Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 11. 2023. at 19:05, makuss je napisao: Pozdrav drustvo! Ako nekoga zanima Nov Cb500x sa 1000km ja prodajem. Neplanirano sam seo na GS provozao i resio da ga kupim, pa ko voli i zeli Nov motor (star mesec i po-dva) a da da malo manje para tu sam http://www.polovniautomobili.com/motori/22432689/honda-cb500x-nov-999km Drugari ,da dodam....Imam naruceno iz Delte: ROL BAROVE - OEM CENTRALNI STENDER -OEM UTICNICU 12V -OEM Posto prodajem motor oprema je na prodaju i stize za neki dan. Ispod cene ide jer mi nije potrebna. Promenio Novembar 13, 2023 član makuss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1266 Napisano Novembar 17, 2023 Zainteresovan, 826 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 10. 2023. at 12:11, dule0911 je napisao: U komsiluku, u roku od 24h se poredjali jedan za drugim u jednakim vremenskim razmacima, zanimljiva pojava. Ne znam iz koje arapske zemlje putuju i koja im je finalna destinacija, al vidi se da ih ne stede. Steta sto mi je mali, bas je interesantan motor. Ovo su verovali ili ne tajlandske tablice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 606 Napisano Novembar 17, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, svaka im cast (racunam, to moze biti 12K+km kopnom, avionom je oko 8.5K iz BG-a, ni Google ne izbacuje rutu za kola). Hm bas da vidim ako bi to islo, za nas pasos su vize malo cimanje (mada su online vecina), i izbeci ratove usput :). Bugarska, Turska, Iran, - (ovaj deo ne znam kuda)-, Kina - Laos - Tajland EDIT: Google maps ne radi u Kini, zato ne moze da spoji sve Promenio Novembar 17, 2023 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 261 Napisano Novembar 17, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Delovalo je da su na roadtripu, samo im sneg malo pomrsio racune, tih dana je krenula naglo da pada temperatura, a po brdima sneg. Prevoji jedan po jedan zatvoreni (fotkao sam ih u ch). Sad gde su tacno zapoceli putesestvije je drugo pitanje. Interesanto mi je da su im prednje gume bile prilicno istrosenije od zadnjih, nije mi bas jasno kako, sem ako su skoro zamenili samo zadnje, a i one su vec bile solidno potroseno (ako voze kao ja, gume im imaju oko 4000-5000km posto vozim iste na Transalpu). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1266 Napisano Novembar 18, 2023 Zainteresovan, 826 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Tajland, Banglades, Indija, Pakistan, Iran, Turska i eto ih kod nas na Balkanu i onda dalje... Kapa dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ctxorka 6 Napisano Novembar 26, 2023 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CB500X 2023. Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, da li je neko od vas montirao ACERBIS Argon štitnike za ruke Honda CB500/NC750? Na njihomom sajtu piše da su za: HONDA CB 500 X / 2019 / 2020 / 2021 / 2022 / 2023 HONDA NC 750 X / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021 / 2022 / 2023 Međutim, kada sam probao da ih postavim na korman primetio sam da su kraći nego što bi trebalo, kao da poluga dodiruje štitnik. Kupio sam ih u Barel prodavnici. Nisam vadio iz kormana onaj deo u koji se šrafi tegić ali ovako kada ih postavim kao da ne pasuju. Plašim se da izvadim taj deo a da posle ne mogu da ga vratim ako nešto ne pasuje. Promenio Novembar 26, 2023 član ctxorka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan A jel bi pomoglo da ih ovde malo pomeriš u "zglobu"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1266 Napisano Novembar 26, 2023 Zainteresovan, 826 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan SW Motech Cobra stitnici znam da 100% pasuju na CB500X , za Acerbis nisam siguran. Ili ovo sto Dragan kaze ili da vratis stitnike u radnju ili da stavis drugu rucicu kvacila i kocnice, tj. aftermarket neke, krace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Da, i moji su Sw-motech... Na "zglobu" postoji šlic koji dozvoljava podešavanje odstojanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2773 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovi stitnici kao na slici kod kolege na nc zahtevaju kit za montažu, skida se teg, vadi nosač u kormanu, u setu za montažu se dobiju dodaci, mislim tri velicine, nek kolega @Skittlesposalje jos koju sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ctxorka 6 Napisano Novembar 26, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CB500X 2023. Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam slike i razlikuju se na @Skittles NC750X... Ovi koje sam kupio su malo drugačiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...