Jump to content

Moto Zajednica

makuss

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    HONDA CB500X

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

makuss's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. makuss

    CB 500X novi

    Prodajem alu kofer, maltene nov...mesec dana bio na motoru i skinut je jer sam prodao motor. Nema tragove koricenja. Cena 240e
  2. makuss

    CB 500X novi

    Nosac kofera Kappa Honda cb500x - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Nosac kofera za Hondu Cb500x, koriscen na motoru svega mesec dana i skinut jer sam prodao... Ako nekome treba. Pozdrav svima!
  3. makuss

    CB 500X novi

    Drugari ,da dodam....Imam naruceno iz Delte: ROL BAROVE - OEM CENTRALNI STENDER -OEM UTICNICU 12V -OEM Posto prodajem motor oprema je na prodaju i stize za neki dan. Ispod cene ide jer mi nije potrebna.
  4. makuss

    CB 500X novi

    Pozdrav drustvo! Ako nekoga zanima Nov Cb500x sa 1000km ja prodajem. Neplanirano sam seo na GS provozao i resio da ga kupim, pa ko voli i zeli Nov motor (star mesec i po-dva) a da da malo manje para tu sam http://www.polovniautomobili.com/motori/22432689/honda-cb500x-nov-999km
  5. makuss

    CB 500X novi

    Ja sam narucio 12v i rol bar i centralni stender u delti al jos uvek ne stize...Ima mesec dana. Inace sam se lomio za ove bocne zastite od vetra, nisam uzeo...Al moze se uzeti, nije losa stvar (Ako radi)
  6. makuss

    CB 500X novi

    Hvala na info @Rider000 Auuuu kakva priroda Gde je ovo mesto tacno?
  7. makuss

    CB 500X novi

    Ja ga mucim po nekim brdima i savrsen je za to cini mi se..Mnogo klipova ima o njemu na off-u...A i ljudi bas dobro voze A sta kazete ljudi, kako se vozi na auto putu? Koja brzina mu prija? Ima li previse vibracija? Nikako da probam.
  8. makuss

    CB 500X novi

    Ja mozgam sta bih stavio...trenutno nemam ni jedan kofer...pa je tesko...A realno ovi plasticni vise stoje Hondici
  9. makuss

    CB 500X novi

    Odlicno izgleda, kao fabrika skoro....Koji je ovo nosac kofera? Jaooo sve mi treba
  10. makuss

    CB 500X novi

    Znaci nisam jedini...ruke me bole svaki dan. Rekoh nije valjda ovo normalno...Da, sediste samo ravno da bude. Nisam jos vozio auto put, kakav je za duza putovanja?
  11. makuss

    CB 500X novi

    Hvala! Sediste mi je vec nudjeno isto to od Srdjana, kontaktirao sam ga ali ovaj uzgled mi nije nesto. Ali nije lose investicija, kontam da je sire malo od fabrickog i da nece boleti zadnjica. Rucice su odlicne, ja sam mislio da stavim da se malo resim vibracija...Kvacilo i ne moras do kraja da stiskas...al sad ne znam koliko je debelo sad. Ja stiskam kvacilo sa dva prsta, nikad do kraja. Splasnuce taj sundjer vremenom malo valjda...Koliko kostaju i gde si uzeo?
  12. makuss

    CB 500X novi

    Pozdrav svima! Postao sam vlasnik Honde cb500x pre par dana, citao sam ovde temu od pocetka do kraja pa reko da se pridruzim vama i razmenim iskustva. Vozim motor 10ak dana sve gradska voznja 80%, za sada sam zadovoljan osim par stvari....Klizim niz sediste non stop a i suvozac. (Mislim da cu morati da prepravljam) , drugo ja sam visok 180cm i lagano upravljam njime, nije frka ali su mi kratke ruke i cesto osetim da sam previse oslonjen na njih, razmisljam da stavim nastavak i malo podignem korman. Jel imao neko slican problem? Inace ovo mi je prvi motor, u automobilizmu sam dugo i promenio sam brdo auta ali motor prvi. Jedna dopuna, manjak antifriza u Hondi, tako dosao iz Delte. Neverovatno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja