Darko Mihajlovic 6399 Napisano Nedelja u 21:18 Drug član, 1850 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe @mick Danas , bas u vreme kad smo posli iz Glumca .. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 755 Napisano Ponedeljak u 06:04 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Džim Džarmuš said: @Bratislav 1973nemam vise reakcija pa da se zahvalim literarno Koliko se secam Osecina Valjevo izuzetno dobar,nov put.. Следеће недеље да направимо план на ту страну, Бгд- Ва- Осеч- Коренита- Тршић- Лозница- Бања Ковиљ.- Зворник- повратак - Радаљ- Крупањ- Гуњаци (Коза ностра)- Пецка- Ставе- Суводање- Дренајић(енергетска поља)- Ваљево(pizza homemade) код мене у двориште, - повратак кући ? Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Поранити да све обиђемо, а кад дођемо, повратак- ВЕЧЕРА код мене, док се ви распремите у дворишту, ја стављам да се пеку пице ( Све имам од материјала-домаће, да се искорити) Има три шпорета да пеку! @Blaza @drazenye @Atorn @vucko23 @BokyBoy @RankoBg87 @grafigo @bratislavr @Gordak985 @Bojan_87 овај позив наравно важи и за све остале који желе и могу, а то ћу предложити, па може и наредни викенд један дан вожњица? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5417 Napisano Ponedeljak u 07:24 Nemanja Stojanović, 1619 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 18. maj? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19797 Napisano Ponedeljak u 07:43 Vozim motor, nisam BAJKER, 2637 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan @lordMilos sto se mene tice moze...samo ako se sastavim zbog obaveza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 755 Napisano Ponedeljak u 07:53 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Skittles said: 18. maj? ЗА, ја! То Нецо, ред је био. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1778 Napisano Ponedeljak u 08:37 Zainteresovan, 462 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan @lordMilos lepa vožnja samo mala sugestija. Od Radalja prema Krupnju ne da nije asfalt već je makadamski put koji više liči na šumski, često ispran od kiša pa je prilično nezgodan bar do planinarskog doma na Boranji. I dalje je makadam ali dosta bolji,do Stolica,posle je asfalt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 90 Napisano Ponedeljak u 09:05 Teoreticar, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zapuca do Stare Palanke pa hoce skelom do Rama evo reda voznje : 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3252 Napisano Ponedeljak u 11:05 Drug član, 1487 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @lordMilosOdlična ideja, potrudiću se da dobijem "odsustvo" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5293 Napisano Ponedeljak u 13:32 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan @Strale jel si video koja je cena skele? Ja sam bio redovan korisnik, ali su poprilično poskupeli prošle godine i godine pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3252 Napisano Ponedeljak u 13:37 Drug član, 1487 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4126 Napisano Ponedeljak u 19:54 Drug član, 2689 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Darko Mihajlovic je napisao: @Tumbe @mick Danas , bas u vreme kad smo posli iz Glumca .. Da zanemarimo paljevine na točku kod Kote i decu koja su se kasnije uključila sa istim rezonom je su videli ''majstorije'' starijih...video si preticanje kolega u nekoliko navrata kad smo se vraćali za Bg. Ok poštujemo jedni druge i sve ali toliko odsustvo razuma i ludovanje prilikom preticanja...neverovatno. Pa teže je preteći motocikl nego automobil...realno sami smo sebi dovoljni a kamoli sve ostalo u vidu četvorotočkaša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6399 Napisano Ponedeljak u 21:23 Drug član, 1850 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mick je napisao: Da zanemarimo paljevine na točku kod Kote i decu koja su se kasnije uključila sa istim rezonom je su videli ''majstorije'' starijih...video si preticanje kolega u nekoliko navrata kad smo se vraćali za Bg. Ok poštujemo jedni druge i sve ali toliko odsustvo razuma i ludovanje prilikom preticanja...neverovatno. Pa teže je preteći motocikl nego automobil...realno sami smo sebi dovoljni a kamoli sve ostalo u vidu četvorotočkaša. ja ne mogu da pohvatam stvari , ali rekao bih da nas je obisao bas ovaj momak sto je poginuo crni Mt , sa crvenim duksom, to je onaj sto je tockirao ) , u nekoj krivini desnoj , ja sam pisnuo u gace koliko je to strasno bilo ...em nista nije video , em je laktom ostrugao asfalt... video si kasnije da sam bezao skroz desno kako su nailazili motori... razumem ludost i sve , ali preticanje u desnoj krivini , kratkoj , gde bukvalno ne vidis nista i ides na srecu - ono nije realno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4126 Napisano Ponedeljak u 21:47 Drug član, 2689 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: ja ne mogu da pohvatam stvari , ali rekao bih da nas je obisao bas ovaj momak sto je poginuo crni Mt , sa crvenim duksom, to je onaj sto je tockirao ) , u nekoj krivini desnoj , ja sam pisnuo u gace koliko je to strasno bilo ...em nista nije video , em je laktom ostrugao asfalt... video si kasnije da sam bezao skroz desno kako su nailazili motori... razumem ludost i sve , ali preticanje u desnoj krivini , kratkoj , gde bukvalno ne vidis nista i ides na srecu - ono nije realno Ne znam da li je taj nastradao ali ono je bio haos od nebezbedne vožnje...prosto nenormalno. Ti i Tumbe ste na velikim motorima izgledalo je pri preticanju vas dvojice kao da će se odbiti od vas. Još se ja povlačim desno da im dam prostora jer ih vidim kako jurišaju u retrovizoru a napred automobili u susret nailaze..nenormalno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10748 Napisano Ponedeljak u 21:57 (promenjeno) Drug član, 2069 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan A danima pokušavamo da dogovorimo vožnju i ja mu pričam ( @Darko Mihajlovic) da sam zamrzeo Rudnik samo tako, baš zbog ovih stvari i ubeđen sam da je mislio da preterujem.. Na kraju sam išao da se vozim negde ispod Smedereva, ludaka na sve strane, ali makar ne toliko koliko vikendom na i oko Rudnika. Promenio Ponedeljak u 22:18 član ProMaster 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4470 Napisano Ponedeljak u 22:23 Drug član, 434 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, nadam se da me sada razumete što sam se okrenuo enduru. Mislim, volim ja iz sve snage touring, putovanja, ali je postalo previše stresno. Definitivno na asfaltu je jako nebezbedno koliko god ja vozio pažljivo i oprezno. Ta vožnjica juče, Dare sa suprugom, Miroslav se vraća iz Vrnjačke, seli u Glumac, pričamo, sve nam super osim točkaroša. Krenemo kući, vozimo opušteni, bez imalo rizika, jbt opasniji ovi sa leđa nego što dolaze u susret. Čekaš kad će da te udare.. I onda se čudimo kako je puna crna hronika... Zato me planina vuče, sve je na meni. Od znanja (neznanja), preko opreme, pa do motora i tempa... I niko me ne remeti, a takođe ni ja nikoga. Milina... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 478 Napisano Utorak u 05:34 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Rudnik vikendom i praznicima u sirokom luku zaobici, lepse je Barajevo-Kosmaj-Mladenovac-Topola-Kragujevac-Rekovac-Trstenik-Gruza-Knic-Kragujevac ili Gornji Milanovac i nazad za BG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2477 Napisano Utorak u 07:40 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je kad ima dosta ljudi, pa jos i sretnes nekoga koga ne vidjas stalno ali......... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1690 Napisano pre 21 sati Drug član, 1134 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u kojoj temi da pitam pa ajd ovde. Kakva je situacija u Veneciji sto se tice ostavljanja motora na nekom parkingu? Na kradju i sl. mislim. Sleduje nam putesetvije Trst/Lido/Venecija/Bled-Kranjska gora/Ljubljana pa ako neko ima neki savet, dobrodosao je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 57 Napisano pre 21 sati (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 imas veliki parking za motore u Veneciji ne placa se , cisto onako stavi neki lanac na tocak al ne krade se ja i kacige ostavim na motoru samo sajlicom zavezem , posto mi je blizu idem bas cesto i nikad problema nije bilo i mesta uvek ima Promenio pre 21 sati član SikiNs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vtomic85 123 Napisano pre 17 sati U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Planiram jedan dan sledeće nedelje jednu vožnju od Beograda do Valjeva na ovoj mojoj zveri od 125cc . Za Ibarsku magistralu i dalje od Lajkovca do Valjeva znam kakav je put, ali me interesuje da li je možda bolje (zanimljivije, manja gužva, bolji put...) ići rutom Obrenovac - Stubline - Ub - Brankovina - Valjevo. Od Beograda do Obrenovca znam da je katastrofa. Nisam siguran kakav ću biti sa vremenom, tako da nije prioritet da usput ima zanimljivih stvari koje vredi obići. Ali ako ima nešto zanimljivo na ovoj drugoj ruti, kažite. I takođe ako neko ima neku preporuku za dobar restoran/kafanu u Valjevu, biću zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1809 Napisano pre 16 sati Drug član, 506 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @lordMilos ne znam kakvi su ostali sa planom za ovaj vikend, ali vidim da će vreme biti muljavo od petka tako da verovatno izostajem ovog vikenda. Nemoj da ti presednemo za mesec dana, pa posle da bude Beograđaniiiiii mamu vam hebem svima, stvarno si nas dočekao i iscimao se maksimalno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 755 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan @lordMilos ne znam kakvi su ostali sa planom za ovaj vikend, ali vidim da će vreme biti muljavo od petka tako da verovatno izostajem ovog vikenda. Nemoj da ti presednemo za mesec dana, pa posle da bude Beograđaniiiiii mamu vam hebem svima, stvarno si nas dočekao i iscimao se maksimalno.Драги мој Вуле, никада људи и екипе као ова наша(верујем да ће се проширити) не може бити много, довољно, само обавезе да дозволе и време. Мени време делује исто сумњиво, па можемо померити. Отворићу нову тему ускоро, аСиноћ је била пробаОд чварака, пршуте, кајмака, јаја + остало што иде стандард… све ово биће кад дођете, а набавићу и домаћи претоп јер по овим крајевима увек се нешто Овако то изгледа Обећано и биће испуњено. @vtomic85 Можеш преко Обреновца, није лош пут. Само пази на локалце, тракторе Обр-Уб У Ваљеву све ВАЉА шта ти се буде јело тако ћу те усмерити, јави се. Sent from my iPhone using Tapatalk 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3252 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Drug član, 1487 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @lordMilos Nakon što je video tvoj tizer-apetizer, Andrej(c400gt) šalje sliku,da ti pokažem, šta mi pederi iz BG jedemo Kaže valjda mu je sad jasno što smo onoliko jeli.. Promenio pre 16 sati član Džim Džarmuš 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1809 Napisano pre 16 sati Drug član, 506 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ih lebe mekani što kažu mrtva usta bi je jela, mislim picu 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 755 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan хахахахах, баш се лепо насмејах! Поздрави га, као и за тебе Џониии, а ово ћемо ускоро да таманимо. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...