VPetar 381 Napisano juče u 12:46 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Još ako su tamna stakla na Tuaregu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4460 Napisano pre 22 sati Malinar u pokusaju, 1896 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre kolona ispred mene a stari clio 2 mi konstantno u repu skutera, nešto mu smetam iako idem odmah za kolonom. Nailazimo na ležeći i ja idem desno da obidjem, to je ovaj u cliu iskoristio, preleteo ležeći i nabio gas samo da bi me zatvorio. Sad je on tik iza auta koji je bio ispred mene i ja nemam gde. Propustim ga i na prvom sledećem semaforu obidjem celu kolonu i stanem prvi. Ne razumem taj gnev i bes kod ljudi, šta sam mu ja kriv. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 381 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ljudi ne razumeju ja se uvek trudim da im objasnim ovako: Zamisli da sam i ja u autu. Zamisli da je svaki motor dodatni auto (realno uglavnom ima po 1 osoba u autu). Ovako ja sada dođem ispred tebe, za par minuta idem dalje ispred i kao da me nikad nije ni bilo. Samo ljubomoru/sujetu na minimum i nema problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1703 Napisano pre 15 sati Vinyl rider, 897 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan ..... ja ga lepo pitam : sta je bilo majmune ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5785 Napisano pre 8 sati Drug član, 1978 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uključujem se u Bulevar oslobođenja (u Beogradu) iz sporedne ulice i neka majmunčina na raspalom R-u bez tablice koji je išao iza mene me obilazi jer će on valjda u svojoj glavi brže jer negde žuri valjda. Video sam ga pa sam stao, inače bi opet morao da krpi plastike i da mi plati krilo na autu Stvarno mi nije jasan taj sklop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8553 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 1673 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Luka9905 said: Vožnjom malo Yuga malo Touarega imam priliku da uvidim koliko nam je narod iskompleskiran To ne može da se prepriča, to treba doživeti. Yugo = zeleno svetlo da ti nanu naninu, da te seku, da ti sviraju, Touareg = recept da budeš uvek propušten i da ti niko ne svira. Pa nije bas tako uvek. Zalecu se neki sa nizom klasom automobila, tj. malim autima. Ja vozim crnog Trega sa vazdusnim vesanjem na drugom nivou. I seku punu, bez razloga prelaze na pravcu u moju traku itd. Srecom sam razuman i pazljiv. Ali stvarno pokusavam da shvatim te vozace. Nastradali bi gore nego ja, u slucaju da dodje do direktnog sudara. Verovatno koriste mobilni, ili neke stimulanse... Svakako bahati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1205 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kada neko vozi kao retard, onda je uglavnom u pitanju mobilni telefon. Kada vozi kao manijak, onda je verovatno retard u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11102 Napisano pre 6 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3346 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Bor-i-slave je napisao: Pa nije bas tako uvek. Zalecu se neki sa nizom klasom automobila, tj. malim autima. Ja vozim crnog Trega sa vazdusnim vesanjem na drugom nivou. I seku punu, bez razloga prelaze na pravcu u moju traku itd. Srecom sam razuman i pazljiv. Ali stvarno pokusavam da shvatim te vozace. Nastradali bi gore nego ja, u slucaju da dodje do direktnog sudara. Verovatno koriste mobilni, ili neke stimulanse... Svakako bahati. Isti slučaj i kod mene sa Navarom. Još podignuta 5cm. Čak sam i imao žestok sudar sa likom iz sporedne ulice. I bezbroj puta sam zakačio ivičnjak izbegavajući čeoni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...