Jump to content

Moto Zajednica

Honda st1100 Pan European 1992.

Recommended Posts

• motoras, 2655 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500
Pre 23 sati, Biker Q je napisao:

I semerinzi stapova, to si zaboravio.

Da,uradio sam i to.

Manje - vise sredio ga kao za sebe. Jos sam se dvoumio da li da ga ostavim ili ne,ali stvarno mi je nepotrebno da gomilam ono sto necu voziti.I posle mislim se,dodje neko da ga proba ili ga prodam,ono pukne kais. Ja onda kupim nov. Kad sam skinuo kais,cuje se roler. Daj i njega. I tako jedno po jedno...

Evo i VN razmišljam da prodavam,ali isto moram da ga sredim. I na njemu cure vile,treba novo ulje,pranje,poliranje...

Jbg,u garaži krcato,ne možeš proći. U četvrtak izvlacim Ninju u toj gužvi naslonim ga na vrata od garaže. Ali to je već za rubriku sta me je danas iznerviralo.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motoras, 2655 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Hajde da probamo ovako.

Ako neko želi da predje na Pan Evropu,a ima neki drugi tip motora neka mi ponudi. Mozda mi odgovara. Takodje mi možda odgovara i zamena za neki auto u toj vrednosti. Naravno,neka se ne očekuje da Hondu računamo u zameni kao za keš. 

Mogu na sav dogovor da spustim još 50 evra,ali da vratim staro ulje. Zezam se,naravno...

• Haha 3

• Svrati ponekad, 212 postova
  • Motocikl: Aprilia SR MAX 300

Bez uvrede , ali mislim  da polovne motore više niko neće hteti da kupi zbog cena koje nisu uopšte normalne.

Npr oglas yamaha xj6. 2009 cena 4500 e. Prešla 70000.

Treba biti više nego naivan pa platiti ovo.

Sa pola ovih para odeš u salon motora , uzmeš nov , plačaṣ̌ beznačajnu ratu (100 e) i voziš.

To planira da uradi i ovaj što prodaje ovu starudiju ,kad i ako je proda.

Znači, čekamo mušterije koji nose košulje  koje se zakopčavaju nazad.

• Haha 2
  • Zbunjen 2

• Drug član, 793 postova
  • Motocikl: će si bude
1 hour ago, waterman said:

Bez uvrede ,

Pa vidim ja sumnjiv mi ovaj @stari roker😀

Nešto mi govori da ti nisi jedan od njih? 😄

• Haha 2

• Drug član, 733 postova
  • Motocikl: Honda VFR800 FI

Ja kad htedoh da menjam tdm za nesto novo, shvatih da ako hocu nesto slicno, treba mi 15-20 000 evra da bih napravio neki pomak.
Nov strom 650 za 8000 evra nije napredak u odnosu na tdm850.

Ne opravdavam cene polovnih motora, samo kazem.

Promenio član JoeD
  • Podržavam 2

• Ne silazi, 4138 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb
1 hour ago, JoeD said:

Ja kad htedoh da menjam tdm za nesto novo, shvatih da ako hocu nesto slicno, treba mi 15-20 000 evra da bih napravio neki pomak.
Nov strom 650 za 8000 evra nije napredak u odnosu na tdm850.

Ne opravdavam cene polovnih motora, samo kazem.

...a šta ti taj motor ne pruža što ćeš novim dobiti? 

• Podržavam 2

• Drug član, 733 postova
  • Motocikl: Honda VFR800 FI
4 minutes ago, Andrej_Hotstepper said:

...a šta ti taj motor ne pruža što ćeš novim dobiti? 

Ma nisam imao zamerke iskreno, nego eto. Dodje coveku :D
Na kraju neplanirano uzeh VFR.

Nego da ne razvlacimo disusiju i offujemo temu.

Promenio član JoeD
  • Podržavam 1

Just now, JoeD said:

Ma nisam imao zamerke iskreno, nego eto. Dodje coveku :D
Na kraju neplanirano uzeh VFR.

...ah.. Da.. Imao... 😉👌 

• motoras, 2655 postova
Pre 3 sati, waterman je napisao:

Bez uvrede , ali mislim  da polovne motore više niko neće hteti da kupi zbog cena koje nisu uopšte normalne.

Npr oglas yamaha xj6. 2009 cena 4500 e. Prešla 70000.

Treba biti više nego naivan pa platiti ovo.

Sa pola ovih para odeš u salon motora , uzmeš nov , plačaṣ̌ beznačajnu ratu (100 e) i voziš.

Ne možeš ti mene da uvredis. Ja tebe ni ne poznajem. 

Poređenje ove Honde sa kineskim motorom od 200 kubika je meni besmisleno. Ili ti nisi video uživo kako izgledaju ti motori.

Ne znam kako si došao do saznanja da je moja ideja da ovo prodam nekom "naivku",a sebi da kupim nov motor ( npr Pedu 200-250 kubika) na koji ne mogu ni ja da se smestim,a kamoli sa suvozacem i stvarima. Ja licno to kinesko ,da kažem proizvod, ne bi uzeo ni da idem na posao.

Za iole ozbiljan motor treba ti ucesce  od 3000 evra. Kupac putnog motora kakav je st1100 i kupac novog motora koji ti pominjes su dva razlicita sveta.

Inace,kao što možeš pročitati vlasnik sam nekoliko motora koji prikazuju moj karakter i ono sta ja volim. Čak sam više puta napisao sta mi je želja da kupim sledeće bez da prodajem ovo što imam. Tu nema price o kinezima.

Tako daaa...

A možda sam ja ipak neki zajeban lik...

Kako god...

• Sviđa mi se 8
  • Haha 1
  • Podržavam 3

• Svrati ponekad, 377 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Jedino novo udobnije od PanEvrope je neki goldwing ili mozda K1600 koji su 30 000 evra. Sve ostalo je manje udobno.

• Podržavam 1

• motoras, 2655 postova

Malo sam pravio raspored po garaži. Izvukao ove moje pokretnosti na sunce,pobacao kojekakve gluposti da napravim mesta. Preslozio tockove da napravim mesta. Sada sam ugurao Vulkana pored BMW-a na zilet u dno garaže. Kao tetris. Na ulazu mi levo Ninja,desno Panka. Možeš kolo igrati do zamrzivača. Na Bembaru se spustila paučina sačuvaj Bože...
Bmw se slučajno nasao u temi za prodaju. Znaci,ni ne pitajte...

0c0205758aee51316fa5bf78fa20ece1.jpg

• Sviđa mi se 3

• Marko, 297 postova
  • Motocikl: ZX-9R F2P, GPz810 unitrak, CZ 477

Mislim da ova tema i ovaj motocikl prilično dobro oslikavaju transformaciju bajkerskog društva, pa i društva generalno, koja se odigrala na ovim prostorima. 

9 od 10 "motociklista" koje bi sreli na putu ne znaju ni koji je ovo motocikl bez gledanja u znak, a kamoli da imaju predstavu o osobinama. Da je kineski htfjmoto sa tabletom pa i da se započne diskusija neka. 

Ko ovde planira da flip-uje nešto oldschool, a da cena nije tepsija ribe, nek mu je sa srećom. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 9

• motoras, 2655 postova

Ja sam ovde nudio za po meni bas povoljne uslove. Zarada savim u drugom planu,tačnije i nema je. Ponuda je bila-kako se dogovorimo,ali samo dva coveka su me zvala.Imao sam neke ponude za zamenu,ali mi to iskreno nije igralo u ovoj priči. Igralo bi mi da nisam tu imao da ulazem opet i novac i vreme,a na gomili i dalje pet motora. Nadao sam se da većem interesovanju,ali tako je kako je. Prodace se sigurno,samo je pitanje vremena. Pan Europa ima svoj krug ljubitelja i tu nema greške.

Više mi je da dodjem do kesa da pozavrsavam neke stvari na gpz-u i da spremim vn za oglase. I servis na bmw-u da uradim. Jeste da se ne vozi,ali zaslužuje pažnju. 

• Podržavam 1

9 hours ago, markovisacki said:

Mislim da ova tema i ovaj motocikl prilično dobro oslikavaju transformaciju bajkerskog društva, pa i društva generalno, koja se odigrala na ovim prostorima. 

9 od 10 "motociklista" koje bi sreli na putu ne znaju ni koji je ovo motocikl bez gledanja u znak, a kamoli da imaju predstavu o osobinama. Da je kineski htfjmoto sa tabletom pa i da se započne diskusija neka. 

Ko ovde planira da flip-uje nešto oldschool, a da cena nije tepsija ribe, nek mu je sa srećom. 

A ja gledam ovaj oglas malo malo i ne mogu da verujem kolko je to motora za te pare.. Haos. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1554 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Bilo nekad, to je kao Mecka 124 ka ili Senator. Ladja na putu al dzabe kad mladji gledaju novije sa prsticima na dodir. Ovde nije problem ni cena ni kilometraza vec da se nadje pravi ljubitelj. A nadam se da ce se uskoro pojaviti. Bas je lep motor. 

• Podržavam 1

• Marko, 297 postova
  • Motocikl: ZX-9R F2P, GPz810 unitrak, CZ 477

Odeš tako u Berlin, Amsterdam, Pariz, Brisel, druge civilizovane gradove i vidiš na stotine sličnih motora, kako se daily voze. I vrednih kolekcionarskih, ali i velikoserijskih jeftinijih modela. Prosto to ljudima služi svrsi i nisu opterećeni kompleksima a mogli bi da progutaju finansijski 10 naših bajkera i motora. E tu dolazimo do suštine. Kod nas kao da više nema pravih motociklista, višedecenijskih zaljubljenika (Čast tom promilu izuzetka). Izgleda kao da u Srbiji motori služe samo za lečenje kompleksa i dobijanje preko potrebne pažnje. Svi oni teže godištu kao primarnom merilu svog staleža (kinezima kod mlađih ili BMW GS-u kod ovih ostvarenih u krizi srednjih godina), i uglavnom je to prelazna faza (motori) između drugih "gledaj u mene aktivnosti" i nakon par godina prelaze na nešto novo.

Motor iz oglasa je dobar, zanimljiv, sa korektnom cenom ali mora da se nađe osoba koja je iz ovog sveta a to je danas problem, nažalost. 

Promenio član markovisacki
  • Sviđa mi se 5
  • Podržavam 9

• Ne silazi, 3446 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

.

Promenio član živke
Ipak da ne offujem u oglasu.

• Svrati ponekad, 377 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Meni se ovaj motor jako svidja, al ono sto me sprecava da ga kupim cak i za ovu jako dobru cenu je sto je on napravljen iskljucivo za duza putovanja, pretezno u dvoje, i u tome je odlican. Trudim se da odem par puta godisnje negde dalje, mada pretezno solo, al vecinu godine mi motor sluzi za krace voznjice po obliznjim krivinama, da skoknem do grada kad je guzva i ne trazim parking, itd. 

Realno meni bi Tracer 9 ili cak Versys 650 najbolje radili posao. Al vozim XX zato sto mi se svidja, a iznenadjujuce je sposoban u ovim ulogama.

Kapiram da vecina ljudi koji mogu da poseduju samo jedan motor tako razmislja, zato se PanEvropa ne prodaje...

• Zainteresovan, 636 postova
  • Motocikl: ZZR 1400
Pre 3 sati, markovisacki je napisao:

Motor iz oglasa je dobar, zanimljiv, sa korektnom cenom

Motor iz oglasa ima 34 godine

Pre 3 sati, markovisacki je napisao:

Prosto to ljudima služi svrsi i nisu opterećeni kompleksima a mogli bi da progutaju finansijski 10 naših bajkera i motora.

Izgleda kao da u Srbiji motori služe samo za lečenje kompleksa

Upravo, zato nece niko da rizikuje da kupi motor stariji od sebe, a kome na primer sutra moze da propisa amortizer sto ce da ga iskosta petinu cene motora.

Srecna prodaja vlasniku, motor je super i sam sam ljubitelj klasika kao sto je ovaj. Moj odgovor nema za cilj da omalovazi oglas. Samo ne razumem cudjenje da prodaja vozila starog 3 i po decenije ide tesko.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 535 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

I sam vozim motor iz 90-tih CBR1000f koji obožavam i snalazi se (a i ja sa njim)  po gradu kada treba mada nije za to.

Drugar vozi baš ovakvu Pan Evropu, idemo često na zajedničke vožnje, on ne silazi sa nje, non stop je na motoru koji mu služi za sve, odlazak na posao itd.Inače pre kupovine motora koji sada vozim i ovaj model je bio u razmatranju za kupovinu.

Putna krstarica ozbiljnog kvaliteta koji je samo Honda mogla da napravi u zlatnim devedesetim, meni se jako sviđa ,pozicija za volanom, obrtni moment i kako se motor lagano vozi sa svojih oko 300kg.

Zbog svog V4 agregata ima nisko težište pa se lako vozi i obara bar je moj utisak takav, izuzetan motor, a što se tiče vožnje po gradu i kratkih relacija sve je stvar navike.

• Drug član, 1275 postova
  • Motocikl: BMW R1100R
Pre 15 sati, Nightrider Z je napisao:

Motor iz oglasa ima 34 godine

Upravo, zato nece niko da rizikuje da kupi motor stariji od sebe, a kome na primer sutra moze da propisa amortizer sto ce da ga iskosta petinu cene motora.

Srecna prodaja vlasniku, motor je super i sam sam ljubitelj klasika kao sto je ovaj. Moj odgovor nema za cilj da omalovazi oglas. Samo ne razumem cudjenje da prodaja vozila starog 3 i po decenije ide tesko.

Uvek je bolje imati motor oltajmer, nego imati zenu oltajmer,🦽

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Haha 7

• Drug član, 1764 postova

Da sam u prilici da imam dva uzeo bih ovaj bez razmisljanja, jedna- dve voznje godisnje dosta, i da, sahranice pun brodski kontejner gore pomenutih kineza. 

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja