markommarko 1539 Napisano Septembar 25 Drug član, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ove teme (ili ja nisam našao), a mislim da je korisna. Sigurno ima jutjubera koji snimaju kako kampuju, dele savete, testiraju opremu i slično. Ja pratim jednog lika, počeo sam jer vozi NX500, a nastavio sam jer mi se sviđaju ti britanski predeli kroz koje prolazi, kao i to što isprobava različite šatore. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8460 Napisano Septembar 25 Drug član, 3182 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka za pogledati je Rob Hamilton, gledam njega vidim sebe Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DigitalShaman 105 Napisano Septembar 26 U prolazu, 61 postova Lokacija: Vladimirci Motocikl: Moto Morini Alltrhike 450 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja pokrećem YT o moto kampovanju i offroad touring-u iz ugla početnika koji nema desetine hiljada evra da baci na opremu. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1539 Napisano Septembar 26 Drug član, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Daj link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 10246 Napisano Septembar 28 Ne silazi, 3436 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tema. Dok sam prošle godine gledao onog ludog Samardžiju kako po snegu i ledu pokušava da stigne do Nordkapp-a mislio sam da ne postoji luđi čovek od njega. A onda on naiđe na čoveka koji osim što vozi motor po snegu, ledu i temperaturama dosta ispod nule - i kampuje uz to Tako da to je odgovor na pitanje iz prvog posta "Is camping season really over" Hard core, na granici sa ludilom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1539 Napisano Septembar 28 Drug član, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo link ka ovom Robu Hamiltonu kojeg je @Bigor spomenuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8460 Napisano Septembar 28 Drug član, 3182 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tema. Dok sam prošle godine gledao onog ludog Samardžiju kako po snegu i ledu pokušava da stigne do Nordkapp-a mislio sam da ne postoji luđi čovek od njega. A onda on naiđe na čoveka koji osim što vozi motor po snegu, ledu i temperaturama dosta ispod nule - i kampuje uz to Tako da to je odgovor na pitanje iz prvog posta "Is camping season really over" Hard core, na granici sa ludilom. Naisao sam jednom na jeedan video u kom Italijan putuje biciklom kroz Rusiju. Bio je cini mi se negdje u Sibiru i kampovao na -40°.Ako nadjem izbacicu mada je to za mene sve ekstremno ludilo. Kampovanje je lijepo kad uzivas u njemu odvojen od ljudi.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 684 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tema, svaka cast! Dork On The Road. Simpaticni buca koji voli voziti pitomog offa, kampovati i savete deliti. Jako lepo prezentuje motore, opremu, mesta, putanje. Saveti su dosta jasni i referentna tacka mu je pocetnik i srednji korisnik. Takodje, jako lepa naracija i montaza slike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...