Jump to content

Moto Zajednica

Gija

Članovi
  • Broj tema i poruka

    58
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    H2R

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Gija's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

46

Reputacija u zajednici

  1. Значи ако сам добро разумео, наручим кацигу или јакну или било шта из Барела или од фирме из Суботице, то стигне, ја испробам кући лагано, и ако ми не одговара могу да вратим у року од 14 дана. ?! Ако је то тако, одмах ћу да наручим кацигу ИКОН из Суботице да пробам, јер исте нема у Београду. Друго , многи ти сајтови и фирме немају свој лагер него чекају да ви поручите, па онда они поручују од добављача , да ли су у обавези да морају да приме робу назад ?!?! Ако је стварно тако, сутра ћу поручити 5 кацига , између осталог и МТ кацигу, не знам каква је за Лонг овал облик главе ?!
  2. Ако можете мало да ме упутите. Јер то правило од 14 дана кад се наручује онлине важи за све сајтове или само одабране?! И како се у случају да нешто неодговара враћа вама новац и њима роба.?!
  3. A јел постоји опција да као грађанин Србије наручим и платим без пдв, а да ми пошаљу робу код тетке у Мађарску .. ? И како се рачуна ако лично одем у њихову продавницу. Коју цену добијам.
  4. Изгледа да ћу ја бити вероватно први. Идем сутра да пробам и ако ми паше узимам па јављам
  5. Па не могу рећи да делимично кад тако кажеш ниси управу, али то није наша производња, то је увознички лоби који заправо на дуже стазе уништава нашу економију. Друго, за раднике си управу, драго ми да неко прими плату и остане у Србији, али кад видим да ти исти радници раде за 50-60 хиљада, а газде возе џипове од по 150000е , онда тешко да желим да им оставим новац, код пореза опет би био управу, али кад видим да политичари од тог новца финансирају своје бахате пројекте и животе, старлете итд , не желим ни порез да платим. ( мислим на све политичаре, и бившу и садашњу власт) овде се граде стадиони и неке куле и зградетине, а бар четвртина Београда нема канализацију, а да не помињемо остатак Србије.( Зрењанин у 21-веку нема пијаћу воду) Друго путеви су такви да као бајкер сваког дана можеш да изгинеш, а тога у Немачкој нема. И за крај , кад ти видиш кацигу код нас 75000 или јакну а у Лоуис-у је 300е , нема ту више патриотизам. Док сам ја био патриота, газде ( увозници) дају радницима 50-60 хиљада плате, пријаву на минималац, док они возе џипове од 100000е и купују станове од 5000е квадрат. Нека мало они буду "патриоте" па нека мање деру кожу народу. Част изузецима. ПС: не плаћаш порез , добијеш поврат ПДВ-а, што је јако битно.
  6. Прадеда погинуо у битци на Церу, али зато деда био на скупу тенкова Т-34 у Берлину 1945.. Изгледа да ћу ја први у породици на мотору у Берлин, али до Лоуиса по кацигу, јер овде слаб избор.
  7. Где то има у Београду да се проба?
  8. Shoi без обзира на врхунски квалитет, али како Јапанац може да направи кацигу за Европљане, белу расу.. није ми јасно
  9. 2024 година Јер има нешто да се променило, сазнало и слично. Ја данас пробао Shoi и кад узмем L удара ме у чело, кад узмем xl онда пуно луфта на образима. Исто је и да scorpion exo 1400 carbon.
  10. Gija

    AGV KACIGA -ISKUSTVA

    Да ли неко има искуства са К6 моделом. Узео би је због тежине, лагана је и има 5 звездица на Шарп тесту.? Или Shoi NXR2 ? Која је тежа.. Јел има искуства неко? Да ли су ове две кациге ту у рангу по квалитету или су разлике велике?
  11. Значи ако ја из Србије наручим добијам по јефтинијој цени, ако сам разумео?
  12. Људи , јел ово могуће?! Цена преко лаптоп-а и цена преко телефона У истом дану , сат, управо сад?
  13. Gija

    Suzuki SV650

    Jel moguće da nema nista o ovom modelu napisano od modela 2003 god. Da li nema danasnjih vlasnika modela od 2015 pa na ovamo.?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja