Jump to content

Moto Zajednica

Bratislav 1973

Članovi
  • Broj tema i poruka

    371
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Lokacija
    Sremcica-Beograd
  • Motocikl
    ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA

Poslednji posetioci profila

1135 profile views

Bratislav 1973's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

391

Reputacija u zajednici

  1. "Kod Pere" je kafana a moze i kafa. Manojlovacki Buk je odlican, pripada nacionalnom parku, ulaznica vazi i za "Burnum", lokalno se zove Supljaja. Ista ta ulaznica vazi za sve ulaze u nacionalni park Krka. Kao sto kolege vec rekose, ima dosta za videti, na potezu od Kistanja ka Djevrskama i dalje se snimao vestern film Vinetu, postoji stena koja se zove Mackov kamen zabelezena u tom vesternu. U Kninu je zanimljiva tvrdjava i vodopad Krcic. Ima tu jos zanimljivosti, Manastir Krupa, Manastir Lazarica, Mauzolej Mestrovica u Sivericu, nekada davno Dositej Obradovic je bio predavac u skolama u obliznjim selima, izvor Zrmanje, itd. Svi putevi su asfaltirani i odlicni. U Kninu isto dobra kafana je "Lovac".
  2. Do Manastira Krka se dolazi kroz mesto Kistanje.Ako dolazis iz pravca Knina onda treba da prodjes kroz par mesta, na tom putu imas dobru kafanu zove se "Kod Pere" kao i takodje najvece neke istorijske stvari, "Burnum" ,onda jedan ako ne i najveci buk u Evropi zove se Manojlovacki Buk,s vidikovca se vide slapovi pogled je odlican. Put do Manastira je asfaltiran,bez rupa,dosta velik nagib s nekoliko serpentina.
  3. Trebace ti adaptivna ploca za CF Moto nosace, kao sto rekoh torbe imaju opciju za BMW,Honda i KTM fabricke nosace gde se pomeraju hvataci za nosace. Na njihovom sajtu kad kupujes kofere napomenes za koji motor od navedenih BMW,Honda ili KTM i oni u proizvodnji tako nameste hvatace. Za sve ostale brendove motorcikla se dokupljuje adaptivna ploca na koju se kace Lone Rider torbe.
  4. Pozz, od letos koristim njihov set torbi. Zadovoljan sam. Pre Lone Rider sam imao SW Motech Adv set i Givi Trekker. Ako nisi od onih koji kad stanu i zure da povade stvari iz prtljaga onda ti je ok da koristis torbe. Licno koristim unutrasnje SW Motech torbe koje staju u Lone rrder torbe jer su skoro istih dimenzija. Drugar je primetio kad smo na autoputu kada vozi na nekih 10-ak metara iza mene mlati ga vazduh jer torbe nemaju idealne linije kao tvrdi koferi a ja u voznji ne osecam problem. Jedina zamerka je katanac koji se dobije uz torbe, mislim da je trebalo biti bolje resenje tj nekao jednostavnije i kvalitetnije, katanac je s sifrom ne na kljuc. Od skora imaju u ponudi i centalni kofer, do sad su imali samo torbe u dve dimenzije. Dobra stvar je da se torbe kace na orginal BMW,Honda I KTM bocne nosace a za ostale imaju adaptivnu plocu koja se dokupljuje. Sve u svemu necu ih menjati i ostajem pri Lone Rider opremi.
  5. Ne dao Bog da se otkaci bodljikava zica i nadje se na putu, dzaba ovce,kurci palci,......
  6. Cekamo Dan Mladosti da se objavi ruta mislim zbog rakije da se sacuva i u kojoj kolicini
  7. Stukli a Bruna zaboravili,sreca pa je bilo u rezervi
  8. Danak neiskustvu tj ne razumem nemacki/austrijski i "njiove" znakove , pozdrav iz toplog i vlaznog Brazila, ne tog vlaznog na koji ste pomislili mangupi nijedni
  9. Verujem da ce se 200 ojra resiti u sledecoj turi po Dolomitima
  10. https://heedshop.eu/en_US/p/Crash-bars-for-BMW-R-1200-RT-2005-2009-black-front-rear/170 Imas i kod njih isto, ako imas koga u EU da ti posalju tamo da ne placas carinu kod nas.
  11. Page Not Found - Aliexpress.com WWW.ALIEXPRESS.COM Drugar je narucio s Aliexpress-a , platices carinu i to je to
  12. Drugar nema nalog pa me zamolio da objavim ako vam ne smeta Honda NC 750 XD WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC 750 XD, 2021. godište, Touring, vozilo prešlo 19000 km, Beograd. Cena 7.800 € - Motori - Polovni Automobili Objavljeno isto i u rubrici Prodajem
  13. Milosev Konak-Gornja Crnuca odakle je krenuo ustanak nije uvek otvoren, treba pozvati prvo i proveriti a voznja do tamo je po asfaltu kroz sumu,asfalt sirine za auto ipo. Pre Manastira Vracesnica jedno kilometar ima zanimljiv put ali ne odoh tamo, videcete po klupicama i maloj kapeli odvajanje s puta ka Manastiru.
  14. Prosle godine je na nekoliko deonica bilo bez asfalta a nisu bili radovi, put je jednostavno propao a nije se popravljao godinama. Hvala za info.
  15. Pozz ekipa, kakav je put od Petrovca do Kuceva preko Melnica i Kucajne?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja