stari roker 4896 Napisano pre 5 sati motoras, 2629 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da imam trenutno pet motora i da u garažu ne mogu da udjem, rešio sam da prodam jedan. Dvoumio sam se između dva i odlučio sam se da Honda može da ide. U principu,osim Kawe koju vozim ona je jedini motor na kome nema ništa da se radi i koja je spremna za sezonu. Ako je neko stigao da isprati već sam pisao negde na forumu sta sam radio. Nije smetnja ni da ponovim. Motor sam kupio od drugara kome je isti ostao od oca u nasledstvo. On nije u tom svetu ,platio sam koliko je tražio i preveo na sebe. Motor nije nov,ima po neka ogrebotina. Skinut hladnjak i opran. Zamenjen antifriz. Zamenjen filter i ulje. Naravno Silkolene 10w40 comp4. Zamenjen zupcasti kais i roler. Vodena pumpa i zatezac u odličnom stanju. Akumulator ne znam koliko je star ali drži struju i pali motor. Svećice nisam menjao jer sam video da ih je menjao prethodni vlasnik. Čini mi se da slavina ne radi bas kako treba. Zato sam uradio bypass kao i mnogi i to radi savršeno. Cena na PA je 2500 eura, a ovde kako se dogovorimo. Najveći problem je taj da motor nije registrovan i kao takav teško može da se proba na ulici. Može poziv,moze poruka na viber,može ovde na pp,može u temi. 063 220886 Milan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...